Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Γεννήθηκα στη Ντούτσαγα» του Αθ. Παλιούρα, στην Αθήνα


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αθανάσιου  Παλιούρα «Γεννήθηκα στη Ντούτσαγα- Ανάμεσα σε Αρμένηδες, Εβραίους και Γύφτους», χθες  Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011,  στη Στοά Βιβλίου στην Αθήνα, την οποία διοργάνωσαν   η...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


... Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών.
    Ο Παναγιώτης Κοντός, Αν. Καθηγητής γλωσσολογίας - τ. προϊστάμενος Γραμματείας Πανεπιστημίου Αθηνών είχε τον κύριο λόγο στο συντονισμό της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, προλόγισε την εκδήλωση και έδωσε το λόγο για χαιρετισμό στην πρόεδρο του Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών «Ο Άγιος Χριστόφορος» Μόλλη Βότση.
   Ακολούθως πήραν το λόγο οι ομιλητές: Έρη Σταυροπούλου-ΑλεξίουΚαθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευριπίδης ΓαραντούδηςΑναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρυσούλα ΣπυρέληΔρ Νεοελληνικής Φιλολογίας – εκπαιδευτικός και ο Γιώργος ΑναγνωστόπουλοςΠρόεδρος Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών (ΕΑΛ) οι οποίοι, με μεστό και περιεκτικό λόγο, όχι μόνο δεν κούρασαν τους παρευρισκόμενους, αλλά κέντρισαν περισσότερο το ήδη θερμό ενδιαφέρον του κοινού για το βιβλίο.
   Στην αντιφώνησή του ο συγγραφέας του βιβλίου Αθανάσιος  Παλιούρας ευχαρίστησε τους εξαίρετους ομιλητές, όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην παρουσίαση του βιβλίου καθώς και όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
   Πολλοί Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας, Αγρινιώτες, Ξηρομερίτες και μέλη Συλλόγων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και γέμισαν την φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της στοάς του Βιβλίου.
Η βραδιά έκλεισε με πολύ κουβέντα, αγκαλιές, ευχές και με τον συγγραφέα να υπογράφει τα βιβλία του.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο