Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη- Ομολόγησε ο δολοφόνος

Ο  επιχειρηματίας είχε εξαφανισθεί από τον Νοέμβριο του 2016 - Κτηνοτρόφος υπέδειξε που τον είχε θάψει - Το θύμα τού είχε δώσει 17.000 ευρώ  - Τι είπε η γυναίκα του Δημήτρη Γραικού  στο protothema.gr

              Τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 όταν εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, μπήκε πριν από λίγες ώρες. Ενας κτηνοτρόφος και έμπορος κρεάτων ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία και μάλιστα υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει τη σορό του: Μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στην Χαλάστρα  και μάλιστα σε βάθος πολλών μέτρων. Τον είχε θάψει μαζί με το αυτοκίνητό του.........

 
Το protothema.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τη χήρα του Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα, η οποία επιβεβαίωσε το τραγικό τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του άνδρα της. «Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει, πολλά μέτρα βάθος, με το αυτοκίνητο μαζί. Τον ξέθαψαν πριν από λίγο. Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος».

             H υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού είχε απασχολήσει έντονα, αφού πολλά σενάρια για το τι είχε συμβεί στον επιχειρηματία που ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του, είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Στο διάστημα της αναζήτησής του, είχαν υπάρξει μαρτυρίες που τον ήθελαν να εξαφανίζεται ηθελημένα και να φεύγει από την Ελλάδα.               Ωστόσο, τα στοιχεία έδειχναν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 
         Οι έρευνες συνεχίσθηκαν κυρίως χάρη στην οικογένεια του εξαφανισμένου κτηνοτρόφου - επιχειρηματία που επέμεναν και αρνούνταν να μείνει αναπάντητο το ερώτημα. 
           Ο δικηγόρος των αδελφών του Δημήτρη Γραικού, Νίκος Διαλυνάς είπε στο protothema.gr  ότι η σορός βρέθηκε μετά από υπόδειξη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου σε εγκατάσταση που ανήκει στον ίδιο. Πρόκειται για τον έμπορο κρεάτων που ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει και στον οποίο το θύμα είχε δώσει 17.000 ευρώ για εμπορική τους συναλλαγή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο