Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ξεκινά τη Δευτέρα η καταβολή επιπλέον 3 εκατομμυρίων ευρώ στους σεισμόπληκτους της Δυτικής Ελλάδας

       Ξεκινά τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής σε πληγέντες, από το σεισμό του Ιουνίου του 2008, των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, συνολικού ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ.
     Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις επιταγές, αφού ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους Τομείς Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.).........

 
   Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, με την ευκαιρία της καταβολής της δωρεάν κρατικής αρωγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κράτος αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι κάνει τα πάντα για να εξοικονομήσει τους απαραίτητους για τις κοινωνικές παροχές πόρους. 
    Είναι η δεύτερη φορά, σε διάστημα 45 ημερών, που εκταμιεύονται χρήματα για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων, αφού τον προηγούμενο μήνα διαθέσαμε 4,3 εκατ. ευρώ και τώρα άλλα 3 εκατομμύρια.
     Υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε, μέχρι το τέλος του χρόνου, να έχει εκταμιευθεί και αποδοθεί στους δικαιούχους το συνολικό ποσό των υπολοίπων 10 εκατ. ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο