Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο -Τι ισχύει για ΚΤΕΛΣε αυτοψία που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 στον σταθμό του ΚΤΕΛ, οι επιβάτες απάντησαν ότι δεν ξέρουν εάν χρειάζονται συγκεκριμένα χαρτιά που πρέπει να έχουν μαζί τους προκειμένου να ταξιδέψουν όπως ισχύει για τα πλοία......

Οι ταξιδιώτες που θέλουν να μεταβούν για διακοπές στην ηπειρωτική χώρα με ΚΤΕΛ πρέπει να γνωρίζουν ότι χρειάζεται μόνο η χρήση της μάσκας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού και τίποτα άλλο. Οι ειδικοί έχουν κάνει μόνο σύσταση για την πραγματοποίηση self test.

Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο

Μέχρι τέσσερα άτομα επιτρέπονται να ταξιδεύουν στο ίδιο αυτοκίνητο – ο οδηγός και ακόμα τρία. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, εκτός αν στο ίδιο ΙΧ είναι γονείς με τα παιδιά τους, συμβιούντες και συγγενείς α’ και β’ βαθμού.

Περισσότερα άτομα επιτρέπονται επίσης για γονείς με παιδιά (εάν είναι άνω των 18 τα παιδιά, είναι απαραίτητη η ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο), καθώς και αν πρόκειται για άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.

aftodioikisi

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτοψία που έκανε ο. Αντ1 λέει, εκεί καταντήσαμε λες και τα κανάλια είναι αστυνομία και κάνουν αυτοψιες αλλά με τόσα εκατομμύρια ευρώ που πήραν όχι μόνο αυτοψιες αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, κατά τα άλλα όλοι αυτοί μας ενημερώνουν αντικείμενα, τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο.Ειναι το λεγόμενο παρακράτος.

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιανοκαναλα πουλημενα