Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Μάριου Σαλμά από την Πάτρα (φωτο)


Με ομιλία του στους ετεροδημότες της Πάτρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς σήμερα παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και των βουλευτών Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και Ιάσωνα Φωτήλα αλλά και του πρώην Βουλευτή Θανάση Νταβλούρο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα αναφέρθηκε στην εικοσαετή παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην ανάγκη να υπάρξει συστράτευση για τον τελικό στόχο και ο καθένας να κάνει το ατομικό του χρέος αυτές τις 35 κρίσιμες μέρες. Τόνισε την επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί ο δεύτερος μεγάλος στόχος μετά την νίκη στις ευρωεκλογές που δεν είναι άλλος από την εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και αμέσως μετά ο τρίτος που είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές.
Αναφέρθηκε εκτενώς και επαινετικά για την τύχη της Νέας Δημοκρατίας να έχει στο τιμόνι τον Κυριάκο και την τύχη της χώρας να τον έχει πρωθυπουργό.
Αξίζει να σημειωθεί η ετοιμότητα του επιτελείου του Βουλευτή που οργάνωσαν την εκδήλωση σε μια ημέρα. Συνεργάτες του τόνιζαν ότι επέσπευσε την εκδήλωση για να βοηθήσει τον Νεκτάριο Φαρμάκη αφού είναι και προσωπικό του στοίχημα να αναδείξει τα προσόντα του Νεκτάριου και να κερδηθεί η περιφέρεια. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της υποψηφιότητας της αδελφής του Μαρίας στο συνδυασμό του Φαρμάκη όπου εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς παρότι ανακοίνωσε πριν 10 μέρες την υποψηφιότητα της.



https://www.agriniopress.gr

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο