Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Διαδικτυακοί πολισμάνοι.


πηγη : mytikaspress
.
Ένα δυσάρεστο φαινόμενο που ευδοκιμεί στην σημερινή εποχή των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών, όπου το κύριο μέσο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων είναι το διαδίκτυο και ειδικότερα τα Κοινωνικά Δίκτυα και τα Ιστολόγια, είναι η απρόκλητη και ξαφνική διαδικτυακή επίθεση που δέχεται κάποιος, που τόλμησε να εκφράσει ευγενικά και με ευπρέπεια μία άποψη, που πιθανόν να είναι διαφορετική από την άποψη που έχει για το ίδιο θέμα κάποιος άλλος ή και πολλοί άλλοι δεν έχει σημασία......

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εκεί που δεν το περιμένεις, ξεπετάγονται ξαφνικά διαδικτυακοί πολισμάνοι που σου επιτίθονται με περίσσια αγένεια, γιατί πολύ απλά τόλμησες να πεις μία άποψη διαφορετική από την δική τους, χωρίς να αναφερθείς διόλου σε αυτούς.

Δεν σε γνωρίζουν και δεν τους γνωρίζεις καλά, δεν κάνατε και φαντάροι μαζί όπως λέει και η αργκό του δρόμου και όμως αυτοί εκεί, έχουν πάρει το θάρρος μόνοι τους, προσβλητικοί, ειρωνικοί και αγενείς, με λυμένο το ζωνάρι...., σαν να τους χτύπησε το νευρικό σύστημα τα bits των 0 και 1.

Κάποιοι ακόμα πιο πονηροί, σου επιτίθονται επί προσωπικού και ονομαστικά ανώνυμα σε Blogs, για να έχουν και την σιγουριά τους και αυτό μόνο και μόνο επειδή είπες μία γνώμη σε ένα θέμα, χωρίς να θίξεις κάποιον.

Ψυχραιμία παιδιά. Δημοκρατία έχουμε και η διαδικτυακή πολισμανία σε απλές διαφορετικές απόψεις στο δημόσιο διάλογο, που δεν επιτίθονται σε κανέναν, αλλά απλά κατατίθενται, δεν θα περάσει.

Υ.Γ.: Δεν περιμένουμε απαντήσεις από κανέναν με «ανεξάρτητη ενημέρωση χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις» (εδώ γελάμε από την πολύ ανεξαρτησία).

13 σχόλια:

  1. Γιατί το ξηρομερο νιουζ δημοσιεύει αναρτήσεις του μυτικας πρες? Επειδή δεν έχει επισκεψιμοτητσ ή υπάρχει κοινό μέτωπο? Υπάρχουν αναρτήσεις που ενδιαφέρουν τους δημότες αλλά δεν βλέπω ανάλογη Διάθεση. Μήπως δεν είναι αρεστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχωρατε προχωρατε και πισω μη κοιτατε
    Ειστε το νεο το ηθος η ανατροπη
    Προχωρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι αυτοι οι βελουτσες, τσα τσα , αντιλογοι, ανεργος , εν δήμο κλπ ππυ εχεουν κατακτήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε τι αποσκοπούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχωρατε προχωρατε και πισω μη κοιτατε
    Ειστε το νεο το ηθος η ανατροπη
    Προχωρατε
    Πισω μη κοιτατε ειστε οτι καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.13 το γέλιο μακραίνει τη ζωή λένε. Ευχαριστούμε για το πρωινό ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο πράγμα εκφράζω προσωπική άποψη και άλλο πράγμα χρησιμοποιώ το δικό μου διαδικτυακό μέσο ,ως άτυπο γραφείο τύπου συγκεκριμένης δημοτική παράταξης για να δικαιολογώ μονίμως τα αδικαιολόγητα, πετώντας συνέχεια προπέτασμα καπνού.
    Μην δουλευόμαστε νοήμονες άνθρωποι περικαλώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχουν παθει παρακρουση.προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο οι τησ αντιπολιτευσησ . ο κοσμοσ βλεπει ομωσ δυστυχωσ για αυτουσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος βλέπει δυστυχώς γιαυτούς της συμπολιτευσης αλλά και βλέπει τη τσέπη να αδειάζει από τα αυξημένα πάγια στη ύδρευση.240000 αύξηση για κάθε χρόνο.Προχωρατε προχωράτε με δικαιολογίες για τους πιο πίσω μιλάτε και για τις αυξήσεις στα νερά σιωπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:52 ΨΕΎΔΕΣΑΙ
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 18 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ.

    ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 8:28.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΝΤΑ!
    ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ "ΚΥΡΙΟΥ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ.Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ , ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΙ ΚΑΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΛΤΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ! ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 52 ηδη μειωσανε το παγιο και απο οτι ακουγεται θα την παρουν πισω .και οχι μονο αυτο αλλα ξεχρεωσαν και την δεη που εσυ και οι ομοιοι σου εθιχατε εκτιναξει στα υψη .νοικοκυριο λεγεται ,αλλα οι κλεφτεσ δεν ηξεραν απο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3:29 & 5:08 Παραδέχεστε ότι αύξησαν τα πάγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη διόρθωση ότι 240000 ήταν για τον πρώτο χρόνο ενώ για μετά πάει στα 170000 το χρόνο.Καπως ξεφωτιζει η κατάσταση.Επομενως δεν ψεύδομαι. Αλλά δεν απαντάτε γιατί να μας πάρουν οι όμοιοι του 5:08 άμεσα χρήματα από τη τσέπη μας ως αύξηση στα παγια για να καλύψουν τα χρέη αυτών που δε πληρώνουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ενώ γι'αυτό ακριβώς ζήτησαν τη ψήφο του λαού που κορόιδεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλο είναι η προσωπική άποψη και άλλο η συνεχής αναφορά στο παρελθόν. Το παρελθόν καταδικάστηκε ολοκληρωτικά. Όμως τότε κατέκρινες τις απευθείας αναθέσεις. Τώρα τις δικαιολογείς ως νόμιμες, που πράγματι είναι, όπως ήταν και τότε. Τώρα, για να τις δικαιολογήσεις λες, ότι γίνονται με προσκλήσεις και με προσφορές, δεν λες τίποτε όμως για όσες έχει κάνει ο Δήμαρχος χωρίς προσφορές. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις, πως το θέμα δεν είναι οι απευθείας αναθέσεις. Το θέμα είναι αν γίνονται σωστά κι όπως πρέπει τα έργα κι αν τα χρήματα που δίνονται ανταποκρίνονται στα έργα που γίνονται με τις απευθείας αναθέσεις. Δεν είδα όμως ποτέ να έχεις γράψει ότι στο παρελθόν πληρώθηκε κάποιο συγκεκριμένο έργο (ΟΥΤΕ ΕΝΑ) χωρίς να έχει γίνει. Δυο χρόνια πέρασαν και η νέα δημοτική Αρχή φαίνεται πως δεν βρήκε τίποτε. Άνθρακες ο θησαυρός που διαλαλούσες.
    Και ένα τελευταίο καλέ μου φίλε: Μιας και υποστήριξες, με φανατισμό μάλιστα, τη νέα δημοτική Αρχή έχεις χρέος, αντί να την υμνολογείς συνέχεια, να της κάνεις και την κριτική σου για τόσα αρνητικά που εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν, όπως για τις λακκούβες στους δρόμους, την εγκατάλειψη των αγροτικών δρόμων και των σφαγείων (μην ξεχνάς ότι το 80% του Δήμου είμαστε αγροτοκτηνοτρόφοι), την ίδια με την προηγούμενη κατάσταση, για να μην πω χειρότερη, στο θέμα της καθαριότητας και τόσα και τόσα άλλα. Αλήθεια μήπως μπορείς να μου πεις πότε πλύθηκαν οι κάδοι απορριμμάτων και μάλιστα με καυτό νερό; Και μη μου πεις ότι και στο παρελθόν δεν είχαν πλυθεί ποτέ. Ο κόσμος σας ψήφισε για να τα κάνετε καλύτερα και όχι για να κάνετε τα ίδια. Οφείλεις λοιπόν να κάνεις την κριτική σου και για τα αρνητικά για να τα ακούνε και από τους δικούς τους οι διοικούντες ώστε να γίνονται καλύτεροι. Και μη ξεχνάς ότι για να οραματίζεται κάποιος ένα καλύτερο μέλλον πρέπει να έχει και ένα καλό και αξιοπρεπές παρόν. Αυτό το τελευταίο αν δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει. Άσε εμένα να λέω τις κουταμάρες μου και τις δικές μου απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο