Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας: Καταδικάζουμε τη στάση της παράταξης "Δύναμη Πολιτών - Συνεχίζουμε" να δεχτεί στη προεκλογική της συγκέντρωση στην Αθήνα, τη παρουσία γνωστού πρώην χρυσαυγίτη



Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας: Απομονώνουμε το φασισμό και δεν δείχνουνε καμία ανοχή απέναντί του

          Καταδικάζουμε την στάση της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών - Συνεχίζουμε" να δεχτεί στη προεκλογική της συγκέντρωση των ετεροδημοτων στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μάη,  τη παρουσία του Χρήστου Ρήγα, περιφερειακού συμβούλου εκλεγμένου με την Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδας που στηρίζονταν στις προηγούμενες εκλογές απο τη φασιστική εγκληματική οργάνωση της ΧΑ.
        Καλούμε κάθε εργαζόμενο άνθρωπο, κάθε νέο και νέα να καταδικάσει και να απομονώσει το φασισμό....

  
Εμείς το λέμε καθαρά: Καμία ανοχή στη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και άλλων νεοναζί. Να τους απομονώσουμε σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε χώρο εργασίας, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά του δήμου μας.
      Σε οποιοδήποτε δημοτική παράταξη βρίσκουν χώρο οι φασίστες, είτε στις συγκεντρώσεις, είτε ακόμα και ως υποψήφιοι θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

        Στις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας η καλύτερη απάντηση στο φασισμό είναι να ενισχυθούν σε ποσοστά τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζεται από το ΚΚΕ σε δήμους και Περιφέρειες. 

     Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο που είναι και νιώθει αριστερός και προοδευτικός, να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα "θολά νερά" του φασισμού, του εθνικισμού και του ρατσισμού. Ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ξεπλύματα ούτε με τις δήθεν “προοδευτικές συμμαχίες” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
        Ο λαός, οργανωμένος, μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, να απομονώσει τους υπόδικους Χρυσαυγίτες και άλλους φασίστες, να τους κάνει ανεπιθύμητους παντού. Να αναδείξει τρίτο κόμμα το ΚΚΕ, γκρεμίζοντας τη Χρυσή Αυγή. Να στείλει με τη στάση του και με την ψήφο του, μήνυμα καταδίκης στους ναζί. 
      Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε δήμους και Περιφέρειες!».



15 σχόλια:

  1. Χρυσή Αυγή 6.99% ΚΚΕ 5.55% γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε;Δε νομίζω να θέλει και πολύ μυαλό.Ο κόσμος τα σιχαθηκε τα κόμματα και ακούω πολλούς να θέλουν μια δικτατορία να μας σώσει από τους πολιτικούς.Ολοι τους ψεύτες και κλέφτες .Ριμαξαν τη χώρα και την κατακλεψαν.

      Διαγραφή
  2. Φιλαρακι 9:04 το 5,55% οπως λες ξερει ακριβως τι ψηφιζει χρονια τωρα..Το 6,99% για αλλους λογους ψηφιζει και αλλα αντιπροσωπευει το συγκεκριμενο κομμα τα οποια δεν γνωριζεις ουτε συ ουτε γω.Τα γνωριζει μονο ο "κορμος" αυτου του κομματος.Επι κατοχης το 0.0000001% φοραγε κουκουλες και οχι το 6,99%.Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάει και το ΚΚΕ? Τι ακριβώς έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και τα βάζετε μαζί του? ΠΡΩΗΝ χρυσαυγιτης ήταν. Μήπως δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία? Οι χρυσαυγιτης σας πείραξαν? Τα ρετάλια που σπάνε τις περιουσίες του κόσμου στην Αθήνα ανενοχλητοι λέγοντας οι ίδιες κυβερνήσεις αφήστε τους να ξεσπάσουν, τι είναι ακριβώς? Μαζέψτε αλλιώς ψήφους κι όχι χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους άρθρα. Δεν είμαστε πολίτες χαζοί πια. Ψηφίζουμε Αποστολάκη Γιώργο γιατί το αξίζει. Γεια σου Καρυ δημαρχεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 :52 ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΡΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο πάντως υπερασπίζεται νεοναζί δολοφόνους τόσο ο κόσμος θα σας απομονώσει. Αληθεια στην Πλάγια και στο Μοναστηράκι που ήταν ο κόσμος? Τι δεν ήρθαν από Αμφιλοχία να φαίνεστε πολλοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ερώτηση αν είχε κόσμο στην Πλαγιά η απάντηση είναι : η ομιλία ήταν προγραμματισμενη για τις 9 το βράδυ αλλά ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση για να ειδοποιήσουν να έρθουν Ζαβερτιανοι και βονιτσανοι ,να μη γίνει γέλιο ο Κάρυ

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΜΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΓΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΑΦΓΑΝΟΙ-ΣΥΡΙΟΙ-ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΠΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ, 700.000 ΕΩΣ 1.000,000 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ 17ΑΡΙΔΕΣ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΙΛΟΥΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου ο αποστολακης συμπορευεται με χρυση αυγη η ελληνικη αυγη τοτε αλαζουμε κ εμεις σταση το πως θα ψηφισουμε. Ημουνα αποστολακης αλλα θα φαει μαυρο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση αλλά μην Μιλάει και το κόμμα που είναι συνυπεύθυνο για τον εμφύλιο. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι με τη στάση σας εσείς πολώνεται τον κόσμο. Άκου κουμουνισμός το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κομμουνισμός είναι ο εξανθρωπισμος του ανθρώπου! Ο καπιταλισμός σε έχει κάνει ζώο!

      Διαγραφή
  9. Ντροπή στη σύγκριση χρυσή αυγη,ΚΚΕ.το ΚΚΕ μόνο αγώνες έχει να δείξει.τη δουλειά έχουν οι φασίστες;ο καπιταλισμός γέννησε αυτό το μόρφωμα,αυτούς τους δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν περνάει τίποτα στο ντουκο, ούτε είναι χαζός ο κόσμος. Λογο των φασιστών υποψηφίων και υποστηρικτων του συνδυασμού σου ο λαός προγγιξε κύριε Αποστολάκη.. Είχες τον Ρηγα πρώτη μούρη στην Αθήνα. Τι νόμισες θα φοβηθούμε η θα υποταχτούμε; Έβαλες όλους τους ακοινωνιστους, αχωνευτους ακροδεξιούς υποψηφίους στην Βόνιτσα και περιμένεις να βγεις; σοβαρά μιλάς τώρα; Με ποια νοημοσύνη παιζεις; με την δικιά μας; Εμείς σε ανεβάσαμε εμείς θα σε κατεβάσουμε μεθαύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω μια απορία.
    Γιατί οι αλλες δημοτικές παρατάξεις δεν βγάζουν ανακοίνωση???
    Μηπως κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή???
    Μηπως εχουν στους συνδυασμούς τους φανερούς η κρυφούς χρυσαυγίτες, οπως ακούγεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε ασχοληθείτε με τίποτε αλλο
    επιτελους, μας ζαλισατε με έναν ΠΡΩΗΝ χρυσαυγιτη. Είδαμε και τον κουμουνισμο τι κατάφερε. Όλα αυτά που γράφετε για τον δήμαρχο θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο