Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Αποστολάκη και κ. Κασόλα: Πάρτε ξεκάθαρες θέσεις!! -Ουδείς πουθενά έχασε από τους ενημερωμένους Δημότες!!

ANOIXTH  EΠΙΣΤΟΛΗ

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Αποδέκτες:
1)-Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ Αποστολάκης
2)-Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ Κασόλας   

-Σέβομαι απολύτως τη ψήφο των πολιτών. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσαν:
1)-Οι αδιαφανείς πανάκριβες απευθείας αναθέσεις.
2)-Η μη είσπραξη των οφειλών των Δημοτών  σε βάθος παρελθόντων ετών.
3)-Η κατασπατάληση των πόρων από το ΕΣΠΑ.
4)-Η μη τήρηση γραπτών και άγραφων νόμων αρκετές φορές.
5)-Η ανύπαρκτη πολιτικά μείζονα αντιπολίτευση, η οποία δεν έπαιξε στοιχειωδώς τον θεσμικό της ρόλο.
6)-Η λάθος προεκλογική τακτική  σε πολλά σημεία τόσο του κ. Μασούρα όσο και του κ. Μωραΐτη.

         Αν αμφότεροι ή ένας από τους δύο  διαφωνείτε, σας καλώ,  να βγείτε δημόσια και επώνυμα να το πείτε. Πείτε τα επιχειρήματα σας και ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.............Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβάλλεται να απαντήσετε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στα παρακάτω ερωτήματα:

Α)-Δέχεστε να γίνει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στο Δήμο από τη σύσταση του μέχρι σήμερα  από  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ; -Aπαντήστε θετικά ή αρνητικά. Οι δύο άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Μασούρας και ο κ. Μωραΐτης  ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ. 

Β)-Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου οδηγεί σε συνεργασία  για να διοικηθεί  ο Δήμος.

Ερωτώ ευθέως, κ. Αποστολάκη αν εκλεγείτε Δήμαρχος: 
-Θα συνεργαστείτε με τον κ. Κασόλα;  
-Θα συνεργαστείτε με το κ. Μασούρα;
-Θα συνεργαστείτε και με τους δύο;

Eρωτώ ευθέως, κ. Κασόλα αν εκλεγείτε Δήμαρχος 
-Θα συνεργαστείτε  με τον κ. Αποστολάκη;  
-Θα συνεργαστείτε με το κ. Μασούρα;
-Θα συνεργαστείτε και με τους δύο;

Γ)-Ερωτώ ευθέως τον κ. Αποστολάκη, τον κ. Κασόλα και τον Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη:   
Ο Δήμος Ξηρoμέρου χρωστά και πόσα χρήματα στο ΦΟΣΔΑ;  -Aν ναι, από πότε έχει να πληρώσει και γιατί;

Δ)-Ερωτώ ευθέως το κ. Αποστολάκη και το κ. Κασόλα:  
 -Ποια είναι η θέση σας για το Δημοτικό λατομείο;
 -Ποια είναι η θέση σας για την επιστροφή  από το Δήμο των 177.000 ευρώ  που αφορούν την αγορά του χωραφιού στην  Κατούνα;

E)-Eρωτώ ευθέως το κ. Αποστολάκη και το κ. Κασόλα:
-Θα επιτρέψετε να έρθουν ξανά σκουπίδια έξω από το Δήμο στο ΧΥΤΑ-χωματερή πολυτελείας; -Eίστε  υπέρ ή κατά διεξαγωγής ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για το θέμα;

     -Θεωρώ αυτονόητη τη στοιχειώδη  πολιτικά υποχρέωση σας  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. 
       -Οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Σε ότι με αφορά η ψήφος μου θα είναι ΑΚΥΡΟ, τόσο στις Δημοτικές, όσο και στις Περιφερειακές Εκλογές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
 1. Γιατί τον κ. Μασούρα δεν τον ρωτάς ; Έδειξες τις προτιμήσεις σου και την αντιπάθεια που έχεις έναντι καιι των δύο. Δεν τρώμε χόρτο. Αλλά , αφού ψηφίζεις ΑΚΥΡΟ δεν δικαιούσαι να ασκείς κριτική γιατί ήδη είναι κατευθυνόμενη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ευκολία που τσουβαλιαζετε στο ίδιο τσουβαλι , Αποστολάκη και Κασολα με ξεπερνάει,κ.Τριαντακωνσταντη.Ευτυχως σε αυτη την κοινωνία είμαστε όλοι ίσοι ΑΛΛΑ Ο Χ Ι ΊΔΙΟΙ ! ο κ.Αποστολακης κυβέρνησε τον δήμο για πολλά χρόνια ως Δήμαρχος,ενώ ο κ.Κασολας κατείχε μια θέση σε ένα φορέα του δήμου για χρονικό διάστημα πριν 5 έτη.Ας είμαστε δίκαιοι και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.εξαλλου η γενίκευση είναι αρχή του φασισμού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν κατάλαβες τίποτε . Με το σύστημα της απλής αναλογικής ο δήμαρχος πρέπει να συνεργάζεται με όλους αφού δεν έχει αυτοδυναμία, όλοι να προτείνουν και όχι απλά να αντιπολιτεύονται αρνούμενοι τα παντα και να ελέγχουν ουσιαστικά τις πράξεις του δημάρχου. Ο δημότης πρέπει να αποφασίσει και με αυτό το κριτήριο , ΠΟΙΟΣ μπορεί να συνεργάζεται καλλίτερα με όλους, να συνθέτει απόψεις και προτάσεις και να δίνει λύσεις που ικανοποιούν το δημότη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Aγαπητέ Αναγνώστη 1;17 μ.μ
  Ασφαλώς είμαστε ίσοι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ.
  1) Ο κ Κασόλας ήταν Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας. Επί των ημερών του δεν αναρτούσε εντάλματα στη διαύγεια. Γιατί άραγε;
  2) Ο κ Κασόλας ήταν Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ. Ξεκίνησε να λειτουργεί ο ΧΥΤΑ με σοβαρές ελλείψεις με κυριότερη ίσως του ότι δεν λειτουργούσε ο βιολογικός.

  3) Σύμφωνα με το κ Κατσαμπίρη , δεν παρέδωσε αρχείο ο κ Κασόλας. ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΔΣ έλεγαν ο ΧΥΤΑ δεν λειτουργούσε όπως προβλέπει η μελέτη κατασκευής και οι περιβαλλοντικοί όροι. Ο κ Κασόλας σιωπούσε. Αυτό το έχω γράψει σε πολλά άρθρα μου. ο κ Κασόλας ουδέποτε είπε κουβέντα. Για το πρόστιμό που υπεβλήθη στο ΦΟΣΔΑ και πληρώσαμε οι Δημότες κατόπιν καταγγελίας δικής μου, ευθύνη φέρουν και ο κ Κασόλας και ο κ Κατσαμπίρης ως Πρόεδροι του ΦΟΣΔΑ.
  4) Στο χώρο του ΧΥΤΑ είχε ανοιχτεί γεώτρηση επί των ημερών του κ Κασόλα και ο ίδιος μέσα στο ΔΣ είπε αγνοώ την ύπαρξη της.

  5) Σύμφωνα με το κ Κατσαμπίρη , βρήκε χρέος στο ΦΟΣΔΑ 400.000 ευρώ, απαιτήσεις κλπ. Σε αυτά ο κ Κασόλας δεν έδωσε καμία απάντηση.
  6) Επί Αποστολάκη ήταν Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Ήξερε τι γινόταν ακριβώς ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ. Γιατί άραγε;

  7) Επί Σολδάτου και επί Αποστολάκη γνώριζε τις παρατυπίες των Δημοτικών Συμβούλων και ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ. Γιατί άραγε;
  8) Μέσα στο ΔΣ τις παρατυπίες της κ Πανταζή και του κ Τραυλού ουσιαστικά τις δικαιολόγησε. Μόνο που ΔΕΝ είπε ποτέ, πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις εισέπραξαν οι συγγενείς της κ Πανταζή και ο κ Τραυλός τη περασμένη πενταετία. Γιατί άραγε;

  9) Είπε λίγα ονόματα και τα ποσά που πήραν. Κανονικά έπρεπε να πει και να δημοσιεύσει όλους αυτούς που εισέπραξαν τεράστια χρηματικά ποσά. Kαι τους μεγαλοοφειλέτες στο Δήμο, οι οποοί πουλάνε το νερό και δεν πληρώνουν.
  10) Με τρείς εταιρείες που επι των ημερών του παρείχαν υπηρεσίες στο ΦΟΣΔΑ , Ο ΦΟΣΔΑ είναι σε δικαστικές διαμάχες. Ο κ Κασόλας ήταν μέλος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ επί Αποστολάκη. Για όλα αυτά ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ.

  11) Για το χρέος του Δήμου Ξηρομέρου προς το ΦΟΣΔΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ. Γιατί άραγε;
  12) Ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και ως μέλος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ επί Αποστολάκη ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ .

  Για όλα αυτά και για πολλά άλλα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ για εμένα αγαπητέ αναγνώστη 1:17.
  Αυτή είναι η πραγματικότητα.
  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
  Μαθηματικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Νομίζω και πολύ ασχοληθηκαμε με έναν δημόσιο υπαλληλισκο που πληρώνεται αδρά από τα χρήματα μας και το παίζει τιμωρός της δημόσιας διοίκησης χωρίς να τον έχει ορίσει κανείς αρμόδιο και το θέμα είναι ότι είναι βλακωδης ο τρόπος που προσπαθεί να τιμωρήσει το έγκλημα με αποτέλεσμα να καταντάει γραφικός και συκοφάντης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΝ, Ο ΚΏΣΤΑΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ
  ΜΠΡΆΒΟ ΚΏΣΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΎΣ ΚΑΝΈΝΑΝ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙΣ ΕΣΎ
  ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή