Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φούσκωνε το λογαριασμό του π. δήμου Αιτωλικού με «ροζ» τηλέφωνα!


Συνηθισμένοι να πληρώνουν λογαριασμούς που δεν ξεπερνούσαν τα 70 ευρώ για το τηλέφωνο που εξυπηρετεί την τεχνική υπηρεσία του μικρού πρώην δήμου Αιτωλικού, οι υπεύθυνοι του ενοποιημένου δήμου Μεσολογγίου… γούρλωσαν τα μάτια τους όταν είδαν ότι το ποσό της οφειλής στον ΟΤΕ είχε φτάσει τα… 2.700 ευρώ!..
    Το μυστήριο λύθηκε όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών ζήτησε και πήρε λεπτομερή ανάλυση του λογαριασμού από τον ΟΤΕ. Τότε διαπιστώθηκε ότι κάποιος υπάλληλος ζούσε τις δικές του… φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, καλώντας επανειλημμένα τρείς διαφορετικές… «ροζ» τηλεφωνικές γραμμές! Αμέσως, διατάχθηκε έρευνα για να εντοπιστεί ο… ζωηρός υπάλληλος.
   Οι συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που έγιναν τα «πονηρά» τηλεφωνήματα θα δείξουν ποιος είχε υπηρεσία στο συγκεκριμένο κτίριο, του οποίου τα κλειδιά έχει μόνο ένας υπεύθυνος και απασχολούνται ελάχιστοι υπάλληλοι!
    Μόλις αποκαλυφθεί η ταυτότητα του «δράστη», θα διαταχθεί ΕΔΕ με το ερώτημα της οριστικής απόλυσής του από τις δημοτικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο