Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ: Έφυγε ξαφνικά και πρόωρα… για την αιωνιότητα η χωριανή μας Έφη Τσαμποδήμου!

          Σαν βόμβα έπεσε στους χωριανούς μας, η είδηση για τον ξαφνικό χαμό της δικής μας Έφης (Ευτυχίας) Τσαμποδήμου.
       Η αείμνηστη Ευτυχία Τσαμποδήμου αν και  γεννήθηκε στη Πρέβεζα το 1959, είχε βαθιές ρίζες καταγωγής στην Κωνωπίνα, μιας και ο πατέρας της Βασίλης Τσαμποδήμος  ήταν γέννημα – θρέμα  Κωνωπινιώτης.
     Η ίδια, όπως και ο πατέρας της, υπήρξε μέλος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών  Ξηρομέρου και έδινε με την παρουσία της, ξέχωρη δυναμική.........



    Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και εργάστηκε ως ηθοποιός με πηγαίο ταλέντο στο Εθνικό Θέατρο, στα Δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση. 
   Συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.
     Τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της στη Πρέβεζα, όπου συμμετείχε στα κινήματα της πόλης, για την προστασία της Κυανής Ακτής και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες.
      Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε  30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30, στον Κάβαλο Λευκάδας, τόπο καταγωγής της μητέρας της Πιπίνας.

      Έφυγε η Έφη! Ήταν η Ευτυχία με το όμορφο χαμόγελο. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και η φυγή της σόκαρε! Ήταν η εξαίρετη  ηθοποιός αλλά  και η αγωνίστρια στο χώρο της Αριστεράς, όπου αγωνίσθηκε με ήθος και συνέπεια. Ήταν η δική μας Έφη.

       Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον άδικο  χαμό της ‘Έφης, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. 
       Αποχαιρετούμε την Ευτυχία στο στέρνο της ταξίδι για την αιωνιότητα και εκφράζουμε στην οικογένεια της, στους οικείους και φίλους της τα  θερμά μας συλλυπητήρια.
     Καλό ταξίδι Ευτυχία, να είσαι καλά εκεί ψηλά, με κείνο το μοναδικό χαμόγελό σου! Θα μας λείψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο