Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Δώσαμε ένα δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα -Συγχαρητήρια στους νικητές -Σήμερα θα καλέσω την παράταξη, για να αποφασίσουμε την στάση μας για τις εκλογές την Κυριακή!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: 
-Δώσαμε ένα δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα 
-Συγχαρητήρια στους νικητές 
-Σήμερα θα καλέσω την παράταξη, για να αποφασίσουμε την στάση μας για τις εκλογές την Κυριακή!! 
-Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα της παράταξης, η οποία είχε ζωή 33 χρόνια.

             Θέλω να εκφράσω τα  θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο Νικητές του πρώτου γύρου τον κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη!!!!
       Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του εκείνου, ο οποίος θα εκλεγεί Δήμαρχος, το οποίο θα μπορεί να εφαρμόσει απερίσπαστος μέσα από το πρόγραμμα του, λόγω του ότι αυτή ήταν και η εντολή, την οποία έλαβε από τον λαό του Δήμου Ξηρομέρου, αφού από την παράταξη μας Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο.
        Γιατί δεν εκλέχτηκε για να εφαρμόσει το δικό μας πρόγραμμα, το οποίο απέρριψε ο λαός του Ξηρομέρου και πρέπει να το σεβαστούμε απόλυτα, γιατί αυτό επιβάλλουν οι κανόνες και οι νόμοι της Αστικής Δημοκρατίας (στην οποία είναι γνωστό ότι δεν πιστεύω, αλλά είμαι υποχρεωμένος να τους σέβομαι)!!!!!
         Από την εποχή λοιπόν του 1998 είναι γνωστό πως στις εκλογές του Δήμου μας, υπήρξε ένα Φαινόμενο, το οποίο δεν τιμά καθόλου την περιοχή μας και την  Δημοκρατία, αυτό της διάθεσης πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών ή ευρώ!!!!..........



    Θέλω να συγχαρώ τους δύο Νικητές του πρώτου γύρου τον κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη .!!!!
      -Τον κύριο Τριανταφυλλάκη τον συγχάρηκα ήδη από χθες το βράδυ.!!!!
  -Σήμερα έχω υποχρέωση να συγχαρώ και τον κύριο Γαλούνη, όπως αρμόζει στον δικό μου Πολιτικό Πολιτισμό!!!!

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα της παράταξης, η οποία είχε ζωή 33 χρόνια.
Κάποτε τελειώνουν όλα.

          Πριν από λίγα χρόνια είχα πει, ότι το χρήμα δεν νικιέται. Και σε αυτές τις εκλογές έπεσε πολύ χρήμα, όχι όσο στις προηγούμενες αλλά πάρα πολύ.  
            Δυστυχώς αυτό το σάπιο φαινόμενο συνέβη και σε αυτές τις εκλογές με δαπάνες μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ποσών τα οποία για εμάς ήταν άγνωστα, αφού όλοι στον συνδυασμό μου ήμασταν φτωχοί με πρώτον εμένα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πόση αδυναμία έχω στις εγγονούλες μου, δεν πήγα φέτος στα γενέθλια τους για να εξοικονομήσω 1.000 ευρώ στα δυο ταξίδια, αφού τα εισιτήρια για δυο άτομα με επιστροφή κάνουν λιγότερα από 400 ευρώ για να τα είχα στις εκλογές.
          Και όλα αυτά τα λίγα έξοδα τα πλήρωσα μόνος μου, αφού δεν υπήρξε κανένας φανερός ή κρυφός χορηγός, που ακόμη και τα παράβολα των υποψηφίων τα πλήρωσα εγώ, αφού όλοι τους ήταν άνθρωποι του μεροκάματου ή ακόμη και άνεργοι.
        Να ευχηθώ αυτή η ντροπή να είναι η τελευταία για τον τόπο μας, διαφορετικά Δήμαρχοι θα βγαίνουν όσοι έχουν χορηγούς εργοστασιάρχες, εφοπλιστές ή εμπόρους ναρκωτικών και κάθε είδους λαθρεμπορίου!!
        Ένα φτωχό παιδί, όσο αξιόλογο και ικανό και αν είναι, δεν θα μπορεί να εκλεγεί, αφού τις νύχτες τα ψηφοδέλτια συνοδεύονται με 50ρικα ή 100ρικά.!!!!

          Εγώ δεν σκόπευα να κατεβώ στις εκλογές, αλλά πολλοί φίλοι μεταξύ των οποίων και οι κύριοι Λαϊνάς, Φώτης Λιβάνης, Στέλιος Παπαναστάσης, Αποστόλης Ντίνος, Πάνος Γκόλιας, Βελόνας, Κουτζέλης, ακόμη και ο κύριος Τριανταφυλλάκης, μου είπαν να κατέβω και ότι θα ήταν μαζί μου και θα με στήριζαν και όταν ο κύριος Γιάννης Λύτρας, μαζί με τον κύριο Στράτο και τον κύριο Μάντζαρη, κάλεσαν  σε απανωτές συσκέψεις τον κύριο Τριανταφυλάκη, τον κύριο Λαϊνά, Αποστόλη Ντίνο, Βελόνα, τον κύριο Μπαμπούρη, τον κύριο Φραίμη (ο οποίος αποχώρησε έγκαιρα) και την Συμπολιτεία και κάποιους άλλους, έκαναν απανωτές συσκέψεις, γιατί είχε διαφανεί η δικιά μου εκλογή από τον πρώτο γύρο και τους κάλεσαν και έβαλαν μπροστά το σχέδιο, για να κάνουν έναν συνδυασμό σφήνα για να μην εκλεγώ εγώ, πράγμα το οποίο πέτυχαν τελικά, βάζοντας μπροστά το σχέδιο Δούριος Ίππος!!!! 

            Για μένα οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής βραδιάς είναι ο κύριος................, ο κύριος ......... και ο κύριος ..............., οι οποίοι αφού δεν μπόρεσαν ποτέ να εκλεγούν Δήμαρχοι, ήταν και οι εμπνευστές της κατασυκοφάντησής μου, όπως λένε στην πιάτσα: ότι ο Στάικος θα τα πάρει και θα αποχωρήσει, ο Στάικος είναι πατερίτσα του Γαλούνη και πολλά άλλα Γκαιμπελίστικα (ρίξε –ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει  στο τέλος), οι οποίοι όμως εκτός από την χαρά της Νίκης τους, θα έχουν και την ευθύνη, για το που θα βρεθεί ο τόπος!!!!!

            Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συνεργάτες μου και τους εθελοντές για τον όμορφο και ανιδιοτελή αγώνα που έδωσαν και απέδειξαν πως υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι φυλάσσουν Θερμοπύλες ακόμη και όταν ξέρουν πως κ᾿ οἱ Μῆδοι ἐπιτέλους θὰ διαβοῦνε.!!!

Σήμερα θα καλέσω όλη την παράταξη, για να αποφασίσουμε την στάση μας για τις εκλογές την Κυριακή.

       Είχα πει πως για εμάς η προεκλογική περίοδος, θα ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία δεν θα υπήρχαν προσωπικές επιθέσεις, με σεβασμό στην προσωπικότητα των άλλων υποψηφίων, οι οποίοι δεν θα ήταν εχθροί, ούτε αντίπαλοι, αλλά και ούτε καν πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά απλά Συνυποψήφιοι. Το ρήμα κερδίζω ή χάνω δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει μόνο το εκλέγομαι ή δεν εκλέγομαι Δήμαρχος.
        Ασφαλώς αυτό δεν το τήρησαν όλοι και κάποιοι εκτόξευαν τόνους λάσπης χαρακτηρίζοντάς μας ως αχυράνθρωπους ή πατερίτσες, φθάνοντας στο σημείο να δεχόμαστε και απειλές για την ζωή μας.
       
      -Έτσι λοιπόν είχα δηλώσει πως με αυτόν τον κωλοεκλογικό νόμο, εμείς δεν θα μπούμε σε διαδικασία παζαριών και να συζητάμε όχι κάθε είδους πολιτικών ανταλλαγμάτων, Αντιδημαρχίες ή Προεδρίες Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά θα ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό, που θα φέρνει για έγκριση ο Δήμαρχος, γιατί για εμάς είναι σαν να τον έχει επιλέξει ο λαός με απόλυτη πλειοψηφία, αφού ο Δήμος πρέπει προς όφελος της κοινωνίας να κυβερνηθεί απρόσκοπτα.
         Και ασφαλώς θα πρέπει να ελέγχουμε, όπως είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα και τους νόμους, εάν ο Προϋπολογισμός θα εφαρμόζεται με διαφάνεια και σεβασμό του Δημοσίου χρήματος, παρέχοντας την όποια απαιτούμενη συναίνεση μέσα από προγραμματικές θέσεις και συγκλίσεις  για τις οποίες είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και πριν την Κυριακή του δεύτερου γύρου.

          Μετά από αυτά είμαι υποχρεωμένος να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για την ζωή μου και την δουλειά μου, αφού εξοφλήσω πρώτα τα λίγα χρήματα, που δανείστηκα, από κάποιους πολύ καλούς φίλους.
      -Πείτε μου εσείς όταν στα Βλυζιανά μετά από ότι είχα κάνει βρέθηκε ένα 40% το οποίο δεν με ψήφισε!!!!!
    -Εγώ  δεν μπορούσα, δεν είχα άλλες δυνάμεις ή ικανότητες να κάνω κάτι πάρα πάνω!!!
   -Πείτε με ανίκανο. Έχετε κάθε δικαίωμα!!!!!
  -Κάποιοι όμως έντιμοι και υπερήφανοι Βλυζιανίτες το χαρακτηρίζουν ως μεγάλη Αχαριστία και δηλώνουν πως ντρέπονται!!!!

           Έτσι λοιπόν για μένα σήμερα  ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ζωή μου, που για μένα είναι μια υπέροχη μέρα, όπως λέει και αυτό το λατρεμένο μου τραγούδι με τον μοναδικό Louis Armstrong:  What A Wonderful World day.

Το οποίο αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στον εαυτό  μου, κλείνοντας με το καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ, του μεγάλου μας Νίκου Γκάτσου!!!!!

Αστακός 27/5/2019

Παναγιώτης Στάϊκος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση  Ξηρόμερο



33 σχόλια:

  1. Ακόμα και τώρα πάλι με.τον Τριανταφυλλάκη έχεις να τα βάζεις.επισης να σου θυμησουμε ότι ΔΕΝ είναι δύο οι Νικητές,αλλά ένας με τεράστια διαφορά.Ο Γαλουνης πατωσε.Μαλλον μόνο εσύ δεν το βλέπεις αυτο.και να αφήσεις ήσυχους τους συνεργάτες σου να ακολουθήσουν αυτό που λέει η καρδιά τους.φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩς ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕς ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥς ΔΙΕΠΗ....Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟς ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗς (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ)ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριανταφυλλακια θελω να δω τα σχολια σας γιατι ειστε πολυγραφοτατοι!!!Η μηπως θα κοπει το μπε προβατακια για ευνοητους λογους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Στάικο, είναι ποιο σημαντικό να είσαι ηθικός νικητής,και είσαι, παρά να είσαι δήμαρχος υποαναπτυκτης δημοτών περιοχής.βλεπεις η λεβεντιά του Ξηρομέρου που σε διακατέχει δεν αρκεί για την νίκη, δυστυχώς η εντιμότητα,ο καθαρός λόγος,η ειλικρίνεια σου η αυθεντικότητα σου παραξηγηθηκαν, αλλά μόνο καί μόνο ότι μια μέρα μετά τις εκλογές περπατάς με ψηλά το κεφάλι αυτό αρκεί καί είναι πιο σημαντικό απ'"όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιοπύρης Βαγγέλης27 Μαΐου 2019 στις 6:56 μ.μ.

    Εχω την εντύπωση ότι η φράση του κ. Στάϊκου, στην δήλωσή του : "Δεν πιστεύω στους κανόνες και νόμους της Αστικής Δημοκρατίας ... αλλά τους σέβομαι !" ... ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, τουλάχιστον για μάς που δεν γνωρίζουμε τους λόγους !. Θέλω να πιστεύω ότι μάλλον εννοεί τον "επηρεασμό και εξαγορά ψήφου", που αναφέρει παρακάτω.
    Οπως και να έχει είναι λάθος η διατύπωση ! ... και τα γραπτά μένουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στα λεγαμε σταικο αλλα δεν ακουγες κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε Παναγιώτη Στάϊκο ! καλά να "πάθεις" για να βάλεις μυαλό και άλλη φορά να ακούς αυτούς που σε αγαπούν πραγματικά, τους δικούς σου ανθρώπους δηλαδή και όχι τους διάφορους πολιτικούς σου φίλους η "φίλους" που οπως και εσείς ο ίδιος λέτε Κε Στάϊκο, ότι άλλα σου έλεγαν τη μια μέρα και άλλα την άλλη μέρα.
    Εν πάση περιπτώσει να έχεις υγεία πρωτίστως και να κοιτάξεις να ζείς ωραία την καθημερινότητά σου και η πολιτική ενασχοληση στο δημο μας δεν είναι για ανιδιοτελείς πολιτευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καληνύχτα κύριε Στάικο και να ελπίζεις και εσύ μαζί με εμάς ότι κάτι θα αλλάξει επιτέλους σε αυτό το ρημαγμένο Ξηρόμερο η ιστορία γράφεται από τα πρατομενα και όχι τα λεγόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Παναγιώτη θα μας τρελάνεις. Με 20% διαφορά και βγάζεις και τον Γαλούνη νικητή; Δηλαδή στα πόσα θα ήταν ηττημένος; Και μετά διαμαρτύρεσαι ότι σου καταλόγιζαν διασύνδεση με τον Γαλούνη-Πανταζή. Καληνύχτα στη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε έκαψε ο Πανταζής με τον καλό του λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα οι άλλοι φταίνε. Που μυαλό για λίγη αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Αλυζία μπορεί να απέτυχες, όμως κατάφερες να βγάλεις το Μουρκούση. Είναι και αυτό μια παρηγοριά για τους πικραμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο Ξηρόμερο είχαμε πιάσει τον πάτο. Αύριο ξημερώνει ξημερώνει μια άλλη μέρα. Καληνύχτα κύριε Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη ο Κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης εάν εκλεγεί δήμαρχος απο τα 4 χρονια θητείας του, θα πρέπει να παραχωρήσει 2 χρόνια θητείας στον Κον Παναγιώτη Στάϊκο.
    Αυτή είναι συνοπτικά η γνώμη μου και δεν θα ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες της άποψής μου.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο σπυρο , εγραψες , εισαι παντα μεσα στα πραγματα του ξηρομερου , τα κατεχεις
      Παω να κανω μπανιο στη θαλασσα

      Διαγραφή
    2. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΛΊΓΟ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ σπυρου
      ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ Ό,ΤΙ ΚΑΤΙ ΕΝΝΟΕΙ

      Διαγραφή
  15. Είναι Δήμαρχος. Χάνει με 20% διαφορά. Και ο Στάικος τον θεωρεί νικητή. Τον οποίο μάλιστα θα τον πάρει και να τον συγχαρεί. Παναγιώτη θα μας πεις και την απάντηση του Γαλούνη; Για όσους βέβαιο δεν την υποψιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παναγιώτη το Γαλούνη θα τον πάρεις να τον συγχαρείς; Μάλλον θα εννοείς να τον παρηγορήσεις. Και έχεις μπερδέψει τις επιθυμίες σου (νίκη Γαλούνη) με την πραγματικότητα (συντριπτική ήτα Γαλούνη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδη εμεις τωρα πρεπει να πιστεψουμε οτι εσεις δανειστηκατε χρηματα?πρεπει να πιστεψουμε επισης οτι περασε η εξαγορα και το χρημα απο πλατες μεγαλες που ειναι απο πισω...μηπως μπερδεψατε την παραταξη που κερδισε αυτον τον αγωνα?γιατι δεν δεχεστε οτι ο κοσμος αποφασισε τι θελει?και να σας πω και κατι αλλο?ο κοσμος επελεξε,επελεξε εναν ανθρωπο νεο και αφθαρτο εναν ανθρωπο που θα κριθει για την πορεια του την επομενη πενταετια..τωρα ο κοσμος κρινει οσους περασαν απο αυτες τις καρεκλες κανενας δεν ειπε οτι δεν ησασταν καλος Δημαρχος ομως ειναι επιλογη του κοσμου να επιλεξει αυτον που θεωρει κατα τη γνωμη του πιο καλυτερο..αυτον που κατα τη γνωμη του πιστευει οτι μπορει κατι να αλλαξει .αντι να λετε οτι θα αποφασισετε τι θα κανετε θα πρεπε να κανετε αυτο που αποφασισε η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου..οπως και ο Κυριος Γαλουνηα επισης..και κατι αλλο αυτοι που εχουν πλατες ειναι αλλοι και επειδη ειστε γιατρος θα θεωρουσατε εντιμο πριν λιγα χρονια ο Κυριος Τριανταφυλλακης να μετατεθει στη Λημνο επειδη δεν συμφωνουσε ποιον θα ακολουθησει και του εσκαβαν το λακο απο πισω?δεν ξερω κατα ποσο το γνωριζει κι ο ιδιος αλλα με αυτα που ακουω πραγματικα βγαινω εκτος εαυτου ..αυτος ειναι που εχει τις πλατες λοιπον?
    Απο οτι φενεται αυτος ειναι... ομως εχεις τις πλατες του κοσμου για να τον βοηθησει και να τον στηριξει..ο κοσμος δεν θελει τον γαλουνη οχι εσας ..αλλα θελει και κατι νεο και πιστεψτε με σε καθε πενταετια ο κοσμος θα κρινει γιατι απλα βαρεθηκε...οπως βαρεθηκε καποιος να ειναι εκδικητικος επειδη υποστηριξε αυτον που πιστευε και δεν μπορει να πιασει μια δουλεια..αυτο το θεωρειται Δημοκρατια?αυτα ειναι που σιχαθηκε ο κοσμος και ποσο μαλλον ανθρωποι νεοι σαν κι εμενα που δεν μπορω να βρω δουλεια επειδη βολευονται οι ιδιοι και οι ιδιοι και νιωθω σαν αναπηρος...ευχομαι πραγματικα ολα αυτα να αλλαξουν και αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις..ας κρινουμε λοιπον οταν θα τελειωσει το εργο του καθενος τοτε θα χουμε να πουμε πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως άλλαξε στα Βλυζιανά και του το ανταπέδωσαν απλόχερα οι Βλυζιανίτες .
    Σαν δεν ντρέπεστε που πιάνετε στο στόμα σας τον μόνο άνθρωπο που έκανε μεγάλα έργα .
    Ύδρευση Αστακού.
    Λύκειο Αστακού
    Δημαρχείο
    Αίθουσα εκδηλώσεων
    Παραλιακή πλατεία Αστακού
    Ύδρευση Βλυζιαζών
    Κλειστά γυμναστήρια
    Χλοοτάπητα γηπέδου Αστακού και ανοιχτά αθλητικά γυμναστήρια και γήπεδα 5χ5 , μπάσκετ , τένις
    Δρόμος Βαιλόπουλο Βελά
    Δρόμος Ττσαπουρνιά Μπαμπίνη
    Δρόμος Αγράμπελα Πηγάδια
    Δρόμος Πλατυγιάλι Άγιος Δημήτριος .
    Δρόμος Κουβαρά Μπαμπίνη
    Τα μηχανήματα που με ένα πυροσβεστικό μου έσωσες το σπίτι
    Ένας φίλος που σου είμαι ευγνώμων και σε αγαπώ Δήμαρχε , Γιατρέ , Άνθρωπε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Βαγγέλη
    Μου κάνει εντύπωση που δεν κατάλαβες τι είπα για την Αστική Δημοκρατία και τους νόμους της ,διότι σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και διαβασμένο :
    Άκουσε λοιπόν εγώ πιστεύω στην Αταξική κοινωνία ,όπου υπάρχει η κοινωνική αλληλεγγύη ,η κοινωνική δικαιοσύνη ,ο αλτρουισμός και ο ουμανισμός και όχι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ,όπου δεν θα υπάρχουν ανθρώποι με κότερα και άνθρωποι που να τρώνε από σκουπιδοτενεκέδες ή να υπάρχουν αποσκελετωμενα παιδιά τα οποία να πεθάνουν από την πείνα .!!!!
    Κρίμα που δεν καταλάβατε κύριε Λιοπυρη και μου ζητήσατε διευκρινίσεις .
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιάννης Καρναβάς28 Μαΐου 2019 στις 12:00 μ.μ.

    Ψάχνω τους μετεκλογικούς λόγους σας, και πουθενά μα πουθενά δε βλέπω ούτε ενα , έστω και μικρούλη καθρέφτη. Ούτε μια διάθεση Αυτοκριτικής....Παντού , στον απολογισμό σας, καταφέρεσαι κατά πάντων...Για την απόρριψη σας απ τον Ξηρομερίτικο Λαό , κατ εσάς , φταίνε οι Δούρειοι Ιπποι και οι τρικλοποδιές των άλλων...Οχι γιατρέ , δεν φταιει κανείς άλλος παρά μόνο το αλάνθαστο ένστικτο , και η υποτιμημένη απο σάς ( πολλάκις, ακόμα κι εδω σ αυτο το άρθρο σας ) Ξηρομερίτικη Κρίση...Κατά την προσωπική μου άποψη , θα ήταν επικίνδυνο να στηριχθεί ένας λαός πάνω σας ...Μπορεί στο παρελθόν , να είχατε την ανάλογη ικανότητα, τώρα είστε , τακτικά εκτός ορίων λογικής...Αυτή είναι η κύρια αιτία της αποτυχία σας και μόνο..Οσο γρηγορότερα την αποδεχθείτε, τόσο καλύτερα για σας !!! Μαθαίνω ότι το κοριτσάκι - υποψήφια π[ου ήταν στο εκλόγικό κέντρο στη Παπαδάτου , κατα την στιγμή της υπέρμετρης βίαιης αντίδρασής σας, χρειάστηκε πολλές ώρες να καταλαγιάσει τον φόβο του, τόσο πολύ τρόμαξε απ το ΑΔΙΚΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ξέσπασμα σας Φίλε μου Σπύρο Γιαννέλη......διαφωνώ κάθετα με την φιλοσοφική σου πρόταση....Φίλε Σπύρο, δεν μπορούμε να είμαστε καλοί με όλους !!!!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε από Κανδήλα μάθε ότι επειδή τα έβαλα με ΌΛΟΥΣ και με ΌΛΑ για τα δημοτικα θεματα χρόνια τώρα
    ειμαι ελάχιστη μειοψηφία σε φιλους στην τοπική μας κοινωνία
    κατάλαβες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κυριε Σταϊκο οφειλετε μια δημοσια συγγνωμη για το σκηνικο που κανατε στο Παπαδάτο. Εκει θα παραδεχτουμε ποσο πολιτικο πολιτισμενος ειστε. Τολμηστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KE ΣΤΑΙΚΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΓΧΑΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ (ΠΟΙΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ???ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,ΠΟΤΕ ΕΣΥ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ,ΑΦΘΑΡΤΟ,ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ,ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυριε σταικο δεν μπορω να φανταστω τι θα γραφατε στην επιστολη σας αν δεν ηταν για συγχαρητηρια στον γιατρο τριανταφυλλακη.
    Οσο για τα λεφτα και για τα δανεια απο φιλους που πηρατε και μας λετε κοιταχτε τι κανατε με το ψηφοδελτιο σας στην αλυζια γιατι το δουλεμα που μας ριχνετε ειναι χωρις ορια. Στην αλυζια κυκλοφορησε αη βασιλης το πασχα και ηταν αναζωογονηση ξηρομερου. Αφηστε τα παραμυθια. Μας ειπατε για γκαλοπ , βγαλατε γκαλοπ στα δραγαμεστο , κανατε ντου στη παπαδατου , μας βρισατε στο χορο του ηρακλη αστακου. Απογοητευσατε τους παντες και κριμα σε καποιους που σας τιμησαν με την στηριξη τους και τους εκθεσατε και τους εκθετε με τα καμωματα σας. Ο ανθρωπος εχει την ιδιοτητα να μαθαινει απο τα λαιη του , εχεις παιρνετε φορα καθε μερα και χτυπατε στον τοιχο. Πραγματικα λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιαννέλης σταμάτα επιτέλους τις π@π@ριές.

    Έχει και η χαζομάρα τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4,02 ΤΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΏΝΥΜΑ ΣΧΌΛΙΑ ΔΗΜΌΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
      ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΔΏ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ
      ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ

      Διαγραφή
  26. Κύριε ΣΤΑΙΚΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΟΧΗ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 27% ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σπύρο ας τους να λένε ΆΛΛΟΙ ΉΤΑΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΏΡΑ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΈΝΟΥΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κυριε Σταικο Παναγιωτη ο θυμοσωφος λαος οπως επανηλυμενα μας εχεις θυμησει λεει οτι στην πολητικη οποιος κατουραει στη θαλασσα το βρισκει στο αλατι.Μονο που αυτο ισχυει για ολους μας ενω εσυ νομιζεις οτι ισχυει για ολους τους αλλους εκτος απο σενα,εσυ θεωρεις οτι εχεις το δικαιωμα να βριζεις και να απηλεις ολους τους αλλους,ελα που εκανες λαθος γιατι αυτο ισχυεει για ολους προφανως και για εσενα,ισως το αποτελεσμα της κυργιακης σε βοηθησει να το κατανοησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άσε πια την κλάψα κ. Σταικε. Και εμείς έχουμε παιδιά που έχουν φύγει από το σπίτι μας αλλά δεν κάνουμε έτσι. Τα αγαπάμε λιγότερο; Δεν νομιζωωωωωωωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ηθοποιος σημαινει φως ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο