Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα ο Μπαρμπαρούσης

koi-mparmparousis-anakritries
Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο βουλευτής της Xρυσής Αυγής, Κ.  Μπαρμπαρούσης, μετά την απολογία του για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης......


Ανακρίτριες και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί ο βουλευτής της Χ.Α. ο οποίος απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ προσερχόμενος δήλωσε ειρωνικά ύφος «πάω να πω στην ανακρίτρια πόσο καλό παιδί είμαι».
Όταν ρωτήθηκε γιατί εντάχθηκε στη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι τον προσήλκυσαν όσα έλεγε η οργάνωση για την πατρίδα. Δήλωσε πάντως άγνοια για οποιαδήποτε εγκληματική δράση από οποιονδήποτε.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής συμπλήρωσε ότι, δεδομένου πως η μόρφωσή του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, δεν έχει διαβάσει καν τη δικογραφία και ούτε πρόκειται να το κάνει.
Στο μεταξύ, διαφωνία υπήρξε κατά την πολύωρη διάσκεψη ανακριτριών και εισαγγελέα για την «τύχη» της συζύγου του Ν. Μιχαλολιάκου. Ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος πρότεινε την προφυλάκισή της, ενώ οι ανακρίτριες τον κατ” οίκον περιορισμό της εκτός από επισκέψεις στη Βουλή για την άσκηση των καθηκόντων της.
Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει σε πέντε ημέρες μετά την εισαγγελική πρόταση, που πρέπει να υποβληθεί εντός τριημέρου, όπως ορίζει ο νόμος. Έως τότε θα κρατηθεί στο σπίτι της και θα της αφαιρεθεί το διαβατήριο.
in.gr – newsbomb.gr


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο