Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤΑΚΟΣ: Πρεμιέρα νίκης του Ηρακλή επί του Απόλλωνα Δοκιμίου με 1 - 0

          Με το δεξί άνοιξε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή με πολύτιμη νίκη 1-0 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου. 
           Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις στα καρέ και των δύο ομάδων, κρατούσε το ενδιαφέρον με το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού από την πλευρά του Ηρακλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και την υπεροχή , ο οποίος έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα την πρόθεσή του να αρπάξει το τρίποντο της νίκης.
      Ο Ηρακλής έπαιξε με δυνατές αντεπιθέσεις βασιζόμενος κυρίως σε ατομικές ενέργειες παικτών του...............



      Έτσι στο 8' ο ροπαλοφόρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν ο Πάν. Λιβάνης από πλάγια της μικρής περιοχής των Απολλωνιστών ενώ έκανε μια δυνατή ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Γιάννη Παπαζήση , εκείνος δεν κατάφερε να πιάσει σωστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
     Στο 16' ο Σωτήρης Κοτσίνης έκανε μια σέντρα από τα αριστερά της μικρής περιοχής των φιλοξενουμένων προς τον Δημ. Βότση ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.
    Στο 38' σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Δημ. Βότσης έπιασε την κεφαλιά ο Δημ. Μπαρμπαρούσης αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

      Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι ο Απόλλωνας μπαίνοντας κι αυτός πιο δυνατά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού για τους βαθμούς της νίκης.
       Έτσι μόλις στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία στα καρέ της μικρής περιοχής του Ηρακλή όταν ο Ν. Κοντοπάνος πήρε την μπάλα από διαγώνια σέντρα , εκτέλεσε δυνατό σουτ σχεδόν εξ επαφής με τον Γερ. Γιαννούτσο και η μπάλα βγήκε αουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

      Στο 51' ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον Ηρακλή με το γκολ που σημείωσε ο Α. Αργύρης με οργανωτή και δημιουργό τον έμπειρο Γιώργο Κοτρότσο. Σε μια κόντρα που δημιουργήθηκε στο κέντρο του γηπέδου ο Γ. Κοτρότσος πήρε την μπάλα και όρμηξε προς την εστία των Δοκιμιωτών πραγματοποιώντας εξαίσια τρίμπλα σε αντίπαλο, φτάνοντας στα όρια της μικρής περιοχής έδωσε στρωτή διαγώνια πάσα στον Αλέξη Αργύρη που βρίσκονταν αριστερά του κι εκείνος εκτελώντας διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Α.Διαμαντή κάνοντας το 1-0 δημιουργόντας έξαλους πανηγυρισμούς σε πάγκο και εξέδρα του γηπέδου.

     Ένα λεπτό αργότερα το Δοκίμι απάντησε με μεγάλη ευκαιρία που έχασε όταν ο Δ. Αλπέντζος από τα πλάγια της μικρής περιοχής του Ηρακλή έκανε στρωτή πάσα παράλληλα με την εστία του Γ. Γιαννούτσου αλλά ο επιθετικός των Απολλωνιστών δεν την πρόλαβε σε κενή εστία.
        Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο Απόλλων σφυροκοπούσε συνεχώς τα καρέ του ροπαλοφόρου ο οποίος με δυνατή άμυνα απέκρουε τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων.
    Στο 57' πάλι για το Δοκίμι δοκίμασε σουτ ο Ν.Κοντοπάνος προς το τέρμα του Ηρακλή και η μπάλα βγήκε μόλις λίγα εκατοστά άουτ.
   Στο 71' ο Χ. Κορομηλάς εκτέλεσε δυνατό φάουλ μεταξύ κέντρου και μικρής περιοχής των Αστακιωτών και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γ.Γιαννούτσου.
    Στο 78' ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Γ.Κοτρότσο όταν σε μια του επέλαση προς την μικρή περιοχή του Απόλλωνα σουταρε αλλά ο Διαμαντής απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

     Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ομάδας και οι άνδρες του Δ.Σ. του  Ηρακλή έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολίτιμη νίκη.
    Σε αποκλειστική του δήλωση ο ταμίας και μέλος του Δ.Σ. Κώστας Γεραφέντης είπε μεταξύ άλλων :
    "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έπαιξαν με πάθος και ψυχή για την νίκη της ομάδας. Ο Ηρακλής φέτος πλαισιώνεται από πολλά νέα παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο και δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα."

   Πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Μποτίνη και των βοηθών του Ι.Αντωνόπουλου και Ι.Μπουκουβάλα.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Μιχάλης Χουλιάρας και υγειονομικός υπεύθυνος ο νοσηλευτής Ζέρβας Αναστάσιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Γιαννούτσος Γ., (2) Μπεκατώρος Χ., (3) Λιβάνης Π., (4) Παπαζήσης Ι. , (5)  Γκάτσης Ι. , (6)  Κοτσίνης Σ. , (7) Λιβάνης Β. , (8) Βότσης Δ., (9) Κοτρότσος Γ. , (10) Αργύρης Α., (11) Μπαρμπαρούσης Δ.  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (1) Διαμαντής Α., (2) Κρανιάς Ι., (3)  Μπίρκος Χ., (4) Γαρούφης Ι. , (5) Νταλαπέρας Η. , (6) Αλπέντζος Δ., (7) Ζαχαράκης Λ., (8) Κορομηλάς Φ. , (9)  Κορομηλάς Χ. , (10) Κοντοπάνος Ν., (11) Νταλαπέρας Ν.

ΑΛΛΑΓΕΣ : Για τον ΗΡΑΚΛΗ : Στο 33’ ο Παπαζήσης Ι. αντικαταστάθηκε από τονΚοντοζήση Μ. και στο 66’ ο Βότσης Δ.. από τον Μετσοβίτη Ν. 

 Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: στο 46’ ο   Κορομηλάς Χ.  αντικαταστάθηκε από τον Μπάκα, στο 65' ο Νταλαπέρας Ηαπό τον Αρκουμάνη και στο 82' ο Αλπέντζος Δ. από τον Καραμήτρο.


http://www.hraklhsast.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο