Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Λευκό ή άκυρο προτείνει η "Λαϊκή Συσπείρωση" για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

            Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Ακτίου - Βόνιτσας χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη και ψήφισαν "Λαϊκή Συσπείρωση" στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.
        Η "Λαϊκή Συσπείρωση" θα είναι η φωνή του εργαζόμενου λαού, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως και το προηγούμενο διάστημα, θα τα δώσουμε όλα για τα συμφέροντα του λαού μας, για να έχει το δικό του "μάτι" και "αυτί" στο δημοτικό συμβούλιο, για να έχει μπροστά τις δικές του ανάγκες και διεκδικήσεις.............



       Την επομένη των εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν, η βασική αιτία που τα γεννά είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την πολιτική που στηρίζει το κεφάλαιο και τις προτεραιότητές του, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις λαϊκές ανάγκες και   δικαιώματα. Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε και να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού, το ασφαλές οδικό δίκτυο σε κάθε κομμάτι της περιοχής και την προστασία της αγροτικής παραγωγής.

          Η θέση μας για το β' γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Σ' αυτές τις δυνάμεις, που καταγγέλλουμε ότι έχουν γραμμή τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, που συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των αστικών κυβερνήσεων, που έχουν το δικό τους μερτικό σε αυτή την πολιτική, δεν θα "ανακαλύψουμε" ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, ούτε θα σβήσουμε ως ανύπαρκτες τις ουσιαστικές μας διαφορές. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β' Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό - άκυρο.

          Καλούμε τους εργαζόμενους που ψήφισαν τη "Λαϊκή Συσπείρωση", αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

10 σχόλια:

  1. Ε,βεβαια,εδω φαινετε ποσο εγωιστες ειστε σαν παραταξη,Η ολα δικα μας ή κανενας τιποτα....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πρέπει να αναλάβει κάποια στιγμή τις ευθύνες της και να ενδιαφερθεί για το καλό του τόπου!!!Το θέλω να έχω ένα σταθερό ποσοστό να κόβω δύναμη από άλλους αλλά σε κρίσιμα θέματα να μην παίρνουν θέση δεν τους δίνει καμία αξία. Πόσο μάλλον σε τοπικό επίπεδο που και οι ίδιοι ζουν στον τόπο και γνωρίζουν τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή τα ίδια. .ξανά το σύνδρομο του "τι Πλαστηρας τι Παπαγος". Μονίμως δεκανικι του status quo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου όλο το ΚΚΕ ψήφισε καργιολη από τον πρώτο γύρο και σας ξεβράκωσε τώρα λέτε λευκό και ακυρο.
    Υποκριτές ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ποιο έξυπνο απο ΚΚΕδες δεν περίμενα να ακούσω...ειλικρινά....εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕ ΣΑΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΜΠΕΛΦΥΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΡΕΣ ΠΧ ΠΑΡΑΠΝΩ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλ. προτείνεται Γιώργο Αποστολάκη ,εάν έχετε στοιχειώδη γνώση μαθηματικών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίποτα... Αν δεν είναι κουκουες μην τον ψηφίζετε....!!! Αριστεροί και Παλαιοημερολογιτες εχετε κοινη επιχειρηματολογια... Κοιταξτε το μηπως συνεργαστειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Νωντα πο κατορθωσες και κρατησες εστω κι αυτους απο το να πανε στο καρι απο το πρωτο γυρο. Συγχαρητήρια Νωντα επισης, γιατι επιτελους αθελα σου, ξεβρακωσες αυτους που εμπαιναν υποψηφιοι και πηγαιναν στο δευτερο γυρο στο καριολη. Τωρα πηγαν απο το πρωτο και δεν ψηφισαν τον εαυτο τους, η δεν πηραν ουτε τις οικογένειες τους.(βλεπε Αετο που πηρε μηδεν ο συνδυασμος ενω ειχε υποψηφιο και βονιτσα που υποψηφιοι πηραν λιγοτερους απο τα μελη της οικογενειας τους) Ελπιζω στον απολογισμο σας να τα δειτε και μη κοροιδευετε αλλο το ιστορικο κομμα και το λαϊκό κινημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Τ6Α ΛΕΥΚΑ ΣΑΣ
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο