Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σκληρή απάντηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΝΑΔΗ, προς τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ με αφορμή την συνέντευξη του στο κανάλι της Ναυπάκτου!

           Αγαπητέ φίλε Αποστόλη δεν πίστευα στα αυτιά μου, με αυτά που άκουγα από σένα δίπλα στον Δήμαρχο στην συνέντευξη στο κανάλι της Ναυπάκτου. 
    -Είπες στα αλήθεια πως είμαστε λίγοι και μικροί, αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα για τα χάλια του Δήμου. 
   Δηλαδή τώρα έγινα για εσένα λίγος και μικρός, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια μου ζήτησες να βάλω πλάτη για το καλό του Δήμου μας και μπήκα υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αστακού και πήρα 220 ψήφους και αυτοί που είχαν ψηφίσει εμένα, είχαν ψηφίσει και εσένα. 
   -Καλά εσύ δεν ήσουν, που στο ίδιο κανάλι κατηγορούσες τον κύριο Γαλούνη, ότι δεν τον ήξερες εσύ και στον σύστησε o κος Γαλάνης και ότι ήταν ακατάλληλος για Δήμαρχος και εμείς συμφωνήσαμε μαζί σου  και τώρα έχουμε το θάρρος να ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες, που μας ψήφισαν, για τα χάλια που παρουσιάζει ο Αστακός και όλα τα χωριά του Δήμου μας................

 
     Είπες στα αλήθεια πως δίνετε καθημερινά μάχες για να λειτουργεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους πολίτες ο Δήμος; 
  -Αλήθεια ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια, όταν ήρθα για λίγες ημέρες για διακοπές στο πατρικό μου σπίτι και το νερό κοβόταν από τις 9 το βράδυ και δεν είχαμε νερό να πλυθούμε ως αξιοπρεπείς άνθρωποι, την ώρα μάλιστα που πληρώνει η οικογένεια μου συνεπώς τους λογαριασμούς; 
 -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν πηγαίναμε για μπάνιο μπροστά στο Ξενοδοχείο Στράτος όπως επίσης και στα γούλια, και πέφταμε επάνω στις κοτρώνες; 
 -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια, όταν πηγαίναμε από τα Γούλια μέχρι το πατρικό μου σπίτι στο δρόμο που οδηγεί στο κάτω Χοβολιό και προς την Μονή Αγίου Γεωργίου, που σε 100 μέτρα απόσταση είναι τριάντα λακκούβες; 
   -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν πηγαίναμε στον τάφο του παππού μας, να ανάψουμε ένα κεράκι, που εκεί κάπου κοντά είναι και του δικού σου, να υπάρχουν χορτάρια ένα μέτρο και να είναι γεμάτο σκουπίδια; 
  -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν το γκαζόν στην παραλία και στο πάρκο ή θα ήταν ξεραμένο σαν καμένη γη ή ζούγκλα για να βόσκουν πρόβατα; 
  -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια να είναι οι δρόμοι με σορούς από σκουπίδια, όπως στην  φωτογραφία με την σημερινή εικόνα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, όπου τα σκουπίδια εκεί απέναντι από τον φούρνο Λιάσκου είναι πάνω από ένα μήνα; 
   -Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια ενώ ολοκληρώθηκε το κλειστό, να μην υπάρχει κανονισμός λειτουργίας, να παραμένει κλειδαμπαρωμένο και αραχνιασμένο; 

   -Τελικά φίλε Αποστόλη ποιος είναι ο λίγος και μικρός, εγώ και όποιοι διαφωνούμε πλέον, όπως και εσύ πριν από δύο χρόνια με την Δημοτική Αρχή, την οποία λες πως θα στηρίξεις  ή η Δημοτική Αρχή και ο κύριος Γαλούνης; 
      -Τελικά φίλε Αποστόλη υπέπεσες σε μεγάλο ατόπημα, να μας χαρακτηρίσεις λίγους και μικρούς και είναι κρίμα, γιατί έχεις μεγαλώσει από εξαιρετικούς γονείς, όπως και εγώ, τους οποίους προσβάλλεις. Πιστεύω ότι θα βρεις το θάρρος, να μας ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να κάτσεις στο σπίτι σου και να  ασχοληθείς με την όμορφη οικογένεια σου και τις δουλειές σου, αφού η Δημοτική Αρχή Γαλούνη απέτυχε παταγωδώς και διέψευσε τις ελπίδες και τις προσδοκίες όσων την στηρίξαμε και την ψηφίσαμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αστακός 7/9/2018

Γιώργος Κουνάδης, ένας νέος άνθρωπος μόλις 29 ετών, ο οποίος δεν αισθάνεται καθόλου λίγος και μικρός και δεν θέλει να ντρέπεται για τον τόπο του.








28 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Γιώργο Καλησπέρα!
    Με χαροποιεί ιδιαίτερα η ιδέα ''σου'' να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου έστω και από μακριά πίσω από τα blogs.
    Οφείλω να σε συγχαρώ για την άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας και τον άριστο αυτό γραπτό σου λόγο κάτι που κάλλιστα θα ζήλευε και ο κύριος Σταικος,μιας που ο ίδιος είναι άριστος γνώστης του γραπτού λόγου.
    Μάθε λοιπόν ότι εγώ στο σπίτι μου δεν θα καθίσω διότι από εκεί έφυγα πολύ μικρός και βρέθηκα στα βάθη της Αφρικής και συγκεκριμένα στο Niger Delta εκεί που ο φόβος και ο πόλεμος καλλιεργείτε συστηματικά καθημερινώς.
    Εκεί επιβίωσα και επιβιώνω καθημερινά και μετά από μια επιτυχημένη  καριέρα ως υπάλληλος έπειτα Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών  και σε ηλικία ακριβώς της σημερινής δικής σου (29)ίδρυσα  την πρώτη μου επιχείρηση και απέκτησα με πολύ ιδρώτα και αίμα το πρώτο μου πλοίο απαριθμώντας σήμερα έναν στόλο περισσότερων των 15. - Δεν με τάιζε ο μπαμπάς και η μαμά.
    Είσαι καλο,αθώο παιδι και φίλος μού γιαυτο επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν κατά 9 Χρόνια μεγαλύτερος σου και πολύ ποιό έμπειρος: ""Μην επιτρέπεις να σε χρησιμοποιούν"" και ιδιαιτέρα με παλιομοδίτικους τρόπους διότι κάποιοι που ευτυχώς και μικροί και λίγοι είναι προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με ξένο χέρι, διότι πολύ απλά το δικό τους έχει κορεστεί και σαπίσει.
    Εσύ είσαι νέος πρέπει να κάνεις τα δικά σου όνειρα πράξη, είναι αλλα αυτά που  κάποιοι  αναζητούν.
     - Να θυμάσαι πάντα στη ζωή σου ότι το '''κοράκι που μιμείται το γλαρο πνίγεται '''
    Σχετικά με τι έχεις κάνει εσύ για εμένα και εγώ για εσένα δεν θα μπω καθόλου  στην διαδικασία φθηνής  ζήτησης διότι η διαδρομή μου στη ζωή και το επίπεδο μου δεν το επιτρέπουν- Εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις καλύτερα.
    Επειδή και εσύ έχεις μεγαλώσει με αρχές από εξαίρετους γονείς  (φίλους μου) και μια εξαιρετική οικογένεια, γνωρίζω ότι και σθένος και ανδρισμό έχεις, οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία συνομιλίας  μαζί σου και με κανέναν  μέσω των blogs, διότι άλλο ενημέρωση και άλλο συνομιλία.
    Σε περιμένω λοιπόν με η χωρίς τους παλιομοδίτες  καθοδηγητές σου να τα πούμε από κοντά, ξέρεις πολύ καλά που θα με βρεις - εκεί που με έβρισκες πάντα.
    Επίσης να θυμάσαι ότι εγώ πολύ σπάνια μιλάω, αλλά όταν βάλω στόχους και πιστέψω σε κάτι πάντα πετυχαίνω.

    Υ.Γ. Από μια πρώτη ανάλυση που έγινε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες δείχνει ότι δεν έχουν τραβηχτεί από το δικό σου κινητό.  Μην ξεχνάς ότι μια από τις ασχολίες μου είναι και οι τηλεπικοινωνίες.
    Εχω τεραστία υπομονή διότι γνωρίζω ο  κόσμος ανήκει στους υπομονετικόυς 
     - Αλλα Οι πονηριές με εξοργίζουν περισσότερο    - Μόνο κορόιδο δεν είμαι......

    Φιλιά,
    Αποστόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε νέε. Να είσαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρεις το λιγότερο 440 ψήφους. Και κάποιοι άλλοι θα πληρώνουν ψήφους. Θα έχουν απέναντι τον ιδίο τους τον εαυτό. Διότι μόνο αυτό τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πεις ποιος σε έβαλε να το γράψεις ,και ποιος έκανε τη σύνταξη γιατί μόνος σου δεν παίζει Γιωργακη χαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω ο Πανταζής μας έχει εκπλήξει με τον γραπτό και τον προφορικό του λόγο. Ένας σύγχρονος Ντεριντά της σκέψης. Ρε δε φτιομαστε λέω γω.

      Διαγραφή
  4. A re Apostole na sou ginei Mathima pou ta xeis voithisei ola tous,alla Edw Paei to exis:evgale kai I miga @@@ kai ex@@@@ Ton kosmo olo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας πουν οι αρμόδιοι του Δήμου Ξηρομέρου γιατί από το 2012 μέχρι το 2016 δεν είχαν πληρώσει ποτέ για τα σκουπίδια τους που μεταφέρουν στο ΧΥΤΑ. Επίσης πότε έχουν σκοπό να πληρώσουν για το 2017 και το 2018;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να πεις ευχαριστώ στον κύριο πανταζή που σε βοήθησε τον βρίζεις από πάνω..
    Ντροπή σου κ σένα κ σε αυτόν που σου τα έγραψε..
    Δεν πειράζει υπάρχει κ θεός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο μικρος εχει το θαρρος να πει οτι εκανε λαθος και να ζητησει συγκνωμη . Εσυ δεν εβαλες μυαλο και στηριζεις παλι τον γαλουνη,που απο τα 80 πραγματα που υποσχεθηκε,εκανε μονο το [κλειστο σου] .γινεσαι επικινδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως ο μικρος.εχει το θρασος να το παιζει ιστορια μπαίνοντας μπροστα για χαρη αλλων με δολο? Πλακα κανεις τωρα? Το παλικαρι παινευεται για ψηφους που πηρε απο το συνδιασμο...ειναι ο ιδιος που χτυπιονταν.που δεν του εκατσε η επιχειρηση: βαρκαδα στις εχιναδες νησους. Πλακα κανουμε τωρα??? Εχετε ιδεα ποσα εκανε ο Πανταζης γι αυτον και για πολλούς αλλους και τώρα τον βριζουν ολοι επειδη τους εκοψε τη βοηθεια? Αν δεν εχει καποιος.τα κοτσια ας μην το.παιζει αντρας με ξενα. .....

      Διαγραφή
  8. Παναγιώτης Στάικος
    Δεν μου πάει ο ρόλος του υποβολέα.!!!!
    Αλλά κάποιοι υποτιμούν τον δείκτη νοημοσύνης μου , αν πιστεύουν ,πως είμαι τόσο ανίκανος και αφελής , που να μην μπορώ να γράψω , ότι θέλω με ( 10) δέκα διαφορετικά είδη γραφής ,όπως κάνουν πολλοί, που το παίζουν ανορθόγραφοι και διάφορα άλλα αφελή.!!!
    Δεν πειράζει όμως γιατί τώρα πάρα είμαι μεγάλο ‘’ παιδί’’ (65) εξήντα πέντε χρόνων .!!
    Καληνύχτα και πολλά φιλιά .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΤΥΠΙΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΗ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ,,,, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΨΑΞΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ 220 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8,00μμ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 440 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ εχει ρίζες απο τον προδρομο και ο πρόδρομος βγάζει παληκαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ξέχασα ,με τις παλιομοδίτικες μεθόδους μου να σας πω , πως ενώ Φυσική , Χημεία και Μαθηματικά το απολυτήριο μου από το Εξατάξιο Γυμνάσιο είχε βαθμό 18 στα Νέα Ελληνικά και την Έκθεση μόλις 12( αφού είμαι μερικά δυσλεκτικός) , πράγμα το οποίο έδειχνε, πως δεν ήμουν και τόσο άριστος γνώστης του γραπτού λόγου, ότι ο κύριος Γιώργος Κουνάδης δεν θα είναι Υποψήφιος στον Συνδυασμό μου .
    Άλλος Κουνάδης θα είναι.!!!
    Παναγιώτης Στάικος ο αυθεντικός, με όποιες ατέλειες έχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν διαγράφηκε ο Σόμπολος διαφώνησε ο πανταζης και κατέκρινε τον δήμαρχο ότι δεν κάνει τίποτα καλό .
    Τώρα όλα πήγαν ρολόι ήταν επιτυχείς η θητεία γεμάτη έργα. Μας κοροϊδεύεις κύριε πανταζη
    ουρστ από δω και εδυ και ο γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από όσους δημάρχους θυμάμαι, μόνο ένας ήταν δραστήριος και σωστός που τυγχάνει να είναι φτωχός αλλά μορφωμένος. Οι υπόλοιποι φαίνονταν από την αρχή...
    Σταματήστε να ακολουθείτε αυτούς που έχουν λεφτά γιατί δεν ωφελεί όπως είδατε. Όλοι οι αυτοδημιούργητοι είναι πιο πονηροί-εξυπνοι από τον μέσο όρο.

    Κάποιος από τα ξένα ο οποίος έφυγε γιατί δεν έβλεπε μέλλον. Έβλεπε μόνο εγωισμό, κακία και φθόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε καλός τα πεδία που ήσασταν 4 χρόνια και βγαίνετε και μιλάτε και η 2 τώρα τι κανατε τίποτα απότομα αγαπήσατε το χωριό και η 2 δεν κάθεστε ολη μαζί να τα βρείτε να φτιάξουμε το χωριό μας τον έχετε παράταση τοσα Χρόνια και βγαίνετε και μιλάτε καθε 4 χρόνια και δεν κάνετε τίποτα οχι μόνο εσείς αλλά και η πάλι μονο ντροπή σας ωραία η καρέκλα αυτό αγαπάτε μονο οχι το χωριό δεν έχουμε νερο δεν έχουμε δρόμους πάρκα παραλίες σχολεία παιδικές χαρές και πολλά αλλα κάντε κάτι ολη μαζί αν αγαπάτε πράγματικα τον Αστακό οχι λόγια εργα εργα εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε συ Γιώργο έχεις να φανείς στον Αστακό τουλάχιστον ένα μήνα .........Πως γίνεται να έβγαλες φωτογραφία που απεικονίζεται εφημερίδα με χθεσινή ημερομηνία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Siga re apostoli prin enamisi xrono pesmas dimosia tora ti eleges gia ton galouni kai tora ta alazis. Ti ekanes esi gia ton dimo xsiromerou??????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑΙΚΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ο ΠΑΝΤΑΖΗΖ ΣΕ ΕΙΠΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΠΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗ ΣΑΠΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.59 πμ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΣΕ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΨΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΔΟ Ο ΔΗΜΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΦΘΗΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εδω ο κοσμοσ καιγεται και το μ..... χτενιζετε εσεις το κανατε....τι σημασια εχει ποιος εβγαλε τις φωτο αυτη ειναι η πραγματικοτητα ενας αστακος 200 χρονια πισω απο τον ηλιο....οσο για τον γαλουνη ποιος τον ηξερε?????τον φερατε τον βγαλατε και τον ειδαμε ειναι καλος μονο γιατα πανυγηρια και επειδη σ αυτον τον τοπο ο καθενας κοιταει την παρτη του και το προσωπικο του συμφαιρον θα τον ξαναβγαλετε....ειστε αξιοιτης μοιρασ σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Πανταζή,
    επιτρέψτε μου να σας επισημάνω τα εξής:

    1. Αφού θεωρείτε τον εαυτό σας Έλληνα της Διασποράς αυτοδημιούργητο, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε και το παράδειγμα των πραγματικών Ελλήνων της Διασποράς, και δη της Αφρικής, που όχι μόνο πρόκοψαν στα ξένα αλλά πρόσφεραν στον τόπο που τους φιλοξένησε αλλά και στον τόπο της καταγωγής τους. Και την προσφορά τους αυτή μαρτυρούν μονάχα τα ΕΡΓΑ τους. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω ονόματα, γιατί, αγαπητέ, η σύγκριση μαζί σας δεν θα είναι απλώς άνιση και φαιδρή, αλλά πραγματική ιεροσυλία....Αυτό που κρατώ από το σχόλιό σας είναι η ΕΙΡΩΝΕΙΑ και η ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ και αυτά βέβαια δεν συνάδουν με το προφίλ του φτωχού πλην τίμιου παληκαριού που θέλετε να μας προβάλλετε. Φωνάζει από μακριά ο νεοπλουτισμός και η όψιμη έπαρση με την οποία σας όπλισαν τα πετροδολάρια της Νιγηρίας....Να τα χαίρεστε με όποιο τρόπο και να τα αποκήτησατε, αλλά ξανασκεφτείτε την ηθική ποιότητα του ανθρώπου που χρηματοδοτούν.
    2. Η κριτική, κύριε Πανταζή. απ όπου κι αν προέρχεται είναι ευπρόσδεκτη για τον άνθρωπο που εκθέτει τον εαυτό του στα κοινά. Μην σας πω την επιζητεί κιόλας. Για δύο βασικούς λόγους: Πρώτα πρώτα, αν είναι καθαρός στις πολιτικές του πράξεις, θέλει την κριτική (ακόμα και την υστερόβουλη) για να προβάλλει με επιχειρήματα το έργο που έχει προσφέρει. Θα ήταν δηλαδή πολύ εύκολο να αποστομώστε τον παλιό σας συνεργάτη, αν τα έργα σας μιλούσαν. Δεν χρειαζόσασταν τη συνδρομή της φτηνής ειρωνείας για το γλωσσικό υπόβαθρο του κ Κουνάδη. Επί του πρακτέου έχετε να πείτε κάτι;;; Ή μονάχα θα αρκεστείτε στον αυτοθαυμασμό; Δεύτερον την κριτική των πολιτικών αντιπάλων ο έξυπνος και νέος στο μυαλό πολιτικός μπορεί να την μετατρέψει σε αυτοκριτική. Επιτέλους! Κάποιος σε αυτό τον τόπο που παίρνει αποφάσεις να παραδεχτεί το λάθος και την αδυναμία του. Εξάλλου ολοφάνερα, κ Πανταζή, η διαφωνία σας με τον κ Γαλούνη αυτό μαρτυρά. Ότι μέσα σας υπάρχει, έστω και στο ελάχιστο η κοινή λογική, που σας έκανε να τον αποστραφείτε..Αλίμονο όμως! Η τούμπα και η επιστροφή στα σίγουρα μονοπάτια της διαφθοράς και της ασυδοσίας που ατυχώς για όλους μας ο κ. Δήμαρχος πρεσβεύει (άριστος πρεσβευτής!) δείχνει πως υπερτερεί όχι η αγάπη για τον τόπο (ακόμα κι αν συνοδεύεται από απειρία) αλλά η προσωπική προβολή και η πολιτική παρουσία που εξαντλείται σε guest star εμφανίσεις τύπου Ψινάκη.... Λάγος Νιγηρίας καλεί Μύκονο!
    3. Θα σας δώσω όμως ένα ελαφρυντικό, κύριε...Το κοινό σας ευτυχώς για σας είναι απαίδευτο πολιτικά..Δεν ξέρει να επιλέξει. Απλά πράγματα. Θαμπώνεται από τη γκλαμουριά...Από τα βεγγαλικά, το άνοιγμα του ακριβού ουίσκι, το πανάκριβο τζιπ κι ακόμα χειρότερα τη φαντασίωση ότι το χρήμα θα ρέει για να μας ανεβάσει στα ουράνια ή έστω μέχρι...την Α Εθνική....Φευ! Φυσικά ο ο απλός πολίτης που πέφτει μέσα στην λακκούβα με το αγροτικό του, καθώς γυρνάει στο σπιτικό του αργά το βράδυ μετά από τον κάματο της μέρας και δεν βρίσκει νεράκι να πλυθεί, αυτός που αναγκάστηκε να δώσει τα ωραία του ευρουδάκια για να αγοράσει τεπόζιτο εν έτει 2018 για τις παρατεταμένες διακοπές του νερού, ο μικρός επιχειρηματίας που περιμένει να ανοίξει η περίφημη μαρίνα μπας και δει κανένα τουρίστα ή αυτός που επισκέπτεται τη γενέτειρά του και θέλει να κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι χωρίς να μυρίζει τους βόθρους του παραλιακού μετώπου (που ο Δήμαρχος ονειρεύεται ότι έχει αναβαθμίσει), πιστεύω ότι θα ξυπνήσει και δεν θα αφήσει τον πολιτικό βόθρο να κυριαρχήσει ξανά! Αυτή θα είναι η μεγάλη τιμωρία σας! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε 12:25 βλέπω παρακολουθείς καλά τα tour του Πανταζή κ είσαι ενήμερος ότι άλλαξε και αμάξι!Τελικά πάνω απ όλα σε νοιάζει ο Δήμος χαχχαχχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.25μμ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ , ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΟΠΟΙΟΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ 200 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΑΞΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ.[ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φωτεινή Κλαδευτηρα9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:51 μ.μ.

    Σίγουρα ο Αστακός δεν είναι στα καλύτερά του, είναι στα όρια της εγκατάλειψης, η ομορφιά όλης της περιοχής απαιτεί την αξιοποίηση της και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, αλλά... με το να πυροβολείτε και μάλιστα ανώνυμα έναν άνθρωπο που προσφέρει τα μάλα στον τόπο του, μόνο και μόνο με την ίδρυση και υποστήριξη των ακαδημιών για την αθλητική και ψυχοσωματικη ανάπτυξη των παιδιών της περιοχής, δείχνετε τουλάχιστον επιπόλαιο τη τα. Αν αναλογιστειτε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών της περιοχής μας σε σχέση με τα δικά μας πέτρινα χρόνια θα πρέπει μόνο ευχαριστώ να πείτε. Γιατί όλη αυτή η δράση θα επιστρέψει στην κοινωνία κάνοντας τα παιδιά μας καλύτερους ανθρώπους. Εγώ τουλάχιστον χαίρομαι πολύ γι αυτό, καμαρωνω που τα παιδιά στον Αστακό έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε τόσα αθλήματα, κάνουν ιστιοπλοΐα μαθαίνουν σκάκι. Και αυτό πολιτισμός είναι και ως Αστακιωτισα σε ευχαριστώ πολύ γι αυτή σου τη δράση Αποστόλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σοβαρά κυρία Φωτεινή; Μήπως να πούμε και ευχαριστώ για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής σεσόλους τους τομείς; που έγινε πολη φαντασμα ο τόπος μας; να που ευχαριστώ πήγανε τον Αστακό 50 χρόνια πίσω; Ναι συμφωνώ ο Αστακός δεν είναι στα καλύτερα του.... Τα μαύρα του τα χάλια έχει απλά.... Ανίκανη, ανύπαρκτη και επικίνδυνη δημοτικη αρχη με ανικανους, αμορφωτους συμβούλους που σφετεριζονται το δημόσιο χρήμα για ιδιον όφελος... Να πούμε ευχαριστώ γιατί; Να ψηφίσει ο κοσμος με κίνητρο τι; Για ένα πακέτο μακαρόνια και 50 € που ξεπουλάνε κάποιοι τη ψήφο τους; τόσο στοιχίζει η αξιοπρέπειά τους; Λυπάμαι πολύ για το τόπο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο