Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Το στερνό αντίο στην Ηθοποιό Έφη Τσαμποδήμου, η οποία κατάγονταν απο την Κωνωπίνα Ξηρομέρου!

Τελευταίο αντίο στην Έφη Τσαμποδήμου – Κάτσενου

          Σεμνά με ένα βουβό πόνο και πολλά γιατί η οικογένεια, φίλοι και σύντροφοί της αποχαιρέτησαν το μεσημέρι στο νεκροταφείο στον Κάβαλο Λευκάδας την ηθοποιό, η οποία κατάγονταν απο την Κωνωπίνα Ξηρομέρου, την πολυτάλαντη και γλυκιά, Έφη Τσαμποδήμου που έφυγε  μόλις στα 56 της χρόνια. 
     Στο χειμωνιάτικο Κάβαλο μόνο ο σπαραγμός της μητέρας της έσπαγε τη σιωπή. Η ίδια γεννημένη στην Πρέβεζα ένοιωθε το χωριό της μητέρας της τόσο δικό της που η τελευταία της κατοικία είναι εδώ, δίπλα στον πατέρα της.........



   Ένα μεγάλο γιατί στο στόμα όλων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτός ο γεμάτος πίστη και δύναμη άνθρωπος έφυγε τόσο γρήγορα. Στον αποχαιρετισμό αυτό ο Γεράσιμος Αραβανής μίλησε για την ηθοποιό αλλά και την πολιτικό, Έφη.
      Εκεί και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ της Πρέβεζας με επικεφαλής τον βουλευτή της Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα και από την Λευκάδα τον πρόεδρο της Νομαρχιακής, Πάνο Φατούρο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην βουλευτή, Σταύρο Γρηγόρη. Από τα στεφάνια ξεχώριζε αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: http://lefkadapress.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο