Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πετρονικολός Παναγιώτης : Δε φοβηθήκαμε άλλους και άλλους, κ. Δήμαρχε...


Κύριε Δήμαρχε,

O πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος, ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από στοιχεία αυταρχισμού και εκχυδαϊσμού του δημοσίου λόγου.
Δεν αντέχετε την κριτική!
Δεν αντέχετε την αντίθετη, από εσάς, άποψη!
Δεν αντέχετε όλη την αλήθεια!
Όμως παρα τις αγωνιώδεις προσπάθειες σας, κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.....

1. Το βίντεο δεν σας το κατέβασα εγώ από τη πλατφόρμα του youtube ,αλλά η αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων από το κ.Κουτσοθαναση. Ήδη υπό το βάρος της πραγματικότητας παραδεχτήκατε δημοσίως το λάθος σας.


2. Βοα ο τόπος από τον πρωτοφανή χείμαρρο απευθείας αναθέσεων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο Δήμο και στα νομικά πρόσωπα με την διαδικασία του κατεπείγοντος .Μόνο οι απευθείας αναθέσεις των τελευταίων ημερών όπως διαβάσαμε στα τοπικά blogs ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Εσείς όμως δημόσια αλλά είχατε υποσχεθεί και δεσμευθεί.

3. Κοινη διαπίστωση όλων είναι ότι η διαδικασία του κατεπείγοντος εκ μέρους σας , δεν περιορίζεται πλέον στις απευθείας αναθέσεις έργων και προμήθειων αλλά και στην πρόσληψη προσωπικού, όπως η πρόσφατη στο Νομικό Πρόσωπο που έγινε χωρίς δημοσίως να γνωστοποιηθεί .Αν διαφωνείτε , ας δείξετε στους δημότες Εσείς ή ο Προέδρος του Νομικού Προσώπου που και πότε δημοσίως γνωστοποιήσατε την καλά αυτή αμειβομένη θέση προκειμένου να μπορούν και άλλοι συμπατριώτες μας να καταθέσουν αίτηση;

4. Δεσμεύσατε ποσό 4000 ευρώ για τη πρόσληψη ενώ η καθαρή αμοιβή ενός Π.Ε. με μεταπτυχιακό δεν ξεπερνά στο δημόσιο μηνιαίως τα 950 ευρώ. Εγώ να είστε βέβαιος ότι θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου.

Ισχυρίζεστε ότι ενημερώσατε τους συλλόγους για τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με το 5.
Νομικό Πρόσωπο. Αν ήταν αληθής ο ισχυρισμός σας τότε γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι σύλλογοι όπως ο Ηρακλής Αστακού , Σκοπευτικός κλπ
Κύριε Δήμαρχε,

Όπως όλη η κοινωνία του Ξηρομέρου γνωρίζει οτι προσωπικά εργάζομαι για τα προς το ζην




από τα παιδικά μου χρονιά.

Ουδέποτε υπήρξα ανεπάγγελτος, ουδέποτε αποτέλεσε η ενασχόληση με τα κοινά πηγή

βιοπορισμού μου.

Αυτούς δεν θα σας είναι δύσκολο να τους αναζητήσετε.. Γνωρίζει η κοινωνία τους μόνιμα

πρόθυμους,τους μόνιμα διαθέσιμους και τα φερέφωνα..

Το πρόσφατο δελτίο τύπου σας, αποτελεί υπόδειγμα λασπολογίας, χυδαιότητας και υποκρισίας.

Υβρίζετε, απαξιώνετε, λοιδορείτε , συκοφαντείτε αλλά ταυτόχρονα καταμαρτυρείτε ότι δεν

επιθυμείτε ούτε αντέχετε τον στοιχειώδη έλεγχο, την κριτική ,την λογοδοσία.

Πολύ άκομψα θέλετε να επιβάλετε σιωπή σε κάθε αντίθετη άποψη και επειδή δεν τα

καταφέρνετε έχετε χάσει την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία που οφείλετε να έχετε ως

δημόσιο πρόσωπο.

Δε φοβηθήκαμε άλλους και άλλους, κ. Δήμαρχε...




Ο πρόεδρος Τ. Κ Βασιλόπουλου

Πετρονικολός Παναγιώτης

39 σχόλια:

  1. Είμαστε μαζί σου Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο το καλάμι θα βρει τον δρόμο του και τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο υπάρχει ο γερολιμος δεν φοβόμαστε τίποτα . Τα ξέρει όλα κ συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω μια ιδέα .να βάλουμε τον πετρονικοκο να γράψει 5 λέξεις απο αυτές του κειμενου.αν τα καταφέρει θα βγει δημόσια ο δημαρχος να τον παραδεχτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος φέρεται αλαζονικα. Ξεχνάει ότι κάποιοι άλλοι τον έκαναν δήμαρχο κ δεν μιλάω για τον λαό του ξηρομερου. Αυτός τον μαθαίνει τώρα από την καλή! 2 χρόνια έμειναν ακόμη. Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς βλεπουμε τον πιο ταπεινό δήμαρχο που υπαρχει.απλός ,χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει. Οι άλλοι που τον κάναν δήμαρχο μαζί του ειναι γιατί ειναι αυτός που ειναι και δεν εχει αντιπαλο.

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΜΝΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.....ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΆΝΌ ΌΤΆΝ ΠΈΤΆΣ ΤΉΝ ΠΈΤΡΆ ΚΆΜΊΆ ΦΌΡΆ ΓΎΡΊΖΈΊ ΚΆΊ ΣΈ ΧΤΎΠΆΈΊ ΚΆΊ ΈΣΈΝΆ ΠΡΌΣΈΧΈ ΓΊΆΤΊ ΘΆ ΒΌΎΛΊΆΞΈΊΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ 9.33 π.μ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ Η ΝΑΥΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΜΙΑ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ Η ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ COPY PASTE.....ΟΥΙ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΑΖΟΥΛΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάνο πήγαινε πιες καμία μπυρα φάε και κανα κοψίδι και βγάλε καμία φωτογραφία τα αμπέλια σου.Μέχρι εκεί καλός είσαι.Για τα άλλα κλάφτα Χαράλαμπε.Βρες κανα τσιτάτο να ανεβάσεις στο Facebook έτσι να γουστάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα να λετε για τον Πανο και μετα να αναρωτιεστε γιατι σας ξευτιλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσένα σε ενδιαφέρει ποιος το έγραψε δεν σέ ενδιαφέρει ότι λέει είναι αλήθεια και εσείς που είσαστε δημοτική αρχη κοιτάτε νά κάνετε την δουλειά σας και μην ακούτε τά παπαγαλακια στα χωριά που σάς λένε ότι είναι όλα καλά και ειδικά στο Αρχοντοχώρι δεν κάνει τίποτα άλλο ο εκπρόσωπος να μιλάει από το πρωί μέχρι το βράδυ υπέρ του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν χαράξεις ένα κείμενο πάνω σε ένα κούτσουρο αυτό δεν σημαίνει ότι το κούτσουρο έχει άποψη.
    Στον τόπο μας υπάρχουν πολλά τέτοια κούτσουρα και να δω πότε θα τα πάμε για κάψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριε Πετρονικολε το θρασος σας πραγματικα ειναι αξιο θαυμασμου. Μα που εισασταν αληθεια τοσα χρονια και μας στερεισατε απο το ηθος σας. την εντιμοτητα σας και το ακεραιο του χαρακτηρα σας.Που εισασταν για να καταπολεμησετε την κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος και το μεγαλο φαγοποτι που γινοταν στο δημο , που λιγο ελλειψε να μπει σε επιτηρηση? Αλλα καλλιο αργα παρα ποτε ,λεει οσοφος λαος, οπως λεει επισης οτι, οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Πετρονικολε το θρασος σας πραγματικα ειναι αξιο θαυμασμου. Μα που εισασταν αληθεια τοσα χρονια και μας στερεισατε απο το ηθος σας. την εντιμοτητα σας και το ακεραιο του χαρακτηρα σας.Που εισασταν για να καταπολεμησετε την κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος και το μεγαλο φαγοποτι που γινοταν στο δημο , που λιγο ελλειψε να μπει σε επιτηρηση? Αλλα καλλιο αργα παρα ποτε ,λεει οσοφος λαος, οπως λεει επισης οτι, οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ τώρα 7.59 δεν γίνεται κατασπαταληση? Κούνια που σε κούναγε. Με 10 μασέλες τρώνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ 7,58 μμ-7.59 μμ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ [ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ]ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ. Μπαζα μπορειτε να μας πείτε για τις παράνομες βρύσες στο χωριό μας ???? που ποτίζουν κάτι αμπέλια ??? για τα αυλάκια? για τις καταπατήσεις οικοπέδων??
    Που είναι το έργο σου μπάζα ??? είδα άλλοι πρόεδροι έβαψαν τα κοινοτικά γραφεία . εσύ γιατί δεν το έκανες ??? κάηκες από τώρα κακομοίρη μου , σε χρησιμοποίησαν και σε έκαψαν στις επομενς εκλογές δεν θα βρεις ούτε τον δικό σου κρίμα και σε ψήφισα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες εκλογές Θα έχει στείλει σπίτι τους τα κορακια

      Διαγραφή
  21. μπαζα παραιτησου τίποτα δεν κανεις για το χωριό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε χωριάτη κοίτα να βρεις καμία γυναίκα να ξεθωλοση το μυαλό σου κ άσε τον άνθρωπο ν ξεβρωμιση το τόπο από τα λαμόγια που σε βάζουν ν γραφής αυτά γιατί Χασάν το μαμ μαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μαμ δε χάνεται. Να είναι καλά οι αρχαίοι που έκρυβαν κ βρέθηκαν.

      Διαγραφή
  23. Σας χορευει καλα ο μπαζας εεε...θα σας γονατισει δεν τον υπολογιζατε εεε τον συκοφαντειτε εεε...θα σας ριξει μονος του απο την εσωστρεφεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πανο προχωρα και πολυ καλα τουσ τα λεσ ενα ομωσ θα σου πω προσεχε κατι μικροεργολαβακια οχιεσ και στα λεω αυτα γιατι βλεπω να τουσ μιλασ πανο ειναι ρουφιανακια και καλα θα κανεισ να τουσ βαλεισ στο περιθοριο προσεχε τουσ γιατι σε λιγο θα σκαση η αλληθια δεν χρειαζεσε εσυ τετοιουσ τυπουσ βρομερουσ και αθλιουσ νομιζω οτι εχεισ καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ φίλε Πάνο. Μην ασχολείσαι λεβεντη μου με ανακοινώσεις που σου δίνουν γραμμένες γιατί βλέπεις ότι μόλις βγάλεις ανακοίνωση σε κράζουν και σε κοροϊδεύουν. Κάνε την δουλειά σου όμορφα και ήσυχα χωρίς κραυγές και ανακοινώσεις ώστε να είσαι ωφέλιμες για το χωριό μας. Ούτε φωτογραφίες ούτε καραγκιοζιλίκια. Σοβαρά και υπευθυνα κινήσου Πάνο. Βλέπεις ότι εννιά στα δέκα σχόλια είναι κατά του προσώπου σου. Με εκτίμηση και σεβασμό ένας χωριανός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μηπως διαβαζεις αλλη αναρτηση οσο μιλατε τοσο θα σας κρεμαει στα μανταλακια ερχονται αρκετες αναρτησεις ακομη με ουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ 6.58 μμ [ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ]ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε μπάζα αποκάλυψη, πήγαινε να κλείσεις καμία παράνομη παροχή στο χωριό μας απ αυτές που ποτίζουν τ αμπέλια ξέρεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάνο σου έδωσα μεγάλη στήριξη πριν δυο χρόνια περίπου και θα στην ξαναδωσω αν είσαι υποψήφιος. Βλέπω ότι προσπαθεις για το χωριό μας. Για αυτό έγραψα ότι μην ασχολείσαι με τις βλακείες και τα καραγκιοζιλίκια του καθενός και κοίτα την δουλειά σου. Χιλιάδες καλά να κάνεις και χιλιάδες προσπάθειες πάντα θα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι και οι κακοβουλοι για να σε σχολιάσουν αρνητικά. Για αυτό στο ξαναλέω κοίτα την δουλειά σου και μην ασχολείσαι με την κακία του καθενός. Με εκτίμηση ένας συγχωριανός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πανο θέλω να σε ρωτήσω κάτι ειλικρινά . Είσαι έξυπνος και νομίζω καταλαβαίνεις . Γιατί αυτοί που σου γράφουν τις ανακοινώσεις δεν τις βγάζουν οι ίδιοι?? γιατι δεν βγάζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ???? γιατί βάζουν εσένα μπροστά??? το σκέφτηκες ποτέ αυτό???
    Γιατί αυτοί θέλουν να μην είναι στην φωτιά και να μην έχουν φθορά , ενώ εσύ κάηκες από τώρα κακομοίρη . Σε βάζουν να έχεις αντιπαράθεση με κάποια άτομα όπως ο πρόεδρος του νομικού που στην ουσία δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις , και σε σιγά τις δαπάνες που κάνει το νομικό , γιατί κάποιοι θέλουν να κερδίσουν από αυτή την αντιπαράθεση . ξύπνα και κοιτά λίγο το χωριό μας και να είσαι πετυχημένος πρόεδρος αν θες να προχωρήσεις παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πανο μετανιώνω που σε ψήφισα όταν φαίνεται ολοφάνερα ότι δεν έχεις προσοπικοτητα από τη στιγμή που σου λένε και σου γράφουν οι άλλοι τη θα πεις αντί να ασχοληθείς με το χωριο μας που δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα κάτσε στη γωνία σου και μην ξανασχοληθεις γιατί αποδειχτικες πολύ λίγος και σε χρησιμοποιούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο