Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Απάντηση του Υποψηφίου Δημήτρη Βίτσα στο Θανάση Κασόλα: Η υποψηφιότητα μου είναι καθόλα νόμιμη και ότι δεν τίθεται κανένα κώλυμα βάσει της νομοθεσίας!

Απάντηση: Δημήτριου Βίτσα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" του κ. Γεώργιου Αποστολάκη στον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θανάση Κασόλα.

Φίλες και Φίλοι Δημότες
      Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής.
    Αυτό το διάστημα ξεδιπλώθηκε μια οργανωμένη προσπάθεια από την παράταξη του κ. Θ. Κασόλα και του ιδίου προσωπικά με στόχο την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" του Δημάρχου κ. Γεώργιου Αποστολάκη.

Πως έχει η Ιστορία:
     Κάποιοι (προφανώς ημιμαθείς) συμβούλεψαν το φίλο μου τον Θανάση ότι δεν έχω δικαίωμα να θέσω υποψηφιότητα επειδή κατέχω τη θέση του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Λευκάδας.   
      Ο κ. Κασόλας αμέσως έστειλε έγγραφα τόσο στην Υπηρεσία μου στο Μεσολόγγι όσο και στην Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα πιστεύοντας ότι έχω εκλογικό κώλυμα και προσδοκώντας την αποπομπή μου από το ψηφοδέλτιο.
      Ταυτόχρονα κάποιοι επιπόλαιοι καλοθελητές, βουτηγμένοι στην άγνοια τους, διακινούσαν ότι τελικά δεν θα είμαι υποψήφιος επειδή δεν έχω τέτοιο δικαίωμα..........



Τους  απαντώ:
Λαγός τη φτέρη κούναγε κακό του κεφαλιού του.

Τους Πληροφορώ ότι :
       Επειδή δεν ήθελα να υπάρχει καμία απολύτως σκιά και αμφιβολία ως προς την υποψηφιότητα μου, με αίτηση μου στο Υπηρεσιακό συμβούλιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ζήτησα και εγγράφως την άδεια να συμμετάσχω στις εκλογές.
      Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως στην Αθήνα στις 22-05-2019 και ώρα 9:30 π.μ. και αφού εξέτασε την αναφορά του κ. Κασόλα με την 32/2019 απόφαση του  μου έδωσε και γραπτώς την άδεια να συμμετάσχω στις εκλογές.
      Είμαι στην διάθεση του φίλου μου Θανάση να του παραδώσω αντίγραφο της απόφασης.
      Από την μία αντιλαμβάνομαι το άγχος του κ. Κασόλα για τις εκλογές από την άλλη λυπάμαι πραγματικά για τέτοιες πρακτικές παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Τέλος Δηλώνω:
       Ότι όχι απλά θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές αλλά θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του Δημάρχου κ. Γεώργιου Αποστολάκη για την επερχόμενη μεγάλη Νίκη.
     Πιστεύω ακράδαντα ότι ο τόπος δεν αντέχει σε πειράματα και πισωγυρίσματα.
 Χρειάζεται ανθρώπους με γνώση, θάρρος και εμπειρία.
Κλείνοντας θέλω να ζητήσω την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας δίνοντας μια απλή υπόσχεση. Ότι θα προσπαθήσω. Θα προσπαθήσω για τον τόπο και την νέα γενιά με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και δημοκρατία.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Βίτσας 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Υ.Γ Οι εκλογές κερδίζονται με Όραμα, Πρόγραμμα, Δράση και όχι με αποκλεισμούς. 




28 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΣΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΑ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΤΟ ΚΑΡΑΛΗ ΤΟ ΤΖΕΦΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Βίτσα μέχρι στιγμής κέρδισες 2απο τους 3 αγώνες!! Ο πρώτος είναι ότι τους έκλεισες το στόμα !! Ο δεύτερος είναι ότι κέρδισες 10 ψήφους μέσα απο το σόι μας !! Ο τρίτος αγώνας θα είναι την Κυριακή !! Εύχομαι καλή επιτυχία σε εσένα και σε όλο το συνδιασμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαλάφα γιατί υπέγραφες εντολές μετακίνησης των απορριμματοφόρων από Ανακτόριο και Μεδεώνα να βάζουν πετρέλαιο από τη Ζαβέρδα; Aν τολμάς εσύ και τα βενζινάδικα βγείτε και πείτε ότι δεν ισχύει. Μπάλιο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίτροπε για τα μεγάλα φαγοπότια που έγιναν από το 2011 μέχρι σήμερα να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tάκη είμαι φίλος σου. Φύγε τη τελευταία στιγμή. Σε θέλουν για πλυντήριο των ανομιών τους. Απέσυρε την υποψηφιότητα σου. Δεν είναι αδυναμία. Είναι πράξη ύψιστης πολιτικής τακτικής. Σε πολεμούν και από μέσα . Διακινούν πολλοί από πολλές πλευρές πολλές αθλιότητες εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά ακουγονται ρε επίτροπε... Που εκφράζεσαι με χυδαία λόγια για αντιπάλους υποψήφιους είναι καλά; Για τους τραμπουκισμούς από το πρατήριο πάλι σε υποψήφιους έχεις να μας πεις κάτι; Για τα 14:700€ για το υπαίθριο γυμναστήριο έχεις να μας πεις κάτι; Για τα ευρώ του κέντρο μέριμνας έχεις να μας πεις κάτι; Θες να σου πω περισσότερα; Θα τα ακούσετε όλα στην ομιλίες του αρχηγού Θανάση κασολα και τότε πράξτε τρύπα να κρυφτείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκες με τίποτα. Για τα πέντε χαμένα χρόνια στην ΠΑΛΑΙΡΟ δεν έχεις να πεις τίποτα. Έγινες ο κύριος ΤΊΠΟΤΑ. Στο επίπεδο αυτό είσαι, γι αυτό ασχολησε με τέτοια. Σα δεν ντρέπεστε. Να σε χερετε ο Κώστας. Αγκαλιά και εσύ με τέτοια υποκείμενα. Αυτά έμαθες στην ΚΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ο βιτσας τι νομίζει ότι ειναι ο σωτηρς του καριολη. η κάλπες πλησιάζουν και ο βιτσας και τα λαμογια θα πάρουν την απάντηση του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ ρε Τάκη δεν έβριζες τον Αποστολάκη μέχρι χθες?Τι άλλαξε και είσαι περήφανος τώρα δίπλα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσε τον Κασολα και κοίτα το.πρατηριο αυτοί σου κανουν πόλεμο. Κάνε κάτι πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Βίτσα πείτε στους τραμπούκους του αποστολακη να σταματήσουν να απειλούν γυναίκες και παιδιά υποψηφίων ( το ακόυς κύριε παπά από την ΒΟΝΙΤΣΑ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΚΆΝΑ ΣΚΑΤΣ ΟΥΊΣΚΙ ΕΊΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΆΛΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βιτσαιοι, Ντοφαλαιοι, καριωλαιοι, τόσα νέα παιδιά υπάρχουν και ασχολούνται με τα κοινά. Αφήστε τα να ανθίσουν. Είναι γλυκές οι καρέκλες από ευρωπολακια??? ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα και πιστεύουμε στο έργο σου. Η τιμιότητα σου και η ηθική σου σε ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Μεγάλε Βιτσα είμαστε δίπλα σου και σε στηρίζουμε όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με Βίτσα θα πάμε μπροστά μόνο!! Όσοι προσπαθούν να ανέβουν στην εξουσία ατιμα ρίχνοντας τους άλλους τότε δεν είναι ικανός γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα χρηματικά εντάλματα του Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας ποιος Επίτροπος τα ελέγχει ; Του Μεσολογγίου ή της Λευκάδας ; Αν τα ελέγχει του Μεσολογγίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ας απαντήσει ο κ. Βίτσας αν ελέγχει β όχι εντάλματα της Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαμογοκαργιολοσυνδιαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΣΑ . ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΤΗΝ ΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΟΥΤΕ Η ΒΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ .ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποσό ηλίθιος είσαι ρε αποστολακη δεν βαρέθηκες να λες ψέματα και να κατηγορείς τον κασολα τον μασουρα ότι δεν έχουν όραμα και εμπειρία;εσυ έχεις όραμα να κλέβεις τα λεφτά τον δημοτον; Αλλά δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ΚΑΤΟΥΝΑ να σε γαμοσταυρισει παλιό απατεώνα πολιτικέ ψεύτη.ντροπη σου απατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί θα τα πούμε 3 ιούνη!!! Ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι ! θα με μάθεις και μένα τότε την δευτέρα

      Διαγραφή
    2. 9:02 σε προκαλώ τωρα σε ραντεβού οι δυομας

      Διαγραφή
  21. σε αυτές τις εκλογές ολα τα κακα για τον αποστολακη θα ξεκινούν απο το πρατήριο του τσακαλη αναμεινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφυγε ο Μεγάλος ΜπαρμπαΝίκος και λες λες κάθε μέρα που σας είχε του χεριού του !! αλήθεια αν ήταν εν ζωή σήμερα θα έλεγες όλα αυτά;;; Κοπριά!!!

      Διαγραφή
  22. Κοπριές κασολαίικες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "...Θα προσπαθήσω για τον τόπο και την νέα γενιά με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και δημοκρατία..." και γέλασαν και οι πέτρες
    Ειδικά σχετικά με τη διαφάνεια μην ανησυχείς δεν έχεις να κάνεις και πολλά, όλα γίνονται νόμιμα και με απευθείας αναθέσεις, ένας ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. (Κύριε Βίτσα) Είσαι πολύ μικρός για να κατηγορείς αξιόλογους αντιπάλους. Αλήθεις πως κανετε προεκλογικό αγώνα και σύμπραξη με ΡΗΓΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ και όλους τους Χρυσαυγίτες. επρεπε να ντρέπεσαι που ακολουθείς στον κατήφορο έναν αποτυχημένο δήμαρχο, έναν πολιτικό απατεώνα, και έναν δήμαρχο τις λαμόγιας. αυτοι είστε και θα δώσετε λόγο στην δικαιοσύνη. τελειώσατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ . ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ . ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΘΕΡΜΩΣΙΦΩΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο