Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για 1′ σιγή για την μνήμη του Φύσσα. Δέχτηκε η Χρυσή Αυγή και την απέσυραν

        Πρόταση για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση αποσύρθηκε όταν η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι θα συμμετάσχει. 
       Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, πρότεινε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι η δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, πρέπει να γίνει σημείο καμπής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοκρατία αυτό το φαινόμενο............



       Έναν τρόπο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, πρέπει να αποτελεί ένα καθαρό και απόλυτο «όχι» στην επιστροφή κλίματος εμφυλίου πολέμου.
        Όταν, ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στην τήρηση της σιγής, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονική ενέργεια, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι αποσύρει την πρόταση του.
         Όπως είπε, η απόσυρση της πρότασης έγινε διότι «ο Ηλίας Κασιδιάρης υποκριτικά δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση, απέρριψε όμως το σκεπτικό της, χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα καταγγέλλονται για τη Χρυσή Αυγή».
           Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε και το εξής: «ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης».
        Μετά την εξέλιξη αυτή το Σώμα συμφώνησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Πηγή: http://www.aerasnews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο