Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν κτήριο παραχωρεί ο Μύτικας για την στέγαση της Αστυνομίας

           Με ομόφωνη απόφαση της, η Τοπική κοινότητα Μύτικα (Δήμου Ξηρομέρου) κάνει γνωστό πως παραχωρεί δωρεάν το κτήριο του πρώην κοινοτικού Γραφείου για 10 χρόνια  για τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Μύτικα, προκειμένου να υποστηρίξει την παραμονή της Αστυνομίας στην περιοχή, ώστε να είναι δυνατή η καλύτερη αστυνόμευση και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Αλυζίας.
      Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τζάλας στην εισήγηση του τόνισε: "Μπροστά στο κίνδυνο να καταργηθεί ο αστυνομικός Σταθμός Μύτικα προτείνω να παραχωρηθεί για στέγαση του το κτίριο του πρώην κοινοτικού Γραφείου για 10 χρόνια. Εξάλλου το συγκεκριμένο γραφείο εδώ και πολλά χρόνια είναι αδρανοποιημένο δίχως να στεγάζεται καμμιά υπηρεσία του Δήμου και η μόνη του χρησιμότητα είναι ως αποθηκευτικός χώρος"........    Στη συνέχεια ομόφωνα αποφάσισαν την παραχώρηση του Κτηρίου και παραπέμπουν την υπόθεση στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου για ψήφιση.  


Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η κατρακύλα και ο ξεπεσμός του Ελληνικού κράτους δεν έχει τελειωμό .. Η Ελλάδα έβαλε ταμπέλα ''οριστική διάλυση λόγο αλλαγής ιδιοκτήτη''