Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αγρίνιο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ένστολους Αστυνομικούς


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών έγινε σήμερα το πρωί, Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, για τα προβλήματα του κλάδου, τις περικοπές κλπ. Η διαμαρτυρία, πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο της Α/Δ ΑκαρνανίαςΑν και η συμμετοχή δεν ήταν ικανοποιητική, όπως σημείωσαν...


 οι συνδικαλιστές, οι συγκεντρωμένοι επέδειξαν αποφασιστικότητα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, τονίζοντας πως τα προβλήματα στους αστυνομικούς καθημερινά διογκώνονται και δεν μπορούν να περιμένουν.
    Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, Δημήτρης Ρούσσης, που παρέθεσε τους λόγους που οδηγούν τους αστυνομικούς σε κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα: 
    Τις περικοπές στον προϋπολογισμό δαπανών του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, τις σχεδιαζόμενες περικοπές στους μισθούς, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, τις άσκοπες μετακινήσεις προσωπικού, τις καθυστερήσεις στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, την έξαρση της εγκληματικότητας στην Αιτωλ/νία που κλονίζει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, τα πεπαλαιωμένα περιπολικά – εξοπλισμό, τους κανόνες υγιεινής κλπ.

     Επίσης, ο κ. Ρούσσης παρέθεσε το πλαίσιο των διεκδικήσεων των Αστυνομικών του νομού. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε διερχόμενους οδηγούς, στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο