Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Μεγάλη νίκη του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΟΝΗ που επανεξελέγη πρόεδρος της ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ξηρομέρου

       Ο Πρόεδρος της Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι μεγάλος μαχητής κατάφερε την Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές να πετύχει μια μεγάλη Νίκη. 
     Με 194 ψήφους, κέρδισε μία πολύ δύσκολη μάχη και επανεξελέγη πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των συγχωριανών του γι ακόμη μια τετραετία!!
        Η νίκη του Γιάννη Χρόνη επιβεβαιώνει ότι με την δουλειά του, τα έργα του και την υπευθυνότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη των συγχωριανών του και ότι χαίρει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των Χρυσοβιτσάνων.....Ο εν ενεργεία πρόεδρος που ήρθε πρώτος σε ψήφους και με διαφορά μετά τα αποτελέσματα τόνισε:

       "Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς-ες για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα την επανεκλογή μου ως προέδρου της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.  
        Είναι σπουδαίο το συναίσθημα, είναι μεγάλη η ευθύνη. Η προτίμηση και η αγάπη στο πρόσωπό μου, με τιμούν ιδιαίτερα διότι απέδειξαν με τη ψήφο τους, ότι αναγνωρίσαν στο πρόσωπο μου, όλα όσα έχω προφέρει στη 5ετή θητεία μου ως πρόεδρος και με γεμίζουν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια που με επέλεξαν να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ και να διεκδικώ ένα καλύτερο χωριό για όλους μας.
            Δεσμεύομαι πως και για τα επόμενα χρόνια θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Θα καταβάλλω τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα στον τόπο μας, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. 
     Με συνέπεια λόγων και πράξεων, θα πορευτούμε όλοι μαζί, γιατί η Χρυσοβίτσα, μας χρειάζεται όλους ενωμένους.          Για τον τόπο που αγαπάμε την Χρυσοβίτσα και που αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα..."...

Τα συνολικά αποτελέσματα στις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Χρυσοβίτσας, είναι:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
 1. Μπράβο Γιάννη προχωρα εχεις την στηριξη μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου Γιαννη λεβεντη. Σαγαπαει το χωριο σου και στο δειχνει. καλη δυναμη στην νεα σου θητεια.

  Ενας Αστακιώτης,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θερμά ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
  Ηλίας Α Κουγγελης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θερμά συγχαρητήρια Πρόεδρε .!!!
  Παναγιώτης Σταικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θερμά συγχαρητήρια Πρόεδρε .!!!
  Παναγιώτης Σταικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο πρόεδρε. Και εις ανώτερα γιατί το αξίζεις. Το Ξηρόμερο σε χρειάζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γιάννης Χρόνης : από τα πιο αξιόλογα άτομα του Ξηρομέρου και χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή για την Χρυσοβιτσα . Συγχαρητήρια πρόεδρε,καλή θητεία .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για τη γράφετε αυτά που θέλετε εσύ και τον κάνετε Θεό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αξιος. ΤΟυς βούλωσες τα στοματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 11.58 Αν έχεις παράπονα από τον πρόεδρο γράψε επώνυμα ή εμφανίσου σε κάποια από τις ανοιχτές συνελεύσεις και εξέφρασε τη γνώμη σου. Καπως ρε παιδί μου να δικαιολογήσεις το εικοσάρικο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 11.58 γιατι ειναι αξιολογος......ο καλυτεροσ για την χρυσοβιτσα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή