Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Περιπέτειες στο Αγρίνιο για τον Πλούταρχο…

   Mέλος της ορχήστρας του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου με έντονους πόνους… από τσίμπημα μάλλον από σκορπιό…

     Μάλλον… δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις απ’ το Αγρίνιο ο Γιάννης Πλούταρχος και σίγουρα όχι το μέλος της ορχήστρας του, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονους πόνους, …από τσίμπημα!
    Δεν είδε ο άνθρωπος τι ακριβώς τον τσίμπησε, οι εκτιμήσεις, όμως, αναφέρουν τον σκορπιό, που στα μέρη μας υπάρχει σχεδόν παντού. Σημασία έχει ότι οι πόνοι άρχισαν να γίνονται ανυπόφοροι......



    Και στο νοσοκομείο οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον δυο ωρίτσες, μέχρι να πάρει τον ορό, πράγμα που έβγαλε εκτός προγράμματος την ορχήστρα, η οποία και έπρεπε να αναχωρήσει, καθώς σήμερα ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά σε άλλη πόλη.
     Φυσικά, είναι το τελευταίο που σκέφτηκαν… Ο ίδιος ο Γ. Πλούταρχος, μαθαίνουμε, ήταν ανένδοτος…

Κατά τα λοιπά, όλα καλά!


Πηγή: http://agrinioreport.com/

Το λευκό βανάκι με το οποίο μετακινείται ο Γιάννης Πλούταρχος και η ορχήστρα του,
μεταφέρει στο νοσοκομείο το μέλος που είχε την άτυχη εμπειρία


1 σχόλιο:

  1. Έρχεται στο Αγρίνιο Ο Αρχιεπίσκοπος πρίν 2-3 χρόνια στην γιορτή του πολιούχο της πόλης μας Αγίου Χριστοφόρου πέφετι και σπάει το πόδι του.Έρχεται ο Πλούταρχος συνέβη αυτό που γράφεται.Τόσο κακός κόσμος είμαστε και γίνονατι αυτά και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο