Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ» στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αστακού


Φίλες και φίλοι!

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που συναποτελούμε το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ», για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Αστακού......

Αποφασίσαμε την κάθοδό μας στις εκλογές με όραμα έναν καλύτερο Αστακό και με εφόδια την τιμιότητα, την εργατικότητα και κυρίως τη θέληση να προσφέρουμε στους συνδημότες και συνδημότισσές μας μια καλύτερα και ποιοτικότερη καθημερινότητα.
Μα πάνω απ’ όλα να γίνει ο Αστακός πόλος έλξης επισκεπτών, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομική ζωή, που τα τελευταία χρόνια φθίνει.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Ζούμε καθημερινά τα τοπικά προβλήματα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε ότι θα αφήσουμε σημαντικό έργο. Δεν υπάρχουν σε μας ταπεινές φιλοδοξίες, υλικά συμφέροντα και αντιπαλότητες. Μόνη μας φιλοδοξία είναι να πετύχουμε στο έργο μας, ώστε οι επόμενες γενιές να μας ευγνωμονούν.
Μ’ αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την ψήφο σας και να είστε βέβαιοι ότι θα την τιμήσουμε.

Με εκτίμηση
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ»

10 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά μακράν το καλύτερο ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την πρωτιά!!!! Κάποιοι από αυτούς είναι πύραυλοι!!!! Καλή επιτυχία , αν και είναι δεδομένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία σε όλους σας για το καλό του όμορφου ΑΣΤΑΚΟΥ μας ΓΡ ΜΠΟΝΗΣ Υποψ Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτ Φαρμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι εσείς θα σώσετε τον Αστακο.... Νέοι που σκέφτονται παλαιόκομματικα όπως όλοι.... Αντε ρε ταγάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γρηγόρη αν νομίζεις ότι εδώ είναι βλάχοι μάλλον έκανες λάθος... Αυτές τις ευχές να τις κάνεις σε αυτούς που κάνουν μπέεεεεε , πρόβατα , Και ταγάρια!!!! Μην προσπαθείς να διαφημίσεις τον εαυτό σου με ψεύτικες ευχές.. άντε που ήρθες να μας δουλέψεις !! Μαζέψου κάποια στιγμή , μεγάλωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με διαφορά οι πιο ελπιδοφόροι άτομα με βούληση και όχι υποχείρια .ο αγώνας δεν είναι τώρα ο αγώνας είναι το μετά . όλοι κρίνονται εκ τού αποτελέσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6+52 (Κυνός ταγάρια) πρώτα από όλα έχεις γίνει μεγάλη κατάντια το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις όλο ηλίθιες προτάσεις!!! Το μόνο που να ξέρεις εσύ είναι ότι αυτά τα νέα παιδιά θα πάρουν την τοπική αυτοδιοίκηση... κατάλαβες ταγάρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6'52 τώρα μπορείς να μας λες ταγαρια επειδή δεν έχεις τι να πεις όταν θα χάσεις τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή όπως λένε όλοι και όχι εγώ τότε να πας να κρυφτείς στην σπηλιά που εδώ και χρόνια βρίσκεσαι και να ξανά εμφανίστεις ξανά στις επόμενες εκλογές για να ζητήσεις ψήφο αλλά φίλε μου ο κόσμος ξύπνησε και θέλει να δει νέο κόσμο και όχι 80 αρίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6'52 τώρα μπορείς να μας λες ταγαρια επειδή δεν έχεις τι να πεις όταν θα χάσεις τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή όπως λένε όλοι και όχι εγώ τότε να πας να κρυφτείς στην σπηλιά που εδώ και χρόνια βρίσκεσαι και να ξανά εμφανίστεις ξανά στις επόμενες εκλογές για να ζητήσεις ψήφο αλλά φίλε μου ο κόσμος ξύπνησε και θέλει να δει νέο κόσμο και όχι 80 αρίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι δεν είναι υποχείρια, είναι ανεξάρτητοι; Ρε πάει το δούλεμα σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο