Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το Έγγραφο βόμβα δείχνει ότι ο ΧΥΤΑ Παλαίρου εγκυμονεί κινδύνους για τον υδροφόρο ορίζοντα!

      Μετά το έγγραφο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ότι είναι Ακατάλληλο προς πόση το νερό από γεώτρηση στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και για να αποτραπεί ο κίνδυνος σοβαρότερων περιβαλλοντικών ζητημάτων ο Κώστας Τριαντακωνσταντής σχολιάζει: 

ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
       Σε πολύ λίγο χρόνο, σε σχέση με το όριο λειτουργίας του ΧΥΤΑ, δυστυχώς μολύνθηκε ο υδροφόρος ορίζοντας. Η ανακοίνωση σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε κάτω από τη πίεση των γεγονότων.      Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλαμε σε αυτό και από καρδιάς ευχαριστώ την ιστοσελίδα. 
     Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πότε έμαθαν για το έγγραφο του κ. Κατσαμπίρη; 
     Αν το έμαθαν από το άρθρο μου, που ανάρτησε η ιστοσελίδα λίγες ώρες νωρίτερα τότε ο κ. Κατσαμπίρης και πρωτίστως ο κ. Δήμαρχος έχουν τεράστιες ευθύνες.
    Αν το ήξεραν τόσο καιρό και δεν μίλαγαν, τότε έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες όλοι μαζί.
     Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. Κύριε Κατσαμπίρη, όταν σας είπα μέσα στο Δ.Σ. ο τόπος μας θα μετατραπεί σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας μου είπατε..... . Δυστυχώς δεν άκουσες το πρώην δάσκαλο σου.
      Κύριε Μπαλατσούρα όταν με αποβάλλατε από την αίθουσα γιατί θορυβούσα για το ίδιο θέμα , σας είπα ότι είμαι υπερήφανος για το λόγο που με αποβάλλατε.

Προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.
Τη Δευτέρα σας καλώ να πείτε: 
ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ 3ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ......

........................................................

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝ; 
    To έγγραφο οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πότε το έμαθαν; Τη Δευτέρα περιμένουμε τοποθέτηση από το καθένα.
   Αν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίως της Παλαίρου το ήξεραν και τόσο καιρό σιώπησαν έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες.
  Αν δεν το ήξεραν ο κ. Κατσαμπίρης οφείλει να εξηγήσει το λόγο που δεν τους ενημέρωσε.
Για μερικούς πολύ γνωστούς που γράφουν ανώνυμα:
Επηρεάστηκε ο υδροφόρος ορίζοντας λέει το έγγραφο. Δεν ξέρετε να διαβάζετε; 

   Επί τέλους καταλάβατε, ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΟΥΤΕ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ.
       Με ενδιαφέρει, ο υπέροχος τόπος μας που υποβαθμίζεται. Η γεώτρηση που παίρνει νερό η Πάλαιρος που βρίσκεται; Εδώ σταματώ για ευνόητους λόγους.





Κώστας Θ. 
Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ το Έγγραφο βόμβα  στο οποίο φαίνεται ότι είναι Ακατάλληλο προς πόση το νερό από γεώτρηση στο ΧΥΤΑΠαλαίρου και ως εκ τούτου υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος για την ποιότητα του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής: 












3 σχόλια:

  1. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου μέχρι τώρα είστε κατώτεροι των περιστάσεων, άβουλοι, μοιραίοι. Αυτά έχουν καταγραφεί στη τοπική δημοτική ιστορία. Αύριο Δευτέρα 21-12-2015 σας δίνεται η δυνατότητα ,να μην γίνεται ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    Κύριε Κασόλα πρώην Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ και πρώην Δήμαρχε πόσοι τόνοι σκουπίδια έφτασαν στο ΧΥΤΑ μέχρι την 1-9-2014 που παραδώσατε; Είναι αλήθεια ,όπως ειπώθηκε μέσα στο ΔΣ αυτής της περιόδου, ότι επί των ημερών σας σταμάτησαν κύκλοι του Δημαρχείου αυτοκίνητο με σκουπίδια από το Πύργο Ηλείας κοντά στη περιοχή του κέντρου Υγείας Βόνιτσας; Που πήγαινε; Μήπως είχε χάσει το δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλώσατε θέσεις για την εκδρομή σε ΧΥΤΑ της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό ήταν το κάλεσμα του τότε δήμου Παλάιρου για να δελεάσουν τους κατοίκους της Παλαίρου για τα ΧΥΤΑ.
    Τώρα δείτε τα έργα σας. Μολυσμένα τα νερά και η Πάλαιρος γεμάτη σκουπίδια.
    Δεστα αυτα γγ του Μεσολογγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πρόεδρος της Παλαίρου πότε έμαθε το έγγραφο; Αν το ήξερε από τότε που εκδόθηκε οφείλει να παραιτηθεί για την απραξία του. Αν το έμαθε από την ανακοίνωση στο διαδίκτυο οφείλει να καταγγείλει όσους το έκρυψαν από αυτόν και να τους καλέσει να πάνε σπίτια τους.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έμαθε ότι στη πολιτική σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και δυστυχώς για αυτόν και κυρίως για το τόπο και επί των ημέρων του η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Στους φίλους του λέω, μακάρι να είχε ακούσει τις συμβουλές, που του είχα δώσει. Δυστυχώς προτίμησε, ούτε καν να προβληματιστεί.
    Πολιτικά πληρώνει τις επιλογές του. Ας πρόσεχε.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο