Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Κ. Σπηλιόπουλος: «Δείχνει» Φαρμάκη στο β’ γύρο


Σήμερα Τετάρτη 29/5/2019 συνεδρίασαν τα μέλη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και από τις τρεις περιφερειακές ενότητες Δυτικής Ελλάδας. Συζητήσαμε και αναλύσαμε το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών της 26/5/2019......

Διαπιστώνουμε ότι το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ήταν μια σαφής και καθαρή αποδοκιμασία της σημερινής Περιφερειακής αρχής, για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει την Περιφέρεια.
Σεβόμενοι τη βούληση του λαού της Περιφέρειας και συνεπείς με τις αρχές και τις απόψεις τις οποίες καταθέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο οι οποίες απετέλεσαν την γενεσιουργό αιτία συγκρότησης της παράταξής μας επισημαίνουμε με ομοθυμία:
1.Απαιτείται αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αλλαγή προσώπων, πολιτικής, σχεδίου και κατεύθυνσης, αναγκαία στοιχεία για την ανάκαμψη της Περιφέρειάς μας.
2.Όσο μας αναλογεί, ως συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» και με βάση το εκλογικό ποσοστό που πετύχαμε στις εκλογές θα είμαστε παρόντες. Για να συμβάλλουμε ώστε η Περιφέρεια μας να αλλάξει μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας, να αποκτήσει δομή περιφερειακής διακυβέρνησης και να αρχίσει η θετική πορεία ανάκαμψης με τη δημιουργία υποδομών και επενδύσεων και στόχο την αύξηση των εισοδημάτων των πολιτών και νέες θέσεις εργασίας.
3.         Τέλος, ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους εκείνους που ξεπέρασαν την πολιτική πόλωση και τις διαχωριστικές γραμμές και επέλεξαν εμάς με κριτήριο το πρόγραμμα μας, τις προτάσεις μας και την αξιοπιστία μας
sinidisi.

9 σχόλια:

  1. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος αυτός θα πάρει αξίωμα όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα απεδειξες περιτρανα κ Σπηλιοπουλε αυτα που ελεγαν, πως σε κατεβασε ο Κουλης μονο και μονο για να βγάλεις το Φαρμακη!! Λυπαμαι πολυ που σε ψηφισα. Θράσος να με στειλεις Φαρμάκη εσυ!! Αν ήθελα πηγαινα απο την αρχη μονος μου. Τωρα ειμαι σιγουρος πως περιμενεις και το αντάλλαγμα σου απο τον Κουλη!! Ουστ φασιστακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μέσα στις θαλασσινές σπηλιές
    Υπάρχει μια δίψα υπάρχει μια αγάπη"
    Ωραίο Τραγούδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντέρμπυ μεγάλο η Περιφέρεια. Δεν θα δεχτούν οι πατρινοί περιφερειάρχη απεκει (απεκηδες, από την άλλη μεριά του Ρίου). Θα το παλέψουν με νύχια και με δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει ο Κατσιφάρας με ποιον ήταν; Με κιναλ ή με ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ που κατέβαινε υποψήφιος με ποιον ήταν; Με το φουφουτο; Και ο Σπηλιόπουλος που είχε μαζέψει ΟΛΟ το κιναλ με ποιον ήταν; Με τη Μαρία την Πενταγιώτισσα; Εμείς δηλαδή τι είμαστε; Κάνει ο Κατσιφάρας τη δουλειά του αρκεί να κρατήσει το μαγαζί του και αυτοβαφτιζεται ότι θέλει; Και κατεβάζει Φώφη και Λαλιώτη; Γιατί; Που ήταν αυτοί πριν; Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι αυτά και τα άλλα μας έχουν αποπροσανατολίσει ιδεολογικά. Δίκιο είναι η τσέπη του Αποστόλη. Πες μου κυρία μου, τι διάολο να ψηφίσω; Τουλάχιστον ο Φαρμάκης είναι και νέος και ευθύς. Είμαι Νέα Δημοκρατία. Τέλος. Όλοι ολίγον εγκυοι, αλλά αυτός τουλάχιστον γκαστρωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και κάτι ακόμα. Γιατί οι μάγκες που ωρυονται για τον Σπηλιόπουλο δεν βγαίνουν να κάνουν δήλωση στήριξης του Αλεξόπουλου για το Δήμο Πατρέων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο