Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στο υπουργείο υγείας ο Αποστόλης Πανταζής για τα προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου.

Σήμερα Τρίτη 3/6/2014 με τη πρωτοβουλία του Αποστόλη Πανταζή και την παρουσία των κυρίων Γαλάνη Κων/νου, Σταύρου Ευαγγελάτου και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χρόνη Ιωάννη, επισκεφτήκαμε τον Υπουργό Υγείας  Άδωνι Γεωργιάδη.......


Του εκθέσαμε τα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει λύση στη πλήρωση του ιατρικού προσωπικού με τη διάθεση δύο επικουρικών θέσεων ιατρών Επιμ.Β. Γενικής Ιατρικής.
 Στο σημείο αυτό θα θέλαμε εκ μέρους του ιατρικού, λοιπού προσωπικού του Κ.Υ. Αστακού και τη διεύθυνση του Γ.Ν. Μεσολογγίου να ευχαριστήσουμε τον
 Πανταζή για τη δωρεά ακτινολογικού εξοπλισμού (ψηφιακό cr) αξίας 15,000 ευρώ και την αγορά εξοπλισμού του ασθενοφόρου αξίας 3600 ευρώ.

Συνέπειας της δωρεάς αυτής, είναι η επαναλειτουργία του ακτινολογικού τμήματος εντός του μηνός Ιουλίου  και έτσι θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε όλους του δημότες και επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου.


7 σχόλια:

  1. Μπραβο ρε Απόστολε ....ενας άνθρωπος που αποδεικνύει καθημερινά το ενδιαφέρον του για τον τόπο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mprabo apostole makari na synexishs etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h maxala den exei giatro edo kai mines kai eksipiretite mia fora tin ebdomada alla o k. pantazis den blepo na asxolithike me auto, toulaxiston otan ginonte prospathies se autous tous tomis na min koitame mono ta kentra ugeias alla to pos tha eksipiretounte oloi oi dimotes kai sto pio mikro xorio kai kalo einai na enimerononte prin kanoun kiniseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανταζης ο επομενος Δημαρχος!
    Γαλουνης Νομαρχης ή Βουλευτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά και αλλά πολλά θα μπορούσε να τα κάνει ο κ Πανταζής χωρις να κάνει Δήμαρχο το κ Γαλουνη, !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ.ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .
    Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ .
    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΔΟΙΚΗΤΙΚΟΣ Γ.Ν..ΑΓΡΙΝΙΟΥ
    ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΚΑΦΚΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο