Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Στάϊκος: Μια απάντηση σε σχόλια και φωτο απο την άθλια κατάσταση του νεκτροταφείου Αστακού

Αυτή είναι χθεσινή φωτογραφία από το Νεκροταφείο Αστακού που είναι σε άθλια κατάσταση

Αγαπητό  Ξηρόμερο NEWS
    Ευγενικά  και καλόπιστα σχόλια είναι δεκτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω.
     Έτσι  λοιπόν θέλω να πω στο φίλο, που ενώ μιλάγαμε για το δρόμο Μπαμπίνης - Φυτειών  έβαλε  θέμα ιχθυοκαλλιεργειών, ότι  η θέση μου πάντα ήταν η ίδια και είναι γνωστή: Δηλαδή η δημιουργία Ιχθυοκαλλιεργιτικού πάρκου από τον Άγιο Παντελεήμονα στο Πλατυγιάλι μέχρι τις εκβολές του Αχελώου, όπου θα μεταφερθούν εκεί όλες οι μονάδες. 
     Λίγη υπομονή καλέ μου  φίλε, όπου να νε  ψηφίζεται και ο νέος νόμος  για  την  Αυτοδιοίκηση και τότε θα μιλήσουμε για όλα...........       Όσο  για την Δημοτική Αρχή όταν απαντάει  σε εμένα με εκατομμύρια, θα πρέπει να είναι πιο  προσεκτική. 
     
          Κατά την παράδοση - παραλαβή τους είπα, ότι για το Νεοκλασικό που είχαμε αγοράσει  και αποτελεί στολίδι της Αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, για το οποίο υπήρχαν έτοιμες οι μελέτες Τοπογραφική, Αρχιτεκτονική, Στατική και Ηλεκτρομηχανολογική  με τα τεύχη Δημοπράτησης, ότι  το είχαμε χαρακτηρίσει Σεισμόπληκτο, όπως αλώστε χαρακτηρίσαμε τα περισσότερα Νεοκλασικά ή Διατηρητέα του Ιστορικού Κέντρου και για το οποίο υπάρχει από τότε  ποσόν 120.000  ΕΥΡΩ και ενώ όλοι οι δικαιούχου τα πήραν και τα έφτιαξαν (μεταξύ αυτών και  Δημοτικός  Σύμβουλος που πήρε 120.000 ΕΥΡΩ, όνομα δεν χρειάζεται να πούμε), ο μόνος που δεν τα πήρε είναι ο Δήμος Ξηρομέρου

     Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω έστω και τώρα να τρέξετε για να μη χαθούν και αυτά όπως του Κλειστού Γυμναστηρίου.
       Επίσης  όταν μιλάμε για εκατομμύρια, καλό θα ήταν να πάτε μέχρι  το  νεκροταφείο  του Αστακού, στο οποίο βρέθηκα χθες, αφού εκεί υπάρχουν συγγενικά μας πρόσωπα και έμοιαζε με σκουπιδότοπο!!!!!
       Οι λίγες από τις δεκάδες φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου μιλάνε από μόνες τους. Δεν θέλησα να τραβήξω VIDEO, γιατί τότε ..

Αστακός 30/9/2013
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΤΑΪΚΟΣ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Παναγιώτη μόνο το νεκροταφείο είναι βρώμικο η πόλη που έχει γίνει χωματερη από σκουπίδια και όπου υπάρχει κάδος βρωμάει.Η υγειινή στα ύψη......
Η.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΠΩΣ Π.Χ. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ 120.000 ΕΥΡΩ (ΝΟΜΙΜΑ) ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΟΤΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.