Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

"ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΤΟΣ": Αυτό είναι το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το Τοπικό στον ΑΕΤΟ Ξηρομέρου

          Ανθρωποι του χωριού με μεράκι και αποφασιστικότητα για να βρουν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του Αετού Ξηρομέρου (Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας), συνασπίστηκαν σε ένα κοινό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο με την ονομασία: "Δυνατός Αετός"
      Πρόθεση τους είναι να επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις, για την προώθηση κι επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συγχωριανοί τους, να βελτιώσουν την καθημερινότητα, να συνεργαστούν αλλά και να πιέσουν αν χρειαστεί, όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, για να ξαναγίνει ο Αετός το χωριό που αγαπάνε και ονειρεύονται......



Μάλιστα τονίζουν:  Ο Αετός είναι η πατρίδα μας, ο τόπος που μεγαλώσαμε και ζούνε οι οικογένειες μας, οι φίλοι μας, οι συγχωριανοί μας. Αν μη τι άλλο αυτόν τον γενέθλιο τόπο μας θέλουμε να τον βλέπουμε να προοδεύει και να ευημερεί. 
       Μας προκαλεί μεγάλη λύπη που βλέπουμε τον Αετό εγκαταλειμμένο από τη σημερινή δημοτική αρχή, παρατημένο με χορτάρια που κάποιοι βαρέθηκαν να κόψουν, με μισοσβησμένα φώτα, καμένες λάμπες, οι αγωγοί σπασμένοι, κ.α. Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τέτοιες εικόνες μαρασμού σε ένα "ζωντανό" χωριό με ιδιαίτερη αγροτική και κτηνοτροφική σημασία. Θέλουμε να δούμε τον Αετό πάλι όμορφο και να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής.

         Στις κοινοτικές εκλογές που γίνονται αύριο 26η Μαΐου, ζητούμε τη στήριξη, τη δύναμη και την ψήφο των συγχωριανών μας, ώστε μαζί να αγωνιστούμε και να κάνουμε τον Αετό ένα χωριό που θα προοδεύσει, αντάξιο της ιστορίας του, ένα χωριό καλύτερο και ομορφότερο....


Η αγάπη για τον τόπο, μας κάνει να σας κοιτάμε στα μάτια και να ζητάμε την στήριξή σας. Πάμε μαζί για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΤΟ, με:
-Αναγνωστέλου Θεοδώρα του Επαμεινώνδα
-Βαλλιάνος Επαμεινώνδας του Θωμά
-Ζαφείρης Σπύρος του Δημήτρη
-Κατσιγιάννης Βασίλειος του Διονύση
-Μπάκα Αναστασία του Χριστόφορου
-Ντέμος Θεόδωρος του Χαρίλαου
-Σκαπέτη Ελένη του Αθανασίου
-Σταμάτης Δημήτρης του Αλέξανδρου.

ΥΓ:-Διευκρινίζουμε, ότι ως ανεξάρτητος Τοπικός Συνδυασμός, τόσο εμείς, όσο  και αυτοί που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας, έχουν την απόλυτη ελευθερία στην εκλογή Δημοτικού Συνδυασμού και Δημάρχου.

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία εύχομαι και με την ΝΊΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία σε όλους σας για το καλό του όμορφου χωριού σας ΓΡ ΜΠΟΝΗΣ Υποψ Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτ Φαρμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ!!!!ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο