Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Επισκέψεις του Γ.Γ. Γιώργου Διδασκάλου στα εργοτάξια των μεγάλων αναπτυξιακών έργων

Γιώργος Διδασκάλου: «Η περιφέρεια αλλάζει σελίδα, η χώρα μπαίνει σε νέα τροχιά ανάπτυξης»

      Διαδοχικές επισκέψεις στους εργοταξιακούς χώρους των μεγάλων αναπτυξιακών έργων, που εκτελούνται στην περιοχή και συγκεκριμένα, σε αυτούς της Ολυμπίας Οδού, του νέου σιδηροδρομικού άξονα, του νέου λιμένα της Πάτρας και των παραγλαυκίων οδών, πραγματοποίησε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, στο πλαίσιο του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που δείχνει η κυβέρνηση για την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων των αναδόχων εταιρειών......



Ο Γενικός Γραμματέας, σε συσκέψεις που είχε με τα διευθυντικά στελέχη των εταιρειών, ενημερώθηκε, αναλυτικά, για την πορεία εξέλιξης των έργων, καθώς και για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους.

Όπως διαβεβαίωσαν τον κ. Διδασκάλου οι εκπρόσωποι των κοινοπραξιών, οι εργασίες, σε όλες τις εργολαβίες εξελίσσονται ομαλά και η ολοκλήρωση των έργων αναμένεται να επιτευχθεί εντός των προβλεπομένων ημερομηνιών.

Μετά το τέλος των επισκέψεων και των συσκέψεων, ο Γενικός Γραμματέας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η γρήγορη ολοκλήρωση των σημαντικότατων αναπτυξιακών έργων που εκτελούνται στην περιοχή είναι για την κυβέρνηση πρωταρχικής σημασίας, αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνολική αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Σηματοδοτεί, δε, το αύριο της Δυτικής Ελλάδας και την επανεκκίνησή της με νέες δυνατότητες και προοπτικές.

Η περιφέρεια αλλάζει σελίδα, η χώρα μπαίνει σε νέα τροχιά ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο