Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ποια είναι η καλύτερη ώρα (ακριβώς!) για να κάνετε σεξ…


Μια νέα έρευνα γύρω από τις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών επάνω στο σεξ, έρχεται να αναδείξει έναν ακόμα τομέα που τα δύο φύλα ΔΕΝ συμφωνούν καθόλου.

Σύμφωνα, λοιπόν με έρευνα από την βρετανική εταιρεία Lovehoney επάνω σε δείγμα των 2.300 ενηλίκων, τα δύο φύλα απλά... λειτουργούν καλύτερα σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας, όταν πρόκειται για σεξ.
Ενώ οι άνδρες είναι στην καλύτερή τους σεξουαλική διάθεση το πρωί, μεταξύ των ωρών 6:00 και 9:00, οι γυναίκες προτιμούν να συνευρίσκονται σεξουαλικά με τους συντρόφους τους τις βραδινές ώρες, μεταξύ 23:00 και 02:00.
Μάλιστα οι ερευνητές προσδιόρισαν (κατά μέσο όρο από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων) την ακριβή ώρα .......................................
που το κάθε φύλο είναι στο... απόγειο της σεξουαλικής του διάθεσης:
  • Για τους άντρες αυτό είναι στις 07:54 το πρωί
  • Για τις γυναίκες είναι στις 23:21 το βράδυ
Μόνο 16% των ανδρών δήλωσε ότι θέλει τακτικά να κάνει σεξ ακριβώς πριν πέσει για ύπνο, ενώ μόλις το 11% των γυναικών απάντησε ότι είναι πιο... παθιασμένο νωρίς το πρωί.
Η έρευνα επίσης έδειξε ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες τείνουν να επιλέγουν να συζήσουν με συντρόφους που έχουν παρόμοια ωράρια... σεξουαλικής ορμής.
Πάνω από το ήμισυ του συνόλου των ερωτηθέντων (63% των γυναικών και 54% των ανδρών) δήλωσε ότι οι ώρες που κάνει σεξ με τον/την σύντροφό του είναι ακριβώς εκείνες οι ώρες που θα το προτιμούσε και ο ίδιος ή η ίδια.
Επίσης, το 44% των γυναικών και το 33% των ανδρών δήλωσε ότι αυτή η “ασυμφωνία” στις ώρες που προτιμούσε ο καθένας να κάνει σεξ, αποτέλεσε πρόβλημα σε προηγούμενες σχέσεις.
http://www.iatropedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο