Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Συμπλοκές κοντά στο αστυνομικό μέγαρο

      Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο.

      Συμπλοκές είναι σε εξέλιξη πλησίον του  αστυνομικού μεγάρου της Α.Δ. Ακαρνανίας  στο Αγρίνιο, μεταξύ διαδηλωτών που συμμετείχαν στην αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της πόλης και ανδρών της αστυνομίας που εμπόδισαν την προσέγγισή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 
       Οι διαδηλωτές οργισμένοι για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη, με πορεία διασχίζοντας την εθνική οδό, από την υπόγεια διάβαση πλησίασαν στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να φθάσουν στο κτίριο που είναι δίπλα σε αυτό και χρησιμοποιεί ως γραφεία της η Χρυσή Αυγή..............



      Εκεί από την πλευρά των διαδηλωτών  υπήρξε πετροπόλεμος και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα ενώ φωτιά μπήκε σε κάδους με την πυροσβεστική να επεμβαίνει για την κατάσβεσή . Κλειστή έμεινε για λίγα λεπτά και  η εθνική οδός  παράλληλα του Αγρινίου με την τροχαία να μην επιτρέπει τη διέλευση στο ύψος των κόμβων sprider και Αγίου Δημητρίου, ωστόσο πλέον επιτρέπεται κανονικά η κυκλοφορία.

Νεότερη ενημέρωση 21:30: Πλέον οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην άλλη πλευρά της εθνικής οδού  οδεύοντας πίσω στο κέντρο της πόλης. Η  Αστυνομία πάντως παραμένει σε επιφυλακή με μεγάλη δύναμη γύρω από το αστυνομικό μέγαρο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο