Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το ποσό που συγκέντρωσε ο Δήμος Αγρινίου

Γ. Παπαναστασίου: «Προτεραιότητά μας η έμπρακτη στήριξη των κοινωνικά αδύναμων».
  Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου για τις ανάγκες και την ενίσχυση της λειτουργίας του σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια, επέδωσε σε αντιπροσωπεία του Οργανισμού ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.
 Η παράδοση του φακέλου έγινε στην εκπρόσωπο του Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Νεκταρία Φελέκη, παρουσία της Aντιδημάρχου Πολιτισμού και Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Μαρίας Παπαγεωργίου.......

 Εκ μέρους της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, που συνδιοργάνωσε την πρόσφατη μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Μουσικό Σχολείο, παρέστησαν οι κ.κ. Δημοσθένης Καπώνης, Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου και Γεώργιος Τσιλίκας, Χοροδιδάσκαλος.
  Ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους πολίτες για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου και τους κάλεσε να παραμείνουν σταθεροί συμπορευτές σε κάθε εκστρατεία που οργανώνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της δημοτικής αρχής.
   «Δεν πρέπει να  κλείνουμε τα μάτια μπροστά στη δυστυχία και κυρίως δε πρέπει να μένουμε αδιάφοροι και θεατές. Ο Δήμος Αγρινίου, στο μέτρο του δυνατού, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει  έμπρακτα, όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια και συμπαράσταση», υπογράμμισε ο κ. Γεώργιος Παπαναστασίου. Εξήρε ταυτόχρονα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το έργο και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην περιοχή μας και σε ολόκληρη τη χώρα. Τόνισε δε ότι η δημοτική αρχή ταυτίζεται πλήρως με το βασικό του σκοπό που δεν  είναι άλλος από την έμπρακτη προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο καθώς και την εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.
   Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού Σχολείου, με τίτλο «Χορεύουμε για το Χαμόγελο», παρουσία του κ. Κώστα Γιαννόπουλου, Πρόεδρου του Οργανισμού, έλαβαν μέρος το χορευτικό τμήμα της Κ.Ε.Δ.Α, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γ.Ε.Α., ο Σύλλογος Ποντίων Αιτ/νίας “Δημήτριος Ψαθάς”, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας, οι Χορευτικοί  Σύλλογοι “Αιτωλός”, “Ρίζες”, “Το Χοροστάσι”, “Θεστιείς”, καθώς και  το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου. Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικές ορχήστρες ΕΠΤΑΣΗΜΟ και SimpeΜόρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν το Χαμόγελο του Παιδιού μπορούν να συνεχίσουν την αποστολή μηνυμάτων στο 54020 πληκτρολογώντας τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανά SMS)  ή να καλούν στο 14545 από σταθερό (χρέωση 2,28 € ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανά κλήση).

ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο