Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΟΑΕΔ

Σας προσκαλούμε σε ενημερωτική συνάντηση την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού. Η συνάντηση αυτή έχει στόχο:
1. Να ενημερώσει τους ανέργους ετών 18-29 της περιοχής για το πρόγραμμα Voucher που αναμένεται να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ
2. Να ενημερώσει τις τοπικές επιχειρήσεις για τον τρόπο που μπορούν να επωφεληθούν με δωρεάν προσωπικό για 5 μήνες μέσα από αυτό το πρόγραμμα......

3. Να συγκεντρώσει αιτήσεις και συμμετοχές τόσο από τους ανέργους όσο και από τις επιχειρήσεις
Στοχεύουμε στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση όλων των ανέργων και των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται από όλο το Δήμο Ξηρομέρου.
Με εκτίμηση
Σαλτογιάννη Αθανασία













5 σχόλια:

  1. Καλό φαίνεται καί ακούγεται αυτό τό πρόγραμμα,νά μας πείτε όμως-άν μπορείται νά μάς το πείτε- τί θά κάνει ο άνεργος μετά τό πεντάμηνο καί τό δεύτερο ερώτημα είναι -πρός τούς αρμόδιους κρατικούς φορείς- γιατί νά υπάρχουν εταιρείες διαμεσολαβητικές καί η ενημέρωση νά μήν γίνεται απ΄εύθείας από τόν Δήμο πρός τούς συνδημότες μας ανέργους.Είναι μία -πρωινή -απορία!

    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας
    Τέτοιου είδους προγράμματα γίνονται μέσω φορέων υλοποίησης.
    Θα είμαστε εκεί να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία υπάρχει για το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που υπάρχουν μετά το πέρας αυτού.

    Σαλτογιάννη Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως δημότης του Δήμου μας,καλώ την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου,να μήν επιτρέψει την είσοδο την εν λόγω εταιρείας,μέσα στό Δημαρχείο, προκειμένου να πουλήσει η εταιρεία αυτή προιόντα καί υπηρεσίες της. Επίσης- ώς απλός πολίτης και ως γονιός- να πώ στήν νεολαία του Δήμου μας,ετσι απλά την γνώμη μου,να μήν υποκύψει σε πεντάμηνα καί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Μετά το πεντάμηνο νέα και νέε τί;

    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για την πρωτοβουλία!Έχω κάνει ήδη δυο τέτοια προγράμματα και δυστυχώς οι επιχειρήσεις του Δήμου μας ούτε καν ήξεραν τι είναι και παρ όλο που δεν είχαν καμία οικονομική επιβάρυνση δεν μας δέχονταν στο πρόγραμμα...Ο δήμος δεν είναι ικανός καν να υλοποιήσει τα προγράμματα που έχει αναλάβει όχι να μεριμνήσει κ για νέα...Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι απαραίτητη αρκεί να γίνεται με σεβασμό προς τον άνεργο και να τον βοηθάνε να βρεί αυτο που πραγματικά επιθυμεί..Όσο για το μετά το 5μηνο αυτό είναι ένα θέμα...αλλά εδώ δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει οι "μόνιμοι" θα ξέρουν αυτοί με τα 5μηνα...ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΡΟΥΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιαννέλη είστε εκτος τόπου και χρόνου με όλο το σεβασμο.. τα εχετε μπερδεμενα στο μυαλο σας!
    Πριν πείτε οτιδήποτε καλό είναι να γνωρίζετε! Καλό σας βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο