Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

To σκέφτεται ο αντιδήμαρχος;

     Σε δήμο του Ν ομού οι φήμες το τελευταίο διάστημα επιμένουν… Εν ενεργεία αντιδήμαρχος σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος  δήμαρχος. 
       Άλλωστε το… σκεφτόταν και το 2010. Τότε όμως ο εν λόγω παράγοντας  έκανε πίσω και συμπαρατάχθηκε με τον υποψήφιο που κέρδισε τις εκλογές  και αργότερα τον έχρισε ακλόνητο αντιδήμαρχό του.  
     Η συνεργασία των δύο ανδρών λέγεται πως είναι άψογη οπότε εύλογη είναι η απορία για το αν αληθεύει η φημολογία.........



     Αν είναι βάσιμη θα φανεί προσεχώς… Ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η απάντηση του δημάρχου όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του αντιδημάρχου του. «Είναι  δικαίωμα του να έχει φιλοδοξίες.  Αυτό είναι υγιές…» απάντησε ο δήμαρχος στο συνομιλητή του! Σωστός ο δήμαρχος που γενικώς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη θητεία του.


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ.Ο ΘΥΜΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ή ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντιδήμαρχος όσο και να σκέφτεται δεν θα βγάλει απόφαση. Εχει καεί και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διεκδηκίσει από τον Δήμαρχο μια πενταετία ακόμη αντί δημαρχεία ,αν βγει ο συνδιασμός του ή ο Δήμαρχος. Αντιδήμαρχε πήγαινε με τα νερά του Δημάρχου γιατί σε πέντε χρόνια από την στιγμή που θα χάσει ο Δήμαρχοςψεσύ θα είσαι ο αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο