Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Το ποσό των 29.302 € στον Δήμο Ξηρομέρου, για την οικονομική ενίσχυση σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές.


Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Ξηρομέρου ενισχύεται οικονομικά με το ποσό των 29.302 € για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας όπως προβλέπεται από το Ν.Δ57/1973 και την αριθμ.33862/6-5-2019 KYA (ΦΕΚ1699/τ.β/2019), με σκοπό την χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές.....

Η Οικονομική Επιτροπή έκανε αποδοχή του ποσού και θα γίνει εγγραφή στα έσοδα του Προϋπολογισμού με σχετική αναμόρφωση

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

14 σχόλια:

  1. Εδω στη Μπαμπινη υποφέρουμε δεν υπάρχει νερό.Τι στο καλό γινεται; Είμαστε παρατημένοι στη μοίρα μας. Μέρες τώρα τρέχει απ τή βρύση ασπρος γύψος απ τη γεώτρηση η οποία δεν επαρκεί και τις περισσότερες δεν υπαρχει ούτε αυτό.Τι μας δείχνετε λεφτά και ποσά αφου δε βλέπουμε τιποτα.Σας έφαγε ολους το φεισμπουκ σα δε ντρέπεστε όλοι.Απο το six δεν ερχεται εδω σταγονα αυτό που ερχετε στα σπίτια είναι να ποτίζεις ζωντανα οχι κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτα που περνει ο δημος για τους αγροτικους δρομους τι τα κανεται σκουφιες και μπερεδες? Απο που να αρχισουμε απο τους δρομους απο τα μπαζομενα ρεματα κ.α η οποιος βγενει επανο φτιαχνει και μια πλατεια δεν θελουμε αλλες πλατειες διαλυσατε τον αστακο που ειναι ενα οραιο μερος ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΑΝΝΝΝΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως καταλάβενει για εσένα όχι για τούς υπόλοιπους που καταλαβενουν

      Διαγραφή
  4. Ενώ τώρα υπάρχει μόνο ένας υπερεργολαβος έτσι 12.39? Τον οποίο ο νυν δήμαρχος επί γαλουνη τον έβριζε κ6ελεγε ότι θα τον κανονίσει. Τώρα μάλλον τα κανονίζουν μεταξύ τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι νερό θέλεις να έρθει τρέχει μέσα στον γερομπορο χωρίς κανένα ενδιαφέρον και κανένας πρόεδρος δεν μιλάει γιατί φοβάται την Δημοτική αρχή !¡!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θα τους κανει ντα ή γιναν ολοι δημοσιοσχετιστες και εχουν τον κοσμο γραμμενο; Τον ψηφο απ τον κοσμο θα τον ζητησουν ομως κι αυτοι κι ο δημαρχος κι οταν πανε ολοι στα σπιτια τους θα ψαχνουν τι εφταιξε.Αντε, δε γινεται διοικηση με το φβ εμαθαν ολοι κουτσοι στραβοι προεδροι και Δημαρχοι αρτιστες ολη την ωρα σα μαιντανοι.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στη δημοτική αρχή που και σε αυτό το θέμα έκανε ενέργειες για να αποζημιωθούν οι δημοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 8:02. ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ. ΣΟΒΑΡΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ....Ε ΡΕ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ. FACEBOOK ΚΑΜΑΡΙ Μ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΑ ΠΑΤΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ 10 ΑΤΟΜΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:26 Απο τον τρόπο που γράφεις και απευθύνεσαι σε άγνωστο άνθρωπο με τον οποίο δε συμφωνείς και δε σου αρέσει η γνώμη του δείχνει ποιος είναι αύτός που χρειάζεται Ειδικό. Δευτερον το να μην είναι όλοι υπερ της Δημοτικής αρχής που προσκυνάς ,για τους λόγους σου,είναι δικαίωμά τους καθως και να ασκούν κριτική στον τρόπο διοίκησης επίσης.Οι προσωπικες επιθέσεις περι πεινας και λιγδωματος ασχολίστες.Γιατί με τη δική σου λογική και τον τρόπο που σκεφτεσαι μπορουμε να σκεφτουμε πως οποιος φανατίζεται τοσο πολύ μπορει να βολεύτηκε και λίγδωσε το αντεράκι του οποτε γι αυτό και το τόσο μένος σε όποιον μιλάει αντίθετα.Τα σενάρια περι Γαλούνη είναι δικά σου γιατι έτσι σε βολεύει. Οσο για το φβ που σε ενοχλησε τόσο να σε πληροφορήσω πως ναι δεν έχουν ολοι σε αυτή τη ζωή .Ειναι και αυτοί πουψδεν τους αρεσει η προβολή και να βγάζουν τη ζωή τους στα μανταλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο για το --άθλιους --σου επιστρέφεται οπως ακριβώς το είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει μόνο ο αρετακιας φίλε 8.26. Αυτός τελείωσε! Κάνε λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε θα ειδοποιηθουν οι πληγέντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:27 μεχρι να τον βρειτε και να αποφασισετε θα εχει περασει το 23.επειδη η εμπειρια μου ειναι τεραστια στα εκλογικα τα ελεγα το 19 στο λεω το 21 και θα το γραψω το 23 :ο τριανταφυλλακησ δεν χανει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο