Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ευχαριστήριο στη Νέα Οδό

       Τα μέλη της  Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, το προσωπικό και οι οικογένειες των παιδιών του Παραρτήματος Αγρινίου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ- ευχαριστούν θερμά την Νέα Οδό, την εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός» και την διοίκηση της, για την αναγνώριση, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που έδειξαν  στο κέντρο μας στηρίζοντας οικονομικά τα θεραπευτικά μας προγράμματα.......



Η ΕΛΕΠΑΠ έχει ανάγκη από ανθρώπους  που πιστεύουν στο έργο της και υποστηρίζουν τις προσπάθειές της.

Η κάθε είδους έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας, μας δίνει δύναμη, να  φροντίσουμε  τα 153 παιδιά που έχουμε στα προγράμματα μας ηλικίας 13 μηνών έως 25 ετών, να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, να συναντούν λιγότερες δυσκολίες και να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ανθρωπιά. Θέλουμε να έχουν φίλους και να είναι λιγότερο μόνα.

Αυτοί είναι οι στόχοι που επικεντρώνονται οι προσπάθειες μας, αυτοί είναι οι σκοποί στους οποίους με την προσφορά της η διοίκηση της Νέας Οδού συμβάλλει τα μέγιστα.

Η Τ.Δ.Ε. εκτιμώντας ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που η Νέα Οδός έδειξε προς το κέντρο μας, εκφράζει τις ευχαριστίες της και εύχεται σε  όλο το προσωπικό της εταιρείας υγεία, ευτυχία, δύναμη και καλή πορεία και επιτυχία στην διεκπεραίωση  του έργου της.

Για την ΤΔΕ
Ο Πρόεδρος 
Επαμεινώνδας Τάνταρος 
Η Γραμματέας 

Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο