Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου τη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

          Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Στέλιος Παπαναστάσης,  εξέδωσε πρόσκληση με την οποία συγκαλεί, σε Τακτική Συνεδρίαση με είκοσι (20) θέματα στην ημερήσια διάταξη, το δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, την  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 μ.μ, στο δημαρχιακό κατάστημα στον Αστακό.
        Στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν θέματα, εκ των οποίων αρκετά είναι πολύ σημαντικά όπως: ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΑ 2505/04.11.2011 ΠΕΡΙ  ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΥΔΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε.- ΑΙΘΩΝ Α.Ε.»,  Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ, ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΔΡΥΜΩΝΑΣ» Τ.Κ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ Τ.Κ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ,  κ.α. οπότε αναμένεται να έχουμε μια συνεδρίαση με πολύ ενδιαφέρον.
       Τα 20 θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:....



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ       
O   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

      Καλεί σε  Τακτική Συνεδρίαση την Εικοστή Ενάτη   (29η)  του Μηνός  Σεπτεμβρίου του έτους 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.30 μ.μ. στην  Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του  Ν. 3852/2010, για  λήψη  Απόφασης στα κάτωθι  θέματα:

1.ΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΑ 2505/04.11.2011 ΠΕΡΙ  ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΑΚΟΥ- ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ.

2.ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τ.Ο.Ε.Β. ΦΥΤΕΙΩΝ.

3.ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ  ΜΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ» ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΜΙS 328489 ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013.  (Εισηγητής κος Ταμπάκης Ηλίας)

4.ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ  ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ  (Εισηγήτρια  κα Καραπάνου- Κολοβού Ευθυμία)

5.ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Κου ΑΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΥΔΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε.- ΑΙΘΩΝ Α.Ε.»,  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ‘ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’ , ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ.  (Εισηγητής κος Ταμπάκης Ηλίας)

6. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ  ΕΠΙ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ 6.238,76 τ.μ.. ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
(Εισηγήτρια  κα Καραπάνου- Κολοβού Ευθυμία)

7.ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΔΡΥΜΩΝΑΣ» Τ.Κ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ. (Εισηγητής κος Ταμπάκης Ηλίας)

8. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ  ΠΕΡΙ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ (10ετους) ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.   (Εισηγητής κος Ταμπάκης Ηλίας)

9. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΣΕ ΟΔΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ – ΙΑΤΡΟΥ».  (Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

10. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ) ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ «ΠΗΓΑΔΙΑ» ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙΟΥ
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

11.ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΩΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ.
(Εισηγήτρια  κα Καραπάνου- Κολοβού Ευθυμία)

12. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ Τ.Κ. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ (ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ).
(Εισηγητής κος Ταμπάκης Ηλίας)

13.ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

14.ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».  (Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

15. ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠ.ΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ
ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ.   (Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

16.ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ  ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡ. 2 ΑΡΘΡΟΥ 11  Ν. 4018/2011 (Φ.Ε.Κ. 215 τ.Α΄30.09.2011)

17.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ κ.λ.π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ».
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

18.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ».
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

19.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ».
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

20.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ».
(Εισηγήτρια  κα Κουμανδράκη – Σαμαρά Κωστούλα)

Ο  Πρόεδρος
Παπαναστάσης Στυλιανός

      Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος κος Πυθαγόρας Σαμαράς  προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1.κα. Κωστούλα Κουμανδράκη-Σαμαρά – Ενταύθα
2.κα. Ευθυμία Χ. Καραπάνου-Κολοβού – Αγρίνιο
3.κ. Φώτιο Π. Λιβάνη – Ενταύθα 
4.κ. Ιωάννη Α. Ζορμπά – Αθήνα
5.κ. Ανδρέα Α. Μαγγίνα – Ενταύθα
6.κ. Σπύρο Γ. Λυμπεράτο – Ενταύθα  
7.κ. Ζώη Χ. Μητσάνη – Ενταύθα
8.κ. Νικόλαο Β. Μπίτα – Παλαιομάνινα
9.κ. Γιώτη Αλέξανδρο - Ενταύθα   
10.κ. Σπύρο Θ. Λύτρα –  Ενταύθα         
11.κ. Ηλία Α. Ταμπάκη –   Πειραιάς       
12.κ. Σπύρο Α. Καϋμενάκη – Μύτικας
13.κ. Μουρκούση Βασίλειο – Κανδήλα 
14.κ. Παναγιώτη Ε. Γαζέτα – Ενταύθα
15.κ. Αναστάσιο Χ. Κατσιπάνο –  Αγρίνιο 
16.κ. Ιωάννη Γ. Λύτρα –  Αγρίνιο
17.κ. Κων/νο Β. Κυριάκο – Βασιλόπουλο
18.κ. Κων/νο Θ. Μπαμπούρη – Ενταύθα  
19.κ. Απόστολο Π. Ντίνο – Ενταύθα   
20.κ. Κων/νο Ι. Λαϊνά – Ενταύθα
21.κ. Κατσαούνη Ελευθέριο- Μύτικα
22.κ. Ερωτόκρ. Π. Γαλούνη - Αρχοντοχώριο
23.κ. Θωμά Ι. Ρετούλη - Αρχοντοχώριο
24.κ. Παναγιώτη Ι. Τζαχρήστα - Φυτείες
25.κ. Παντελή Κ. Ψηλό - Φυτείες
26.κ. Γεράσιμο Δ. Βότση -  Ενταύθα

ΚΟΙΝ/ΣΗ:
-Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αστακού.
-Προέδροι Τοπικών Κοινοτήτων
-Προϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο