Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ: Ευχαριστίες και πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή μια ημέρα νίκης

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
    Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε και φέρνει τον συνδυασμό μας «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» στον δεύτερο γύρο.
        Τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη καρδιά μας όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν μαζί μας τον αγώνα αυτό με τιμιότητα, πάθος και ενθουσιασμό.
     Δηλώνουμε παρόντες και ότι θα συνεχίσουμε μαζί με τον αγώνα αυτό για την μεγάλη νίκη την ερχόμενη Κυριακή..........



       Ο Δήμος και η περιοχή μας πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να προχωρήσουν μπροστά! Η αλλαγή πορείας χρειάζεται την συνεννόηση και την συνεργασία όλων όσων πιστεύουν πως η υφιστάμενη κατάσταση έχει από καιρό δημιουργήσει ένα τέλμα που απειλεί το μέλλον του τόπου μας.
       Πιστεύουμε πως αυτή η διαπίστωση είναι κοινή σε όλους σας.
      Η αλλαγή και η πορεία προς το μέλλον όμως, μας χρειάζονται όλους. Χρειάζονται όλους τους πολίτες που πιστεύουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας ενωμένους.
        Η εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, είναι μία εντελώς διαφορετική διαδικασία που ξεκινά από μηδενική βάση. Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, δεν διακυβεύεται απλά η θέση του δημάρχου αλλά το μέλλον αυτού του τόπου.
     Την επόμενη Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί να διαλέξουμε έναν άλλο δρόμο για τον τόπο μας.

      Σας καλώ λοιπόν όλους, να στηρίξουμε μαζί τον συνδυασμό «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να χτίσουμε το μέλλον που θέλουμε όλοι.
      Καλώ όλους τους δημότες να τεθούν απέναντι στο σύστημα και σε φαινόμενα διαφθοράς!
Την Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή!

Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
Αθανάσιος Κασόλας

35 σχόλια:

  1. Αυτή τη Κυριακή θα δούμε πόσο οι Άκτιο-Βόνιτσανοι αγαπάνε και γουστάρουν τον Κάρυ. Θεωρητικά οι του Μασούρα θα πρέπει να το ρίξουν Κασόλα. Για να δούμε λοιπόν ποιος αγαπάει ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτα αισθηματα κερδιζουν παντα δυστυχως .....

      Διαγραφή
  2. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας πρέπει να ενωθούν προκειμένου να εξαφανισουμε το φαινόμενο Αποστολάκη. Αποτελεί πληγή για την πόλη της Βόνιτσας και για ολόκληρο το Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΠΉΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΥΡΙΑΚΉ
      ΑΣ ΈΡΘΟΥΝ ΤΏΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΉ
      ΜΕ ΛΙΓΉ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΈΝΕΙ ΩΣ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΊΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε κασολα προχώρα δυνατά. Ο λαός σου σε περιμένει. Μπορεί να μην μπήκατε σε σπίτια να εξαγοράσετε εύκολα ψήφους, μπήκατε να κερδίσετε την αξιοπρέπεια. Γιαυτο λιπών αν υπάρχει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο ας στηρίξει κ. Κασόλα ειδάλλως είμαστε υπεύθυνη για τον χαμό του τόπου μας. Λείπαμε για τον τόπο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!

      Διαγραφή
  6. Πρέπει οι Βόνιτσανοι να αποδεχτούν ότι πρέπει να γινει αλλαγή έστω και αν αυτό σημαινει ότι ο Δήμαρχος δεν θα είναι Βονιτσανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βονιτσανοι ας αλλάξουν πρώτα νοοτροπία ξεχωριστά ο καθένας και μετά δήμαρχο ....Δεν τους φταίει ο Δήμαρχος αλλά το ίδιο το μυαλό τους ...Και συγγνώμη ο Δήμαρχος θα είναι και πάλι Βονιτσανος και συγκεκριμένα μπουχαλιωτης Ευχαριστώ !!!

      Διαγραφή
  7. 11:05 Καλά τα λες αλλά είναι αργά τώρα.Πατησανε πάνω στην αφραγκια και την ανεργία του κοσμακη,το ανησυχητικό όμως είναι ότι δεν μιλάει κανείς.Νομιζω ότι αυτές οι μέρες έχουν ένα "άρωμα" χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΟ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ο ΚΑΡΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 70%ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνισω με το 70 αλλα σε αξια ευρω με πολλαααα μηδενικα και λιγα λεω...ελαφρυ υπνο στους χαραμοφαηδες του Δημου

      Διαγραφή
    3. Φυσικα και θα παρει ισως και περισσοτερο....Απλα θα του στοιχίσει πολυ ακριβα φιλε.....Ξέρεις εσύ...Κασολα συνεχισε τον εντιμο αγωνα σου και ασε να το μετανιωσουν μετα αυτοι που θα παρουν τα δωρακια τους....Απλα θα ναι αργα!!!

      Διαγραφή
    4. Οκ...ας υποθέσουμε ότι θα πάρει το 70 %....Ποσο περήφανος θα νιώθεις που θα έχεις ένα δήμαρχο ΚΑΡΓΙΟΛΗ??? ΧΑΧΑ...ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
  9. Φοβάμαι αυτόν τον δρόμο που λέτε, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και τόσο καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . Ο ΚΑΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ^^^^^^μηπως εισαι ο δευτερος καργιολης???χοχοχο βλακεντιε

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς,όπως φαίνεται θα ξαναβγει ο ίδιος κ το συνάφι του! Κρίμα...κ άδικο! Για ποια δημοκρατία μιλάμε... τη δημοκρατία του ρουσφετιού κ του λαδώματος! Ντροπή σε όλους τους!

      Διαγραφή
  11. ΑΡΧΙΚΑ,ΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ,ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
    1ΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 1ΟΣ?
    2ΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ? ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    3ΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ?

    ΚΑΤΟΙΚΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2002 ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ.ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΓΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΙΣΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ...

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΘΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ.

      Διαγραφή
  12. Τα μαγειρέψανε για να βγει ο γιος του Ταγματάρχη!
    σαπιλα και δυσωδια παντου...
    Ολοι γίνανε μάγκες με λεφτα του δημου...
    Ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγαινει 1ος ο Αποστολακης γιατι τα εσκασε αφενος ειναι κατι που ολοι ειδαμε προεκλογικα και αφετερου τον στηριζουν αυτοι που τρωγανε πιο πριν και που θελουν να ξαναφανε με κατι τσαπες,φορτηγα κτλ Γιαυτο δεν εγινε κανενα εργο σε κανενα χωριο για να εχουν χρηματα να τα μοιραζουν λιγο πριν την καλπη ααα ξεχασα ειναι και αυτοι που μπηκαν και καλα οτι δουλευουν και δεν εμφανιζονται ποτε αλλα τα παιρνουν μια χαρα!!Ολοι θελουν την αλλαγη θελουν ομως και το ευκολο ειτε ειναι χρημα ζεστο ειτε οτιδηποτε αλλο εχοθν αυτο το διλημα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Τόσα χρόνια σαν.δήμαρχος Δεν.Έχει προσφέρει τπτ..απορώ γιατί υπάρχει τόση στήριξη ακόμη και δεν.ξυπνάμε.....ας δώσουμε και σε άλλους Μια ευκαιρία...πόσα πρέπει να φάνε ακόμα οι ίδιοι;;;;και εμείς σαν πολίτες με το θράσος πηγαίνουμε και δίνουμε την θετική μας ψήφο σε ανθρώπους που πουλήθηκαν και θεωρούνται και "άξιοι"ώστε να έχουν μια θέση στο Δήμο;;;;;;Κυριε Κασολα είμαστε μαζί μας..Καλή επιτυχία..εύχομαι να ξυπνήσουμε και να σας στηρίξουμε Γιατί το αξίζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο που τελικά θα εκλεγεί αλλά οι αγκυλώσεις χρόνων και η νοοτροπία που δεν θέλει την πρόοδο αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανατροπή τωρα δεν μας χωρίζει τίποτα στηρίξτε κασολα να φυγει η βρωμιά . βρε βονιτσανει δεν έχετε φιλότιμο να σας κανει κουμάντο ο τζεφριος και ο ταγματάρχης και να γελανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ,ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ?

    ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ... ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ?

    ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ?

    ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 6:47ΜΜ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ, ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ... ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ?

    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο Β΄ΓΥΡΟΣ, Σ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ....

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...! Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΣΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΘΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟΣΥΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά θα σκάσω ποιον λέμε θερμοσίφωνα ψοφάω να μάθω, ας μου πει κάποιος, πλιιιζζζζζ

      Διαγραφή
  19. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΙΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

      Διαγραφή
  20. ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΣΧΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΣΣ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:28 Ο Αποστολάκης Παντελής είναι ο θερμοσίφωνας. Το πιθανότερο είναι να βγει ο Αποστολακης ξανά αλλά το μόνο σίγουρο που όχι μόνο από τις άλλες παρατάξεις αλλά κ από τη δικιά του όλοι ξέρουν πως παιρνει τις εκλογές ο συγκεκριμένος Δήμαρχος. Ντροπή τους όμως που απειλούν κ δωροδωκουν αδυμαμα ανθρωπάκια μόνο κ μόνο για να φτιάξουν τις τσεπες τους εις βάρος όλων μας. Γιατί άραγε οι περισσότεροι παλιοί Δημοτικοί αλλά κ τοπικοί Σύμβουλοι δεν ψηφίστηκαν? Ο κόσμος τους βαρέθηκε αλλά δεν εχει το δικαίωμα να αποφασισει γιατί απλά αποφασίζουν οι άλλοι γι'αυτους. Τα χρήματα τα έδωσαν για να γίνουν έργα στον τόπο μας κ όχι για να κάνετε εκλογές κύριε Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο