Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ EK NEOY ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡ. ΓΑΛΟΥΝΗ

     Γεννήθηκα στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και κατοικώ από μικρό παιδί στον Αστακό. Είμαι παντρεμένος με τη Θώμου Αικατερίνη και πατέρας τριών (3) παιδιών.  
      Έθεσα υποψηφιότητα για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης», όπου με τη βοήθειά σας εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος. 
     Στις 8-1-2016 ο Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος με τίμησε με τη θέση του Αντιδημάρχου. Πέραν των άλλων καθηκόντων μου, ανέλαβα και τα καθήκοντα διαχείρισης της ύδρευσης του Δήμου.......



      Ανέλαβα τη διαχείριση ενός χρόνιου προβλήματος του Αστακού, με ένα απαρχαιωμένο και προβληματικό δίκτυο, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε καθημερινή βάση. Αυτό απαιτούσε τη διαθεσιμότητά μου 24 ώρες το 24ωρο, κάτι το οποίο και έπραξα, αντλώντας δύναμη από την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. 
        Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι δεν υπήρξε κανένα είδος αντιμισθίας για τη θέση ευθύνης που ανέλαβα, παρά μόνο όρεξη για προσφορά στην κοινωνία και τον τόπο μου. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, πιστεύω ότι η πορεία μου είχε θετικό πρόσημο, κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα αξιολογηθεί αντίστοιχα από όλους σας. 
Ζητώ τη στήριξή σας θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης» και δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,
Λιβάνης Θεόδωρος


10 σχόλια:

  1. Απο Δευτερα δεν θα εχουμε ΠΟΤΕ προβλημα με το δικτιο του νερου... ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....Τωρα εχουμε νερο 3 φορες την εβδομαδα, μετα τις εκλογες μια φορα και πολυ και πολι μας ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν αλλαξατε ολο το δικτιο οπως υποσχεθεικατε προεκλογικα τοτε ..... ξερω δεν εφτασαν τα χρηματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το πιο ωραίο είναι ν α κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις πόνο τας φρεντο και βλέποντας το αυτοκίνητο σου αντί της υπεροχής θάλασσας του λιμανιού... Αν νομίζεις ότι τα χρήματα και τα κονδυλια για τέτοιου είδους θέσεις είναι απλά τότε καλώς κρίνεις ένα γνοια σου

      Διαγραφή
  3. Στην πράξη αποδείχτηκε ένας ικανός υπηρέτης του δήμου. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι μιμητές του. Μακάρι να τον τιμήσουμε με την ψήφο μας. Πρέπει να ξεφύγουμε από την μιζέρια της γκρίνιας και να κάνουμε το επόμενο βήμα αναγνωρίζοντας τόν κόπο και την αξία του κάθε ικανού δημότη. Ας απομονώσουμε τους επαγγελματίες υβριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΕΣΗ ΑΞΗΖΕΣ ΝΙΑΦΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΗΝΑΦΗ.ΕΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΙΝΔΙΑΖΜΟ ΘΑ ΣΕ ΨΙΦΙΖΑ.
    ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΗ ΣΠΙΤΙΤΟΥ.ΛΥΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτέ ξανά-Ποτέ ξανά-Ποτέ ξανά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα κε Λιβάνη
    Χάνετε ψήφους λόγω επιλογής συνδυασμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΑΦΑ ΤΗ ΔΛΙΑ ΕΧΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΦΝΟΥΣ;ΣΕ ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΟΥΝ ΝΙΑΦΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο