Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Παρέμβαση Ανδρέα Μακρυπίδη για το Αγροτικό Πετρέλαιο


 Ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης με παρέμβαση του χθες στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και σε συνεργασία με τους Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχάλη Τζελέπη και κ. Τόνια Αντωνίου, έθεσε το θέμα της ρύθμισης του πετρελαίου για τα αγροτικά μηχανήματα, στην κατεύθυνση να...


    ..υπάρχει μια ευνοϊκή ρύθμιση προκειμένου να μειωθεί το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και να εξασφαλισθούν καλύτεροι όροι ανταγωνιστικότητας τους τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και σε επίπεδο εξαγωγών.
Ο Υπ.Οικονομικών κ. Βενιζέλος δεσμεύτηκε θετικά με δήλωση του στη Βουλή λέγοντας τα εξής: «…Σε σχέση με το αγροτικό πετρέλαιο το λεγόμενο, δεν προβλέπεται στο νόμο ρύθμιση περί αγροτικού πετρελαίου. Θα προβλεφτεί. Μπορώ όμως να κάνω μια δήλωση ότι με ανάλογο τρόπο από αυτόν που προβλέπεται για το πετρέλαιο θέρμανσης θα ρυθμιστεί και το θέμα του αγροτικού πετρελαίου. Διότι πολλοί συνάδελφοι, ο κ. Μακρυπίδης, ο κ. Τζελέπης, η κ. Αντωνίου θέσατε το θέμα αυτό. Λοιπόν όπως θα ρυθμιστεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013, η σχέση πετρελαίου κίνησης-πετρελαίου θέρμανσης, θα ρυθμιστεί με ανάλογο μηχανισμό και το ζήτημα του αγροτικού πετρελαίου για να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο