Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αξιόλογη υποψηφιότητα o ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ για το τοπικό ΒΟΝΙΤΣΑΣ με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ

              Μια ακόμη αξιόλογη και εξαιρετική παρουσία προστίθεται στο ψηφοδέλτιο νίκης και είναι ο Σταύρος Πάτσης, διεκδικώντας τη συμμετοχή του στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Κασόλα
        Ο Σταύρος Πάτσης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στη Βόνιτσα, είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Δασών Λευκάδας, έχει πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση και διάθεση προσφοράς στα κοινά.......         "Η αγάπη για τον τόπο μου, κόντρα στη στασιμότητα και στην εγκατάλειψη, με όραμα να αλλάξουμε τη καθημερινότητα της πόλη μας, να αναδείξουμε τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία μας, να αναδείξουμε έναν εναλλακτικό τουρισμό. 
        Η ανάγκη να ενεργοποιηθούν όλοι οι δημότες σε μια συνεισφορά στον τόπο μας, με οδήγησαν να αποδεχθώ την πρόταση του Θανάση Κασόλα να συμμετάσχω σαν υποψήφιος το τοπικό συμβούλιο. Σας καλώ όλους σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της Βόνιτσας για ένα Δήμο αντάξιό μας" δήλωσε ο Σταύρος Πάτσης. 


Μικρό βιογραφικό: 
-Είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Δασών Λευκάδας.
-Είναι εθελοντής οδικής ασφάλειας, αθλητής κολύμβησης- kigk boxing και Σκοπευτής 
-Υπήρξε επικεφαλής της ομάδος που εργάστηκαν για την αποκατάσταση των αδιόριστων αγροφυλάκων του διαγωνισμού του 1993.
-Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος της υπηρεσίας ελληνικής αγροφυλακής και από το έτος 2011 της δασικής υπηρεσίας.
-Είναι βαθύς γνώστης των περιβαλλοντικών θεμάτων και γενικότερα των θεμάτων ασφάλειας και πήρε μέρος σε πάρα πολλά συνέδρια και σεμινάρια
-Τέλος δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια και στον ιδιωτικό τομέα

Καλή επιτυχία Σταύρο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου