Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αγρίνιο: Παρίστανε ηθοποιό του ΔΗΠΕΘΕ και αποσπούσε χρήματα για υποτιθέμενη παράσταση

     Στη σύλληψη ενός άνδρα που χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα υποτιθέμενη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, παριστάνοντας τον ηθοποιό, για να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες προχώρησαν νωρίτερα σήμερα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου. Η καταγγελία μάλιστα έγινε από τον δήμαρχο Αγρινίου, που ενημερώθηκε από επαγγελματίες της περιοχής που έπεσαν θύματά του.
     Συγκεκριμένα, ένας άνδρας τις τελευταίες ημέρες προσέγγιζε επαγγελματίες της περιοχής, με το πρόσχημα ότι είναι ηθοποιός από τα Γιάννινα και ότι χρειάζεται χρήματα για προβολή στον Τύπο, παράστασης που πρόκειται να «ανέβει» στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.
      Δύο επαγγελματίες της περιοχής επικοινώνησαν με τον δήμαρχο αναφέροντάς του το περιστατικό. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να απέσπασε μάλιστα μικρά χρηματικά ποσά, περίπου 30 ευρώ από το κάθε θύμα του, για την υποτιθέμενη παράσταση.......



      Ο Γ. Παπαναστασίου ενημέρωσε την τοπική αστυνομία, που μετά από σχετική έρευνα έφτασε πριν από λίγη ώρα στη σύλληψη του δράστη, ενώ εκπρόσωπος του ΔΗΠΕΘΕ μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη παράσταση και πως ο άνδρας που ζητά τα χρήματα δεν είναι ηθοποιός του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο