Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Προφυλακιστέος ηλικιωμένος από χωριό του Βάλτου για βιασμό 22χρονης


Προφυλακιστέος κρίθηκε από την Εισαγγελία Άρτας ηλικιωμένος από τον Βάλτο ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε 22χρονη πριν από λίγες εβδομάδες.......

Την περασμένη Δευτέρα 22χρονη από χωριό του Βάλτου κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι 70χρονος από το ίδιο χωριό την βίασε.

Η 22χρονη στη μαρτυρία της περιέγραψε τα όσα έζησε στο σπίτι του συγχωριανού της. Ανέφερε ότι την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε με τη βία πάνω της, με την ίδια να καταφέρνει εξαιτίας ενός τυχαίου περιστατικού να ξεφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και ιατρική γνωμάτευση έπειτα από την καταγγελία της 22χρονης, η οποία είχε στοιχεία συμβατά με τα όσα είπε.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος μόνιμη κατοικία έχει σε νησί, οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή όπου και απολογήθηκε και με την σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

agriniopress

4 σχόλια:

  1. Καποτε οι μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι ηταν σεβαστοι.τωρα τι σκατα εγιναν ετσι οι περισσοτεροι;πορνοι.να βλεπεις τωρα γερο ανθρωπο να του λες γεια σας κυριε η γεια σου παππου κ αυτος να σε νηρεται.πας στο αγρινιο κ βλεπεις ανθρωπο ανω των 70 ετων να κανει κονε με γυφτσοπουλες 17 χρονων.αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος τώρα κάνει καλή ζωή και εχτ ορμές . Πρέπει να γίνουν οικονομικοί οίκοι ανοχής να εκτονώνεται ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθική παρακμή .....ο σώσον εαυτόν σωθειτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους βιαστές και ειδικά τους παιδεραστες, η λύση είναι ο χειρουργικός ευνουχισμος, για να δούμε τότε ποιος θα το να ξανακάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο