Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ερχονται νέες αποκαλύψεις απο τον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ! | Την προσεχή Τρίτη θα προκαλέσουν πάταγο και την Τετάρτη τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές που θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο!

Ερχονται νέες αποκαλύψεις απο τον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ! | Την προσεχή Τρίτη θα προκαλέσουν πάταγο και την Τετάρτη τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές που θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο!

ANAKOINΩΣΗ
Γράφει  ο:  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


       Μπαίνουμε στη τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Πιστός στη δέσμευση  μου απέναντι σας  κάθε ημέρα θα έχουμε μία δημοσίευση:
1)-Τη Τρίτη 21 Μαΐου 2019 έχουμε αποκαλύψεις, οι οποίες θα προκαλέσουν πολιτικό πάταγο.
2)-Τη Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 συνεχίζουμε με συγκεντρωτικές  δαπάνες, οι οποίες πληρώθηκαν επί Δημαρχίας του απερχόμενου αποτυχημένου Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο.......



-Για τη Πέμπτη και τη Παρασκευή θα τα πούμε τη Τετάρτη.

Αγαπητοί Αναγνώστες
       Οι εικονιζόμενοι παραπάνω ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (ο κ. Αποστολάκης Γεώργιος ως Πρόεδρος, ο κ. Κασόλας Αθανάσιος ως Αντιπρόεδρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Στούπας  Θεόδωρος), ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελής Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης γνωρίζουν τους πάντες και τα ποσά που έλαβαν φυσικά ο καθένας στο τομέα ευθύνης του.

           Επίσης ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου, γνωρίζουν τους προμηθευτές και εργολάβους και τα ποσά που έλαβαν ο καθένας, ο κ. Πάντας, ο κ. Σώζος, ο κ. Φραδέλος, ο κ. Προδρομίτης, η κ. Πανταζή. 
Αν έχουν το πολιτικό ανάστημα να τα ανακοινώσουν δημοσίως.  
Η Σιωπή είναι τουλάχιστο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΧΗ.
Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί η συντεταγμένη πολιτεία.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη γιατί δεν απαντάτε στα ερωτήματα και στις αιτήσεις μου; 
  Φοβάστε κάτι; Φοβάστε τους ενημερωμένους Δημότες; Eχετε την εντύπωση,  ότι στη κοινωνία της πληροφορίας που ζούμε,  θα μείνει κάτι κρυφό; -Δεν γνωρίζετε, ΤΟ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ;

2)-Aυθεντικοί υβριστές μου γιατί δεν βάζετε το όνομα σας κάτω από τις αθλιότητες, που γράφετε για μένα; Σας ξέρω από πολύ καιρό. Σας άφηνα να εκτίθεστε. Σας υπενθυμίζω, Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ. Για τα υπόλοιπα ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.  Καταλάβατε; -Αν δεν καταλάβατε ρωτήστε τον Αρχιερέα (τον οποίο γνωρίζω, και γνωρίζουν οι πάντες), ο οποίος σας καθοδηγεί. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!! (Ντροπή σας).


22 σχόλια:

  1. Kατσαμπίρη γιατί δεν απαντάς; Mήπως συμβαίνει κάτι; H σιωπή σου με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυθεντικέ ανταποκριτή σαούριασες. Καλύτερα γελάει ο τελευταίος. Πως τον έλεγες το Κώστα, γραφικό και τρελό του χωριού; Tώρα ήρθε η ώρα της κρίσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κύκλωμα επιβάλλεται να το στείλουμε σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάκη Βίτσα, έστω τη τελευταία στιγμή φύγε από εκεί. Δεν καλιάζεις με αυτούς. Σκέψου λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γαμπρός του ισότιμου πόσα έχει πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΕ ΡΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που πήγαν τα λεφτά από τα εικονικά τιμολόγια; Ποιοι αιρετοί παρέλαβαν ανύπαρκτα έργα; Ποιοι από τη Τεχνική υπηρεσία βεβαίωσαν τη σωστή εκτέλεση ανύπαρκτων έργων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δε θα πει τίποτα δε τολμάει να πει ονόματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o Μέλιας και η γυναίκα του, το δημοτικό πρατήριο, ο γαμπρός του Λάκια, οι κουμπάροι του πρατηρίου, πατέρας και αδερφός της Πανάγιως, ο εργολάβος στο Γουργοβλί, ο Κοτσώνης Βασίλης, η οικογένεια από Κατούνα, ο ξάδερφος του Μπούλη από Αρτα, ο δημοτικός ασφαλιστής που μέχρι χτες έβριζε, οι γεωπόνοι από Αγρίνιο, ο Τσακπίνας, οι πατακαίοι, κάτι μπουμπούκια από Πλαγιά, ο πλακάς από Αρτα, ο δημοτικός ηχολήπτης, η ξαδέρφη της γυναίκας του Νέρωνα, ο γιός του πρώην γραμματέα από τα αμπέλια, ο τραμπούκος ηλεκτρολόγος, ο τραμπούκος Πρόεδρος, οι δύο σιδεράδες,η εταιρεία με τα σκουπίδια, τα χρωματοπωλεία σε Βόνιτσα και Κατοήυνα πόσα έχουν πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παταγώδης αποτυχία η συγκέντρωση του Γεωργοθόδωρου στην Αθήνα. Πρόσωπα θλιμμένα και απογοητευμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ;;; Ο ΣΩΛΟΝΑΣ ;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

      Διαγραφή
    2. Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά μίλα ανόητε γκεμπελίσκε...

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ . ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ. ΤΑ. ΟΝΟΜΑΤΑ. ΒΟΥΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΛΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέχρι σήμερα μας είπες μισές αλήθειες, λάσπη και προπαγάνδα. Σε αφήνουν να ζεις στο κόσμου σου, λες κι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το σκοπό σου. Σε μάθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6 όργανα γυμναστικής στην παλαιρο μαγκες 14.700€ ξυπνάτε ρεεεεεε.με αυτά τα λεφτά έφτιαχνε τα αποδυτήρια του γηπέδου που είναι τρύπια τα πατώματα και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τον ποδοσφαιριστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2:36 υπάρχουν και άλλοι που πήραν περισσότερα αλλά για λόγους λασπολογίας αναφέρουμε λίγους και βάζουμε και αυτούς με τα λιγότερα και ξεχνάμε τους υπόλοιπους. δούλεψαν οι άνθρωποι δεν τα πήραν τζάμπα. επίσης ξέρουμε ποιος είσαι διατηρείς και κατάστημα στη Βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι έγινε? σε βλέπω θυμωμένο που δεν πήρες όλα τα έργα του δήμου εσύ.... σε έχουν καταλάβει από τα άτομα που στοχεύεις.... αποκλείεις τους φίλους σου....( καμιά φορά ξεχνάς και το mail σου) φιλικά
    εγώ θέλω να βγάλει όλες τις δαπάνες όλων των εμπόρων να δούμε πόσα πήρες εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα εργα ειναι λιγα και τα χρηματα πολλα.Ολα εξηγουνται αρκει να κοιταξετε τις φωτογραφιες απο τις ομιλιες του δημαρχου.Οι περισσοτεροι παρευρισκομενοι εχουν πελατειακη σχεση με τον δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:36 π.μ. καθότι είσαι νύχτοβιος τύπος, άντε να πιεις λίγο παραπάνω και μετά τσαμπουνας πάλι. Πιάνεις στο στόμα σου κόσμο και δεν ξέρεις τι λες. Το σωστό είναι να βρούνε ποιος είσαι και όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους αγράμματους που σχολιάζουν βρίζοντας και να σας ευνουχίσουν. Σας το λέω πολιτισμένα αν και κανονικά ξέρετε τι θέλετε...ουστ βρωμιάρηδες και βγαίνοντας ο Καρυ θα τρωγεστε με τα ρούχα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H διαπλοκή είναι ολοφάνερη. Σε όλη τη ζωή τους θα κουβαλάνε τη δικαιολογημένη οργή της πλειοψηφίας των Δημοτών. Μερικές δεκάδες πλούτισαν από το Δήμο και μερικές εκατοντάδες ζούνε από το Δήμο. Σχεδόν όλοι οι παραπάνω έχουν σχέση με τους αιρετούς της πλειοψηφίας και φυσικά με τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γυρίστε πίσω στο ταμείο τα λεφτά που παντελονιάσατε από τα εικονικά τιμολόγια. Σε λίγο θα είναι αργά. Οι Ελεγκτές έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βλέπω κάποια εμπάθεια 2:36 με τα άτομα που στοχοποιεις. Μήπως έχεις κι εσύ κάποιο μαγαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο