Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αγκαλιά με τον Μπαρμπαρούση ο δολοφόνος του Π. Φύσσα (φωτο)

            Μπορεί να μην δηλώνει μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά από τους …συμπαθούντες της οργάνωσης ο 45χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, όμως από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το πρόσωπό του φαίνεται ότι οι σχέσεις του με το κόμμα είναι πολύ στενές.
      Στη φωτογραφία ο 45χρονος Γ. Ρουπακιάς φαίνεται αγκαλιά με τον Βουλευτή του κόμματος Κ. Μπαρμπαρούση, αλλά δεν είναι η μόνη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας..............



     Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης αγκαλιά με τον Γιώργο Ρουπακιά σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.




2 σχόλια:

  1. Η μητέρα του αδικοχαμένου ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ κατάγεται από το Χαλκιόπουλο Βάλτου. Θερμά συλληπητήρια στους Γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιδοβοσκός που εκτρέφει γουρούνια, αναμφισβήτητα δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα γουρούνια ως καλοψημένα ζωάκια ούτε με το επάγγελμα του γιδοβοσκού. Αλλά όταν το γουρούνι αφαιρεί ζωές και ο γιδοβοσκός τον εκτρέφει και προτρέπει ως ηθικός αυτουργός γ΄αυτό που κάνει, τότε έχω πρόβλημα και με τα γουρούνια και με τους γιδοβοσκούς. Ας σταθούμε λίγο σημειολογικά, ο εν λόγω γιδοβοσκός κυκλοφορώντας μονίμως με τα χέρια στις τσέπες μελανοχείτωνας όντας επιδεικνύει σκοπίμως τα δάχτυλα κάτι που αν κανείς δει ντοκυμαντέρ του Χίτλερ πριν ανέβει στην εξουσία χρησιμοποιούσε τα δάχτυλα του με τον ίδιο τρόπο, όχι στη τσέπη του αλλά κραδαίνοντας τον τίτλο του Φύρερ πριν ανέλθει στην εξουσία. Εξυπακούεται ότι τα δάχτυλα που εξέχουν από τις τσέπες δεν απέχουν πολύ από τα δάχτυλα που πυρπόλησαν την οικουμένη. Αυτός ο "ελληνοτραφής" μακρυμάλλης δεν αποτελεί τίποτα άλλο από ένα κακέκτυπο πρόσωπο που θέλει να παρουσιάσει. Αγκαλιάζοντας λοιπόν ο γιδοβοσκός το γουρούνι παραπέμπει αυτόματα στο ναζιστικό έκτρωμα που ήθελε να αγκαλιάσει δια πυρός και σιδήρου όλο τον κόσμο. Συμπέρασμα το γουρούνι θα ψηθεί στη φωτιά που άναψε, ο γιδοβοσκός δε θα προλάβει να δει ούτε τη φωτιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο