Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΡΟ: Έλεος, "τσακιέται Λύκος" στο χωματόδρομο προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου


 Αναγνώστης μας έστειλε ΦΩΤΟ και την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για τον επικίνδυνο χωματόδρομο προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου: 

        Αγαπητό Ξηρόμερο καλησπέρα, είμαι κάτοικος Παλαίρου και βλέποντας προεκλογικά να ρίχνουν άσφαλτο και χαλίκια στους δρόμους, θέλω να επισημάνω για μια ακόμα φορά την εγκατάλειψη του δρόμου προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου. 
        Από το γεφυράκι Τζίβου μέχρι τα ΧΥΤΑ για ακόμη μια φορά ο δρόμος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, "τσακιέται Λύκος", χειρότερα δεν γίνεται.........



         Δεν γίνεται τίποτα σωστά σε αυτό τον τόπο μόνο για τα μάτια περνάει καμιά φορά το γκρέιντερ ισιώνει, ρίχνει λίγο Άμμο, η τεχνική υπηρεσία άφαντη και με την πρώτη βροχούλα ξανά τα ίδια. 
         Λογικό θα μου πείτε, αφού δεν γίνεται τίποτα σωστά  και τα νερά δεν έχουν που να πάνε και δημιουργούν νεροφαγιές που εαν πέσεις χάθηκες και λακκούβες. 
       Να φανταστείτε ότι καθημερινά σε αυτό τον δρόμο μετακινούνται πολλά φορτηγά μικρά, μεγάλα, Ι.Χ και αγροτικά της περιοχής και ο δρόμος αυτή τη στιγμή ειναι επικίνδυνα απροσπέλαστος με κίνδυνο για μεγάλες φθορές στα οχήματα και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον....

Ιδού και η πραγματικότητα....
 
















12 σχόλια:

  1. Ποιον είπαμε ότι ψήφισε η Παλαιρος για Δήμαρχο, πριν 3 μέρες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτα πανε στους ψηφους και οχι στα εργα...Ντροπη τους ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μετά από 10 χρόνια θυμήθηκες ότι θέλει δουλειά ο δρόμος ας βάλουν και αυτοί που εκμεταλλεύεται τα ΧΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΑΥΤΟ Τον Νομό,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...Δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε λες π εχς κι δρόμο κι παενς στου χουραφ θες κι κβεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσακιεται λύκος ξάδερφε; Είσαι θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω ποιον βγάλατε δήμαρχο αλλά απορώ που έχετε τουρισμό με τέτοια χάλια. Οι θάμνοι δίπλα στους δρόμους σας έχουν ξεχυθεί στην άσφαλτο κι έχετε ξένους που χρησιμοποιούν ποδήλατα. Θα τους πάρει κανένας παραμάζωμα. Άιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γτ τι εχουμε ρε ξεφτυλα εννωο το κοτσοχωρη σου πως ειναι

      Διαγραφή
  8. Θα έπρεπε να αναφέρεις ότι ΟΛΕΣ οι δημοτικές αρχές παχίζουν για να εντάξουν το δρόμο σε καποιο πρόγραμμα και από όσα γνωρίζω σχεδόν τα έχουν καταφέρει. Άλλη θα έπρεπε να ήταν η ερώτηση : Τότε που έγινε ο ΧΥΤΑ γιατ΄λι δεν έγινε ένας δρόμος της προκοπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνησω και εγω με τον ποιο πανω γιατι δεν εγινε ο δρομος οταν εγιναν τα χυτα? αλλα και μετα? δεν ειδα βεβαια να πασχιζει να φτιαχτει απο κανεναν, ουτε και οι προηγουμενοι, ουτε και η τωρινοι, παρα τις προεκλογικες εξαγγελιες για αναβαθμιση τον χυτα σε χυτη, και ενα εργο 750000 ευρω, προεκλογικα βεβαια γιατι απο την δευτερα θα ισχυουν αλλα θα τα ξεχασουμε ολα και στο κατω κατω βρε παιδια μια στοιχειωδη συντηρηση ολα αυτα τα χρονια δεν ηταν δυνατον να γινει? Ελεος ποια!!! μου αρεσει που εχουμε στις δρασεις τις τουριστικης περιοδου ποδηλατοδρομο για τους ξενους και κινδυνευουν να τσακιστουν και να τους φανε τα σκυλια, χωρια τα φορτηγα τα δικα μας και απο πατρα μερια που εκεινα ειναι τεραστια συρωμενα και τετοια μεγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλιστα μια εκλησια είναι στα Σκλάβαινα που έρχονται χιλιάδες άνθρωποι και δεν υπάρχει δρόμος και κανένας δεν ενδιαφέρεται μόνο εγώ φωνάζω και θα γράψω και το όνομα μου Γαρίδας Σπύρος και καλό όποιον θέλει να φέρει το αυτοκίνητο του στα Σκλάβαινα να δω πως θα του φανεί ο δρόμος αλά βλέπω ότι σας νοιάζει ποιο πολύ ο σκουπιδότοπος από ένα χωριό και μια εκλησια ΛΥΠΆΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Πάλαιρος έχει πουληθεί εδω και χρόνια στους ξένους είναι οι λεγόμενοι πουλημένοι το μόνο που κάνουν οι κάτοικοι είναι να εκμεταλλεύονται το καλοκαίρι τους τουρίστες και το χειμώνα θυμούνται ότι ανήκουν στην ελληνική περιφέρεια.οποτε και η περιφέρεια τους ανταποδειδει αναλογα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο