Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Επικίνδυνο ξερό μεγάλο δέντρο που απειλεί ανθρώπινη ζωή σε ενδεχόμενη πτώση εντός οικοπέδου το οποίο βρίσκεται σε λιγότερο από 3μέτρα από Κοινοτική Δίοδο του Δ Δ Μπαμπίνης.


Εδώ και τρεις μέρες έχω ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμο, Πυροσβεστική, Αστυνομία) για το συγκεκριμένο επικίνδυνο δέντρο που ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να σπάσει και να πέσει από την πλευρά της κοινοτικής διόδου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό.....
Διαβάστε περισσότερα »
και όχι μόνο ηλικιωμένων ανθρώπων αλλά και παιδιών που διέρχονται ή θα μπορούσαν να παίξουν παιγνίδια στο συγκεκριμένο σημείο. Τονίζω την σοβαρότητα της υπόθεσης σε κάθε αρμόδιο να ασχοληθεί με το αυτονόητο που είναι η εξάλειψη του κινδύνου πριν είναι αργά.

Σας ευχαριστώ

Θανασούλας Αλέξιος






2 σχόλια:

  1. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτης του δέντρου αφού βρίσκεται εντός οικοπέδου. Υπάρχουν στην περιοχή άτομα που κόβουν δέντρα με πληρωμή ή χωρίς. Βάλτο και στο Facebook σαν αγγελία να το κόψει κάποιος και να πάρει τα ξύλα.

    Αν το κάνει ο Δήμος να του στείλει τον λογαριασμό (με το παραπάνω).

    Γιατί πάντα ενημερώνουμε όλους εκτός απο αυτόν που είναι υπεύθυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πρώτο που ειδοποιήσαμε ήταν ο ιδιοκτήτης ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι ότι το δέντρο κάποια στιγμή θα πέσει και είναι κρίμα να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, αυτός είναι κι ο λόγος που ενημερώσαμε όλες τις κρατικές αρχές. Το θέμα είναι ότι ακόμη δεν εχει γίνει τίποτα. Για το λόγω αυτό ενημερώσαμε και τον κ εισαγγελέα Μεσολογγιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο