Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Καθημερινή οι έλεγχοι για χύμα καπνό



Οι έλεγχοι για χύμα καπνό είναι καθημερινή πλέον εντοπίζοντας ποσότητες χύμα καπνού σε επιβάτες πλοίων, λεωφορείων, αυτοκινήτων. Όπως φαίνεται πολύ είναι αυτή που καταφεύγουν στην λύση του χύμα καπνού προκειμένου να μειώσουν την δαπάνη αγοράς του.
Σήμερα σε ελέγχους από το Λιμενικό σε Μύκονο, Ιεράπετρα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (3) νάυλον σακούλες με χύμα επεξεργασμένο καπνό.
Ειδικότερα συνελήφθη 48χρονος, διότι σε διενεργούμενο έλεγχο από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής στο λιμένα Ιεράπετρας βρέθηκε εντός σακιδίου πλάτης μία (01) νάιλον σακούλα με χύμα επεξεργασμένο καπνό συνολικού βάρους διακοσίων τριάντα επτά και δέκα (237,10) γραμμαρίων.
Επίσης συνελήφθη 31χρονος, διότι σε διενεργούμενο έλεγχο από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής στο νέο λιμένα Μυκόνου βρέθηκαν εντός ταξιδιωτικού του σάκου δύο (02) νάιλον συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους οχτακοσίων εβδομήντα επτά και εξήντα (877,60) γραμμαρίων και επτακόσια πενήντα τέσσερα και σαράντα (754,40) γραμμαρίων αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο