Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Πρόεδρος Τ.Κ Προδρόμου Τάκης Παπούλιας : Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook ο πρόεδρος Τ.Κ. Προδρόμου Τάκης Παπούλιας σήμερα έγραψε: Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα 
και ο λόγος είναι ότι και σήμερα κανείς δεν πήγε να φτιάξει τον σπασμένο αγωγό του ΣΥΚΞ. Χάνετε πάρα πολύ νερό με αποτέλεσμα να είναι χωρίς νερό τα τρία χωριά στο Ξηρόμερο (Αγράμπελο Πρόδρομος Χρυσοβιτσα) ......


Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λέει ο ελληνικός λαός μας . μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκα χθες το πρωί στο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ύδρευσης ότι της βλάβες στους αγωγούς της δημιουργώ εγώ μετά από επικοινωνία πού είχε με τον υδραυλικό του Δήμου Ξηρομέρου .Τα υπόλοιπα θα τα βρει η δικαιοσύνη το νερό άριστης ποιότητας από τα Ακαρνανικά όρη τρέχει ακόμα μέσα στον γερομπορο και οι κάτοικοι τον χωριών πρόδρομος αγράμπελο και Χρυσοβίτσα ακούνε φτηνές δικαιολογίες από τους υπεύθυνους του δήμου Ξηρομέρου










21 σχόλια:

  1. << στου κουφού την πόρτα πάρε την πορτα κσι φύγε>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην πειράζεις τις βάνες από το δίκτυο πρόεδρε όπως και στον Πρόδρομο έτσι και στη σκουρτού κάποιοι πρόεδροι επιτήδειοι σκαλίζουν το δίκτυο του νερού πειράζοντας τις βάνες για να έχουν στο χωριό τους περισσότερη ποσότητα νερού και να κόψουν από τα άλλα χωριά Χωρίς να ξέρουν όμως τι ζημιά μπορεί να κάνουν κλείνοντας τις βάνες η ανοίγοντας μπορεί να ανεβάσεις τα μπαρ του δικτύου και όταν ανοιγοκλείνοντας Τη βάνα διπλασιάζεις τα μπαρ της πίεσης και ο αγωγός δέχεται μεγάλη πίεση σπάει αυτά είναι κάποια τεχνικά θέματα τα οποία δεν τα γνωρίζουν και τα σκαλίζουν και σπάνε το δίκτυο δεν είναι μία βρύση στο σπίτι μας να παίζουμε άνοιξε-κλείσε είναι δίκτυο που χρειάζεται τεχνικές γνώσεις για να το χειριστείς. Όσο και αν νομίζουν ότι μερικοί τα ξέρουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε κουμάντο να έχει το χωριό σου νερό από το ΣΥΞ και τα υπόλοιπα θα τα βρει η δικαιοσύνη

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε Αιντσαιν..... δηλαδή αν γίνει μια βλάβη και πρέπει να απομονωθεί το δίκτυο δε θα κλείσει η Βάνα;;;; Οι βανες αυτή είναι η χρήση τους.
      Όσο για το δίκτυο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει τις πιέσεις με ανοιχτές οι κλείστες τις βανες τα μπαρ που λες. Αλλά μήπως ξέρεις τι είναι τα bar και τι το Psi κτλ κτλ.

      Διαγραφή
  3. Κύριε 9.11 μ.μ. Αν έχεις αποδεικτικά στοιχεία γι αυτά που λες ότι κάνουν οι πρόεδροι είσαι διπλά υπόλογος. Μια γιατί δεν κάνεις τίποτε και, όπως λένε, μένουν τα χωριά χωρίς νερό και μια γιατί δεν κάνεις μήνυση στον Εισαγγελέα. Θα περιμένω λοιπόν, αν είναι όπως τα λες, να δημοσιεύσεις τη μήνυση που θα κάνεις. Διαφορετικά, είσαι ένας κοινός συκοφάντης και εντελώς άσχετος και ανίκανος να διαχειριστείς την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 9.11 μ.μ. Για την ταμπακιέρα δεν λες τίποτε. Ο πρόεδρος μας λέει για ζημιά εδώ και καιρό κι εσύ μας λες "τρία πουλάκια κάθονταν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προεδρε υπομονη δεν εχουν συμπερηφορα ο καιρος περναει γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενω ο Αντιδημαρχος εχει τις γνωσεις ε ρε μαυριλα που θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακούστε να σας πω Δεν με νοιάζει αν είχε σπάσει ο αγωγός Εγώ σας είπα κάποια τεχνικά θέματα και ότι δεν πρέπει να πειράζει κάνεις το δίκτυο γιατί άλλα χωριά υποφέρουν από κει και πέρα κάντε ότι νομίζετε το φαινόμενο είναι εδώ και χρόνια δεν είναι τωρινό. Και κάτι άλλο μία σωλήνα που είμαι στον αέρα όπως αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν είναι δυνατόν να μη σπάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι συκοφάντης και για αυτό το λόγο δεν μίλησα ονομαστικά είπα την άποψή μου σε κάποια τεχνικά θέματα που ίσως να μην γνωρίζουνε. Τα φρεάτια και οι βάνες είναι ξεκλείδωτες και μπορεί να βάλει χέρι όποιος Δήποτε αυτό δεν γίνεται τώρα έχει πάρα πολλά χρόνια που γίνεται και για του λόγου το αληθές ρωτήστε τον υδραυλικό του δήμου που πηγαίνει και ρυθμίζει συνέχεια τι ποσότητα του νερού γιατί κάποιοι είναι μάγκες και Πονηρή. Το θέμα είναι να αποκατασταθεί η βλάβη να ρυθμιστεί το δίκτυο και να κλειδωθούν τα φρεάτια από τον υδραυλικό του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Παπούλιας λύνει και δένει στη περιοχή ακόμα και τώρα με τη νέα διοίκηση.
    Τώρα λέει θα κάνει και μήνυση γιατί δεν πάει νερό σταγραμπελο.
    Πέντε χρόνια που δε πήγαινε σταγόνα που ήσουν ρε Παπούλια να κάνεις μηνύσεις.
    Τώρα που πάει θα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΞΑΔΕΡΦΑΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΙΧΤΟΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ. Η ΠΛΑΣΗ ΟΛΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΣΙΦΤΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΛΕΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΩΤΑΝ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΑΜΠΑΝΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ? ΚΑΦΕΝΕΙΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωπα ρε φιλε που φορας και παντελονια να μας πει ο Μακρης ποσα λεφτα χαλασε ο δημος με τον σφιχτερμαν και ποσα με Σαμαλεκο και ποσα με Μακρη ετσι να μαθενει και ο κοσμος τη παραγκα εχετε στησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν έχεις εσύ παράπονο από τον σφιχτοχερι θα σε κάψει ο Θεός αλλά έχεις μάθει να κρύβεσαι πίσω από ανώνυμα σχόλια και παρατσούκλια ο Λαϊνάς ήταν πάντα μπροσταρης για το χωριό σου με έργα ΠΑΠΟΎΛΙΑΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάκη είσαι για τα θηρία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΧΤΟΧΕΡΙ? ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΥΣ! Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΜΞΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ "ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ" ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ? ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΙΑ . ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφία και επώνυμα γιατί σε ξέρουν ποιος είσαι

      Διαγραφή
  15. Βρε Παπούλια κάτσε Πιες καμιά μπιρυτσα και άσε τα δικαστήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:59 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΣΕΠΗ. ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο